День СВОБОДИ

Автор anv, 21:55, 22 Листопад 2011

Попередня тема - Наступна тема

anv

Минуло 7 років з початку "помаранчевої революції", але чи отримали ми те чого очікували й за що боролися та мерзнули на майдані в Києві та Косові. В мене особисто цей день викликає суперечливі враження(гарні спогади і непевне сьогодення). Вийшло так, що сьогодні ми повернулись в той час і ситуацію проти якої ми боролись.

ploskonos

Сьогодні спілкувався з нашим знайомим,І.І.,вічним опозиціонером :),він заяавив:"як це представників ВО Свободи не було на святкуванні Дня Свободи?"

А я от не розумію :як можна святкувати те,чого немає?
Розумію,коли відмічають День Незалежності.До 91-го України,як незалежної держави не було,а зараз існує яка-не-яка незалежність.Привід для святкування.
А свободи як не було,так і нема.Які підстави для святкування?

anv

Цитата: ploskonos від 22:06, 22 Листопад 2011
Сьогодні спілкувався з нашим знайомим,І.І.,вічним опозиціонером :),він заяавив:"як це представників ВО Свободи не було на святкуванні Дня Свободи?"

А я от не розумію :як можна святкувати те,чого немає?
Розумію,коли відмічають День Незалежності.До 91-го України,як незалежної держави не було,а зараз існує яка-не-яка незалежність.Привід для святкування.
А свободи як не було,так і нема.Які підстави для святкування?

Я не так щоб святкую, але не жалкую про те, що тоді був проти... так само, як і зараз проти теперішньої влади, але було б краще, щоб сьогодні було велике свято для всіх(щоб після революції настали реальні зміни на які очікували люди, а не такий облом на всіх напрямках. Маю думку, що зараз надії виборців, які голосували за теперішню владу теж обламаються і на наступних виборах ми будемо голосувати не за прозахідного чи проросійського, не за мови(укр. або рос.), а будемо голосувати по-новому...), а на рахунок І.І. то я зним в добрих дружніх стосунках, але політику ми не чіпаємо.

ploskonos

Цитата: anv від 22:18, 22 Листопад 2011
на наступних виборах ми будемо голосувати не за прозахідного чи проросійського, не за мови(укр. або рос.), а будемо голосувати по-новому...)

Відав,шо поки не стануться вибори,де бюлетені будуть калібру 7.62  - ніц в цій країні не поміняється :crazy:

anv

Цитата: ploskonos від 22:22, 22 Листопад 2011

Відав,шо поки не стануться вибори,де бюлетені будуть калібру 7.62  - ніц в цій країні не поміняється :crazy:
Цей варіант в нашій державі не актуальний. В нас люблять казати "Є як є лиш би не гірше". Коли в людей то вже гірше настане... в голові

KosivArt

та, відтоді лиш спогади файні лишились :coffee

Juha

Ті емоції на майдані - це було щось.
Я не бувала в тих наметових містечках, але кілька разів була ввечері на концерті. Ми ж студентами були. То найкрутіше було, коли Ю. об'явив зі сцени, що вибори виграні. Це по-моєму було 29 грудня. І ті дві пісні "Україно" і "Молитва за Україну". Всі з свічками... Це було неперевершено...

anv

Цитата: Стас від 09:35, 23 Листопад 2011
Ага і я там був какао пив :coffee Принаймі народ показав свою силу, а те що нас вкотре взули це не наша вина. Буде ще свято й на нашій вулиці...

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 09:35, 23 Листопад 2011

і гайморит :crazy:

Marinka

BigFAN

і в мене тільки гарні спогади з майдану плюс з деякими побічними ефектами.
P.S. а Ющенко ше той  контрацептив з пухирцями. :bad:

anv

Все по святу... Наш президент скасував день свободи.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: anv від 18:42, 30 Грудень 2011
Все по святу... Наш президент скасував день свободи.

ну і миш йому в труси :indeed