Дискотеки, вечірки

Автор jora, 01:15, 07 Червень 2007

Попередня тема - Наступна тема

jora

Цікаво, а що зараз робиться з вечірнім дозвіллям молоді?- я колись тим питанням займався безпосередньо 8)

KosivArt

ЦДТ і Легенда Карпат - вибір не дуже великий.

Жирна_Бойова_Панда

мда...це все дуже сумно...

borowed

тепер стьомно стало так,що без кастета в місто тепер не вийду.

Juha

Так, вибір у нас невеликий. Скажімо так, мінімальний, звичайно якщо порівнювати з клубами облцентрів чи нашої столиці, то це небо і земля, але якщо порівнювати наш Косів з аналогічними містечками на Україні, то я Вам кажу, по-перше, в нас хоть Є цей мінімальний вибір. А в багатьох містечках його просто немає. По-друге, навіть якщо там і є, то це не порівняти з рівнем нашої тієї ж мамої Легенди. І повірте, що б Ви не казали, я нічого не путаю. Просто нам вже всім в Легенді надоїло. Я згідна. Там вже скільки років нічого не міняється. Єдине, що були якось дискотеки 80-х, що моїми друзями прийнялися на "Ура". Але в нас є хоть якесь обслуговування. В нас є кухня. В нас на столах не одноразова посуда. В нас все ж таки є охорона. І це треба високо цінувати. Так що, Косівчани, ніс вгору і в Легенду Карпат.  :music

TweaXL

:rofl: В Легенду??? Ви що смієтесь, після зміни цін то ну її в .... Хто ж туди буде ходити? Народ взагалі в шоці...
Для порівняння наша Легенда Карпат - вхід на диско 25грн. і Чернівці, Астарта - 30 грн.
Файне диско, багацько народу, є де потанцювать і т.д. і т.п. А що Легенда - нічого, вони би ще столики поставили посеред залу  :crazy: :crazy: :crazy:

KosivArt

Ціни дуже опустили?

Juha

Я в Легенді останній раз була 30 грудня. То ми платили по 10 грн.

TweaXL

Колибу, яка в Легенді будуть закривати )))) Кажуть що там буде така двоповерхова будівля, з пупер-супер диско.  :dance

KS_Zero Cool

робіть виїзди на СССР (нормально зараз там продумали), кожного тижня діджеїв запрошують.. можна непогано відірватись,,,,,, правда вхід подорожчав 50грн.. :)
..... :drinks: :crazy:

TweaXL

Цитата: KS_Zero Cool від 17:09, 18 Лютий 2008
робіть виїзди на СССР (нормально зараз там продумали), кожного тижня діджеїв запрошують.. можна непогано відірватись,,,,,, правда вхід подорожчав 50грн.. :)

Коли їдем??? )))

Mila

Цитата: TweaXL від 18:59, 18 Лютий 2008
Цитата: KS_Zero Cool від 17:09, 18 Лютий 2008

Коли їдем??? )))

щасливо .......... незабудь про друзів

borowed

Я в шоці....50р це для Києва норм,але не для задрипаного Снятина,таке ж як і для Косова 25....шокккк

Mila

Складається таке враження що в Косові більше ніж ЦДТ ніколи небуде ніяких дискотек........ :(

Juha

Зато в нас є жива музика в ресторанах в Косові!!!