Косівська гуртова колядка 2012

Автор Juha, 11:28, 23 Листопад 2011

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Друзі, розкажу Вам таку історію. Два роки назад на розколяду я їздила на концерт Остапа Гавриша. То був благодійний концерт, збирали кошти на відбудову греко-католицької церкви. Я повинна була десь про це писати.
Коли прийшла до концертного залу, в холі два дитячі ансаблі, точніше хорові колективи, влаштували, так би мовити, батл між собою. І переспівували одне одного. Всі люди, які приходили зупинялися і слухали. Ніхто не йшов в зал займати місця. І коли до концерту залишилося  десь 5 хвилин. Керівник одного з ансамблів каже, що давайте будемо завкруглятися і заколядуємо на останок. Людей було десь до тисячі. І всі в один голос починають співати "Нова радість". Це було неймовірно. Я аж розплакалася.
І в мене виникла така ідея.
Зараз багато молоді колядує. Всі ходять своїми компаніями до себе додому і святкують Різдво. Я пропоную, щоб 07 січня, наприклад, на 21:00. Всі на 15 хвилин прийшли на площу до ялинки. І дружньо заколядували. Якщо буде сто чоловік. Це буде дуже прикольно. Щось типу флешмоба, але це не зовсім флешмоб, бо не буде випадковості. Ми ж то будемо на площі стояти і всіх чекати.
Заколядували б "ДОбрий вечір" і "Нова радість". Це би було таке собі привітання Косову та косівчанам. І розійшлися б дальше кожен своїм маршрутом.
Напишіть, що ви на це скажете. І чи підтримали ви такий захід. Коштів ніяких не потрібно. Просто бажання і присутність.

Тарас Пасимок

гарна ідея! я за! можна і в газеті дати об'яву!

anv

Нас уже троє. Залишилось ще 97 колядників!!! :good:

Gorolya

ідея справді гарна)  :good:
і є достатньо часу щоб всіх про це повідомити)
але думаю шо то не закінчиться одним колядуванням на площі))

Galen

Молодець, Юля, гарно придумала. Хотіла б сказати "я буду", та не впевнена що зможу приїхати на дев'яту вечора до Косова. А місцевим, думаю, що проблем не складе виділити трошки часу для такого дійства.

Juha

Цитата: anv від 13:31, 23 Листопад 2011
Нас уже троє. Залишилось ще 97 колядників!!! :good:
Нас трохи більше, бо ти знаєш, що в мене зараз гості, які також цю ідею підтримали  :) І ЛУганськ з нами  :drinks:

Цитата: Gorolya від 14:16, 23 Листопад 2011
ідея справді гарна)  :good:
і є достатньо часу щоб всіх про це повідомити)
але думаю шо то не закінчиться одним колядуванням на площі))
Гороля, думаю закінчиться, оскільки всі підуть продовжувати колядувати. Але якщо хтось і об'єднається, то думаю це буде прикольно.

Одним словом, поширюйте цю інформацію як зможете. Я зроблю подію Вконтакті, але вже завтра. Рада, що це подобається людям. І сподіваюся, що все у нас вийде.

Синиця

vyluzja Franka

Ооо то було б фист, до мене якраз колєгі з Криму поприїхают, то би їм було шо послухати. Але то треба заводіл, бажано групу яка б вела і мікрофон або "матюкальник". Я б таке підтримав.

Juha

Мікрофон потягне за собою трохи проблем - колонки, шукай де їх підключити і т.д. Просто я в Косів приїду 6-го січня, причому не зранку. І в мене трохи дома буде роботи, щоб цим займатися. Також хочеться й поколядувати. А то переживай, шукай, щоб хтось святом пожертвував і їхав помагати. А рупор можна як варіант...
В будь-кому випадку, якщо ми почнемо, то всі підтягнуть, тому що всі й прийдуть туди, щоб колядувати.

KosivArt

Dana Eco-Kosiv

Підтримую. :dance
Якщо буде коляда,то потрібно вже і гроші якісь зібрати заодно. Чи поставити скриньку.Хто скільки може вкинути. І ті гроші на щось корисне витратити для громади.

vyluzja Franka

Цитата: KVITKA♥ від 11:44, 24 Листопад 2011
Якщо буде коляда,то потрібно вже і гроші якісь зібрати заодно. Чи поставити скриньку.Хто скільки може вкинути. І ті гроші на щось корисне витратити для громади.

... гроші будуть в цьому випадку лишні, просто зібратись і поколядувати коло ялинки. А можливо б якийсь колектив би фолькльорний долучився чи дитячий, ото було би й фист.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: KVITKA♥ від 11:44, 24 Листопад 2011
Хто скільки може вкинути. І ті гроші на щось корисне витратити для громади.

купимо мені айфон? :crazy:

Galen

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 12:13, 24 Листопад 2011
купимо мені айфон? :crazy:
А ти як завжди, тільки щоб використати все в корисних для себе цілях :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: gALINA_S. від 14:04, 24 Листопад 2011
А ти як завжди, тільки щоб використати все в корисних для себе цілях :)

неее, ти шо :to_pick_ones_nose: