Вибори до Верховної Ради 2012 року

Автор Тарас Пасимок, 15:07, 20 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

Можу на пошту скинути ціни на публікації статей на сайтах наших ЗМІ. Тут і інтуіції не треба.

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 18:26, 28 Вересень 2012
Можу на пошту скинути ціни на публікації статей на сайтах наших ЗМІ. Тут і інтуіції не треба.

Віталік,у нас тут тема про вибори,тобто обговорюємо партії,які йдуть у ВР.
Я привів статтю,ти автоматично какнув,і так і не відповів,чи читав,чи можеш щось заперечити.
Натомість переводиш дискусію в якесь абсолютно ліве русло,яке не має відношення до матеріалу,викладеного в статті.
Уже хто-хто,а модератор мав би розуміти,що таке флуд...

IVP

Я знаю одне, шо УДАР - це невідомість, всю їхню силу побачим тоді, коли вони пройдуть в парламент і тоді будем бачити чи їх електорат буде плюватися чи у нас буде дійсно покращення )

Відповідно:

обираємо ригів - можна очікувати продовження узурпування влади, грабежу країни, розквалу економіки (як би це смішно не звучало) ну і приведення нас до світової ізоляції і диктатури.

обираємо опозицію - покращення звичайно очікувати не доведеться, але ситуація буде звичайно шо кращою ніж є зараз, у звязку з омолодженням політиків можна очікувати можливо і на щось краще, диктатура напевне виключена у разі обрання опозиції.

україна вперде - проект ахмета, тут без слів, зрозуміло шо до чого.

свобода - новачки в великій політиці, покращення не варто очікувати, але в разі проходження у парламент, цікаві сесійні засідання нам забезпечені.

Жирна_Бойова_Панда

Юра, та не роби вже з мене Шмайсера. Пояснюю: стаття говно, як всіх інші на всіх іншіх сайтах, так як там за дєнєжку можна розмістити шо хоч і тому вважаю такі джерела не припустимими для формування своєї думки.  А ти ше й рекомендуєш це для прочитання.

А раз ти вже так наполягаєш:
1. Ідеології немає в жодної партії і в тієї ж свободи, яка будучи радикально-націоналістичної, як і інші політичні лузери злила мову. За шо такі націоналісти повинні всім складом втопитися в Дніпрі.

2 і 3 пункти взагалі якась діч

4. Ні за кого зараз не вийдуть, доказано 100500 разів

От пункт про єдиного персонажа справді є суттєвим.

Удар нормально рекламується на сході, хз откєль така інфа. Короче ріденько і на це встане тільки в тих, хто проти Кличка.

anv

Віталік я ж на твоєму планшеті писав запитання Кличку(я розумію, що сам зміст питання(про УПА) тобі не є ідеологічно близьким, але той факт, що той папірець пішов... а викинув його голова обл організації показує всю правдивість партії...
Які ще можуть бути запитання???

anv

IVP

Кажу ж, голосувати за УДАР, це те саме шо сісти на ракету і летіти десь в бік Андромеди, ніби то до світлого Сіріуса, це невідомість.

Жирна_Бойова_Панда

Назар, якщо не голосувати за УДАР, то тоді за кого? За псевдо націоналістичну партію, яка тупо злила мову, як і інші політичні лохи?

IVP

А якшо УДАР це банда боксерів з 90х, які теж до речі за мову не заступились ? )

anv

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 04:10, 30 Вересень 2012
Назар, якщо не голосувати за УДАР, то тоді за кого? За псевдо націоналістичну партію, яка тупо злила мову, як і інші політичні лохи?
Для мене взагалі партія Удар не існує. Є боксер на пенсії, який має бажання побавитись в політика(можливо з цього щось й вийде хороше, але...)
Вчора по ТВІ Кличко мав свій виступ на передачі Кампус. І я ще раз переконався, що це не мій вибір(бо я десь так само, як і ти хотів би щоб прийшов хтось новий, чистий і принциповий, але... це явно не УДАР)
Ну вже і про мову... подивись, як Кличко захищав мову на мітингу, коли були зібрані всі опозиційні лідери і він теж, але коли була штовханини, то Віталій роздавав інтерв"ю :applauds :flower :applauds :dance :applauds :dance

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

Зацініть, який антипіар клеять на парканах

IVP

Шо тут скажеш, регіоналівська маріонетка, голосував за закон "про мови", голосував за закон "про наклеп".

Мені цікаво чи у 09-10 рр. хтось би міг сказати шо Тігіпко виявиться таким УГ.

KosivArt

25 вересня відбулося засідання опозиційних депутатських фракцій районної ради, на якому були присутні представники «Батьківщини», «Свободи», «Фронту Змін» та НРУ. На засіданні вирішили тісніше співпрацювати опозиційним виборчим штабам, щоб забезпечити перемогу єдиного узгодженого опозиційного кандидата на майбутніх парламентських виборах Василя Гладія.

Хтось має інформацію по Гладію?

anv