Державний прапор над Косовом

Автор anv, 15:27, 25 Серпень 2011

Попередня тема - Наступна тема

anv

Маю ідею. Встановити велетенський прапор на міській горі. Відпочивав за кордоном і бачив таку красу. Косову таке пасувало б, жителі мали б чим гордитися, а туристи матимуть ще один фон для фото. У нас кожен другий бється в груди, що він націоналіст. Як скажете скинемось(зараз пробую дізнатися скільки така штука буде коштувати)?

anv

Питання до Плосконоса:
на встановлення треба якісь бюрократичні папері збирати?

ploskonos

Ульотна ідея.Був минулого року в Туреччині,там в кожному місті мега прапори висять на величезних штоках.
Аж зависть бере,що люди поважають і люблять власну символіку.
Папери потрібні,з понеділка можу дізнатись  які,кошти можу в черговий раз піти по підприємцях,шось назбираю.

wildperson

Менi зараз не до того (шукати лiнки), але в деяких законодавствах вивiшування державного прапора аби де/аби коли караеться штрафом.

ploskonos

Цитата: wildperson від 17:18, 25 Серпень 2011
Менi зараз не до того (шукати лiнки), але в деяких законодавствах вивiшування державного прапора аби де/аби коли караеться штрафом.

Мова йде не про будь-де/будь-коли,а про постійне вивішування на спеціально виділеному місці.

anv

Цитата: ploskonos від 15:58, 25 Серпень 2011
Ульотна ідея.Був минулого року в Туреччині,там в кожному місті мега прапори висять на величезних штоках.
Аж зависть бере,що люди поважають і люблять власну символіку.
Папери потрібні,з понеділка можу дізнатись  які,кошти можу в черговий раз піти по підприємцях,шось назбираю.

Дякую за підтримку. Мене також Туреччина надихнула. З добрим натхненням і собі змонтуємо. Сьогодні дзвонив по фірмах. 16-ти метровки 9000грн, але думаю цього по висоті буде за мало. Які десь зависокі у Турків висіли?

IVP

А я давно думав над варіантом типу HOLLYWOOD, майже у кожному гірському місті Румунії на горбі пише його назва. Наприклад подивіться Brasov

---------------------

Во!

KosivArt

Це практичніший варіант, бо прапор прийдеться знімати і чистити кожного року :coffee

wildperson

Цитата: Стас від 07:43, 26 Серпень 2011
Це практичніший варіант, бо прапор прийдеться знімати і чистити кожного року :coffee
Прапор прийдеться мiняти що три мiсяцi, максимум раз в пiвроку, щось про це ви не подумали :znajka

Шмайсер

ЦитатаМаю ідею. Встановити велетенський прапор на міській горі. Відпочивав за кордоном і бачив таку красу. Косову таке пасувало б, жителі мали б чим гордитися, а туристи матимуть ще один фон для фото.
Я тільки за!

anv

Цитата: wildperson від 07:47, 26 Серпень 2011
Прапор прийдеться мiняти що три мiсяцi, максимум раз в пiвроку, щось про це ви не подумали :znajka
Краса потребує жертв, а ще прояву патріотизму. Я готовий. Найдуться й інші охочі. Саме полотнище не дороге.

anv

Цитата: IVP від 23:38, 25 Серпень 2011
А я давно думав над варіантом типу HOLLYWOOD, майже у кожному гірському місті Румунії на горбі пише його назва. Наприклад подивіться Brasov

---------------------

Во!

Я тільки за! Можна об"єднати. Добрі ідеї завжди добре об"єднується. І взагалі хто має ідеї пишіть...

anv

Lz
Цитата: Шмайсер від 09:00, 26 Серпень 2011
Я тільки за!
Дякую за підтримку! Це така ідея, яку може втілити група інтузіастів. Просто нічого не буває. Головне не відступати. А чистити найдуться справжні патріоти. В нас так буває назвуть вулицю іменем героя, а замітають раз на 2.5 роки(Бандери). Напевне люди мають самі замітати, а не раз в 5 років на вибори ходити!?!

KosivArt

anv

Цитата: Стас від 13:26, 28 Серпень 2011
Схожа тема: «Чим привабити туриста в Косів?»

Прапор в першу чергу для Косівчан. Сорі але мене вже тіпає від тих усіх бесід про туристів. Дорогу ремонтують для них, розмітку, ремонти, мусорники. Привітання і запрошення від Шинкарука і тд.(краще б якусь файну даму з реклами пива повісили, а не такі бігморди) Що ж наша влада робить для нас??????????????????? В нас дороги ремонтують тільки перед фестивалями, таке відчуття що ті міста України де не проводять Гуцфест не ремонтували з часів СССР. І питання чи надовго це все прослужить. Сумніваєтесь. Точно скажу що ні!!!!!! Тепер про прапор і про туризм, якщо так хочете. Коломия - столиця писанкарства, Верховина - гуцульщини, а що ж Косів??????? В тій темі яку ти запропонував жодної реально посильної ідеї(розборки Бореведа і Ілони на 3 стр).     Я пропоную прапор бо це: красиво, патріотично і по новому(в Коломиї і в Верховині ще не має такого, але поки віз піде то сусіди наші вже приїдуть). Тому в понеділок буду розсекречувати свою особу і здибаюсь з Юрком. Він добре знає про що мова, бо теж відпочивав у Туреччині. П.С. Прапору над Косовом бути.