Вибори до Верховної Ради 2012 року

Автор Тарас Пасимок, 15:07, 20 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Йо, 12 червня о 15 годині на майдані  Незалежності відбудеться зустріч жителів району  з чемпіоном світу по боксу  Віталієм Кличком, а також концертна програма.

Тарас Пасимок

оце треба 100% бути! ТІгіпко був, Тягнибок був, шем Кличка чекаємо!!!  Казав Роман Григоришин, що буде і Левко Лук'яненко за Кличка в Косові агітувати! а ось слова Романа Г. мені про Команду Кличка:

"політична сила створена вже давно і навіть в косові вона була зареєстрована...
просто тільки зараз найшлися ті люди які підтримали кличка в регіоні...

судити людину треба за справами...
кличко в київраді активно стримували процес роздеребанювання земель...

а про першу 10 я точно не знаю...

знаю тільки що там
Ірина Геращенко
Палатний Артур - який голвоний воріг регіоналів в київській області, бо не дає деребанити бюджет.... (це людина в якоїх все є... і займається цим тільки тому що друг віталія і колись на нього наїхали регіонали)
Великін Олег - один із засновників ПОРИ
Ковальчук Віталій - людина не публічна - а суто практична - розбудовує партію...
Гінка Ярослав - молодий пацан зі львову який там дуже відомий своїми акіями з захисту прав громадян
Ткачук Геннадій - відомий меценат в вінниці"

отак от навіть сам кандидат в депутати по нашому округу від Удару не знає точно хто в команді не те шо ми з Пандою  :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 10:57, 08 Червень 2012
І ще хотів спитати:а що там  з Порою,образ Каськіва перестав подобатись,чи перестав поділяти погляди політичної програми? ;)

ну це ти вже просто тролиш :crazy: казали мені, шо коли люди стають депутатами вони портяться :sarcastic_hand:

Цитата: as_tar від 12:09, 08 Червень 2012
отак от навіть сам кандидат в депутати по нашому округу від Удару не знає точно хто в команді не те шо ми з Пандою  :)

кандидат по всєму відать ше тей :crazy:

Juha

Я погоджуюся, що Кличко не геть компетентний у всіх владних питаннях, але маю кількох молодих перспективних знайомих в політиці, які вступили в ту партію. Причому всі є молоді патріоти і вже задіяні ри владі не один рік. Щось трохи та кумекають. Це я так щодо команди, але нікого не агітую.
А от моя думка, щодо виборів, я розумію, що ніхто толком нормального нічого не зробив. В країні бардак. Але просто маючи доступ до деякої інформації тут, хочу сказати, що не можна розбазарювати голоси. На наше щастя опозиція об'єдналася. ПР тільки на руку, що мисляче західне населення перестане підтримувати окремі партіїю і почне голосувати "проти всіх" чи там просто не являтися на голосування. Просто те, що зараз робиться - це страшно. І думати про те, що буде ще гірше не хочеться.

anv

млін пропустив Тигипка wall Хто був? Поділіться враженнями!

Треба поставити голосування: обєднана опозиція розлетиться до виборів чи вже після?

Juha

Тарас Пасимок

до речі кому цікаво то про нашого нового кандидата Романа Г. від Удару я писав в газеті КП №4 https://kosivmr.gov.ua/84/

сторінка 12

ploskonos

Цитата: Juha від 13:43, 08 Червень 2012
Впевнена, що після!

Радий,що ніхто не сумнівається,що розлетиться :crazy:.

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 12:15, 08 Червень 2012
ну це ти вже просто тролиш :crazy: казали мені, шо коли люди стають депутатами вони портяться :sarcastic_hand:

Не тролю я,Віталик,просто нагадую,що ніколи не можна  казати

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 01:13, 06 Червень 2012
К....о онлі :bu
,тим більше  - за непровірену конячку.Шоби не било мучітєльно больно,як з Порою.

Хоча, при цьому виборі,що пропонується,якби не було Свободи,з ідеологією,яку поділяю,і результатами,якими не є - але результатами - голосував би теж за Кличка.
Ну не за цих же клоунів голосувати,які вже роками депутатствують і навіть спікерами побували.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 14:01, 08 Червень 2012
тим більше  - за непровірену конячку.Шоби не било мучітєльно больно,як з Порою

ну для чого я тобі маю розказувати, шо косівська пора (суто міська організація), то є об'єднання людей, в яких ідеологія і цінності  косівської міської організації Пора, і аж ніяк не Каськіва чи ше там когось. ти ж сам це прекрасно знаєш і коли я туда вступав, я також це знав.

ploskonos

Ну ок,проїхали,не хочу розвивати ту тему.
Бо дійсно,на місці косівської пори може опинитись кожен з нас тьфу-тьфу.

vyluzja Franka

Цитата: IVP від 10:40, 07 Червень 2012

Часто показують по ТБ як Ю. Дерев'янко (Фронт змін) дійсно робить хороші справи в нашій області. То чому я маю далі голосувати за Шоу-мена Тягнибока, який проведе в Верховну зРаду йух зна кого, якщо від того ж Фронту змін можуть пройти цілком достойні люди порівняно з іншими (звичайно шо Матір Терезу ми не знайдемо, коджний не святий але...)

Судячи з аналізу всього шо відбувається, дивлячись тверезо на все, як не іронізувати, але навіть партія ригів у нашому районі зробила більше чим Свобода, а саме заклеювання білбордів різними непотрібними і брехливими зверненнями, будівництво дит. майданчику з рекламою ригів і будівництво дороги в Космачі за підтримки Чуднова ригіАнала.
Іване, мені чогось стало якось не пособі, після того як ти "тверезомислячий" хлопака кажеш що ...дивіться який Дерев"янко хороший, скільки доброго робить... ніби давайте його до ВР виберемо і він дохіріща доброго зробить:))))))))))))))))) йопт, ти що, в людях не розбираєшся взагалі????? ... чи може фальші не бачиш? Будуть вибори, візьми півсотку за голос зразу при вході на виборчу дільницю, може хоть на день стане. Решту якщо захочеш в приватній бесіді поясню, не хочу хірачити кілометри текстів.
В двох словахпоясню своє відчуття ситуації, хлопці - ми в такій з.....ці всі що вам тяжко і уявити. В державі пішли незворотні процеси які були закладені ще за радянського часу... якщо на День Незалежності з цілого Косова не знайшлося більше як 20-30 чоловік "помахати" прапором... і ніодного  держ. службовця вищого рівня, всі напеано були на полюваннях, рибі, або десь пили пиво... то про шо ти говориш.........?

vyluzja Franka

Цитата: ploskonos від 14:31, 08 Червень 2012
Ну ок,проїхали,не хочу розвивати ту тему.
Бо дійсно,на місці косівської пори може опинитись кожен з нас тьфу-тьфу.
Вібачеєйте я ше втикнувся, треба десь людям сісти пояснити, шо-то за "пепсі-кола" а то на рекламу ведуться.
А щодо "Свободи" то звичайно, що "радикалів" мало хто підтримує, але розібравшись в позиції, а не вірячи соплям з тєлєка і "хтось казав", то це нормальна позиція любої людини яка живе на своїй рідній землі.

vyluzja Franka

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:14, 08 Червень 2012
ну для чого я тобі маю розказувати, шо косівська пора (суто міська організація), то є об'єднання людей, в яких ідеологія і цінності  косівської міської організації Пора, і аж ніяк не Каськіва чи ше там когось. ти ж сам це прекрасно знаєш і коли я туда вступав, я також це знав.
От тепер мені скажи або бажано назви пункти по яких твоя життєва позиція розходиться з позицією свободівців? :) Чувак, ми всі живемо водному місті і стараємось, зробити щось добре а не для популізму.

vyluzja Franka

Цитата: Стас від 11:48, 08 Червень 2012
Йо, 12 червня о 15 годині на майдані  Незалежності відбудеться зустріч жителів району  з чемпіоном світу по боксу  Віталієм Кличком, а також концертна програма.

Ну, хіба всі зійдуться подивитись на живого Клічка... і ше сфоткати... :) Нє ну нафіг ми йому здались в цьому Косові, крім як заробити електорат...  Хлопаки проста як двері PR технологія.
Ви розберіться в собі, в принципі що ви хочете і від того вибирайте що хочете. А не те що вам впудрюють в мозГ.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: vyluzja Franka від 16:18, 08 Червень 2012
От тепер мені скажи або бажано назви пункти по яких твоя життєва позиція розходиться з позицією свободівців? :) Чувак, ми всі живемо водному місті і стараємось, зробити щось добре а не для популізму.

мб ви, хлопаки, у ВР мітите чи шо. тема про ВР, а ви знову про Косів і про то як ви тяжко працюєте на рейтинги Тягнибока :crazy:

Цитата: vyluzja Franka від 16:36, 08 Червень 2012
Ну, хіба всі зійдуться подивитись на живого Клічка... і ше сфоткати... :) Нє ну нафіг ми йому здались в цьому Косові, крім як заробити електорат...  Хлопаки проста як двері PR технологія.

можна подумати Тягнибок сюда не за цим приїжає :sarcastic_hand: