Косівчани в телевізорі

Автор IVP, 20:02, 30 Серпень 2011

Попередня тема - Наступна тема

anv

Цитата: Gorolya від 19:18, 15 Вересень 2011
2 в 1 + володіння інформацією

Ого скоро люди почнут на прийом валити, а потом само собов в тєліку покажут. Круто!

BigFAN

Цитата: anv від 19:10, 15 Вересень 2011
Ага 100% ліпше не трогати, а сфоткати Ромка Бичйо з Ковбаснюком і на футболку з надписом " Косів Рулит"
під фото цьої фігні пасує тільки розова футболка, не мій стайл :crazy:

Gorolya

ох, точно маєм звєзду... бо славнозвісний Ромко щей встиг  засвітитись в програмі Діти напрокат (як дитьо підліток, яке попалось щасливим батькам на виховання, добре хоч тимчасове ) на 1+1  :applauds

BigFAN

Цитата: Gorolya від 21:25, 10 Жовтень 2011
ох, точно маєм звєзду... бо славнозвісний Ромко щей встиг  засвітитись в програмі Діти напрокат (як дитьо підліток, яке попалось щасливим батькам на виховання, добре хоч тимчасове ) на 1+1  :applauds
от би мені ця детинка попалась на прокак :crazy:

anv

Цитата: Gorolya від 21:25, 10 Жовтень 2011
Йо, аж ноги крутит, так хочу побачити продовження блокбастера "Бичьйо на прокат". Мо хтось в курсі коли то покажут на широкім екрані, а за одно і "4 весілля" з односельчанкою. :coffee

Gorolya

та вже було, хіба шукай десь в інеті
з односельчанкою буде в кінці листопада)

anv

Цитата: Gorolya від 22:34, 22 Жовтень 2011
та вже було, хіба шукай десь в інеті
з односельчанкою буде в кінці листопада)
Йой, біда чорна, пропустив таку прем"єру. Пів життя втратив. Буду шукати в інеті. Якщо є живі свідки того відео закиньте на форум або опишіть враження від побаченого...

s19or

Ось знайшов передачу з "Ромком бичьйо" зараз сам буду дивитись  http://1plus1.pl.ua/news/diti_naprokat_vipusk_8_10_10_2011/2011-10-11-1649 

Gorolya

якби не бачити "Батьки і діти"  то ця програма ("Діти на прокат")  його показала милою і розумною дитиною ( хоча на фоні тих тимчасових батьків любий би так виглядав...)  
от вам і шоу) :crazy:

anv

Трохи пошукав. І о чудо...http://www.youtube.com/watch?v=x6BAzvGuSoU#ws. Правда ще не дивився. Лишаю на завтра. Бо на ніч таке подивишся... і мона не заснути

Жирна_Бойова_Панда

скажете чи є заради чого дивитися victory

anv

Жирна_Бойова_Панда

я б і першу програму не подивився, якби не почув шо там є шось про бидло, яке тусується на площі

Gorolya

ну тут все спокійно) можеш не дивитись)

Жирна_Бойова_Панда

Ромко зійшов з одіозного путі просвітлення гуцула в просунуте бидло?