Газети та журнали, які Ви читаєте

Автор Тарас Пасимок, 22:24, 12 Серпень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 22:15, 10 Жовтень 2011
я після славнозвісної передачі на новому каналі, переосмислив це питання :crazy:

але ми відійшли від теми  :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 22:25, 10 Жовтень 2011
але ми відійшли від теми  :)

йо, прийдеться всіх забанити :crazy:

марьяна2012

Зазвичай трішки далека була від українських видань, чомусь вони багато води а мила для бульбашок не додають. Купила нахвалений "Дніпро", чесно кажучи - дуже приємно вражена. Стиль, оформлення, ну і звичайно наповнення просто неймовірно якісно, дійсно дуже хороший, надалі обов*язково продовжуватиму купувати або навіть передплачу. Вдячна за таке гарне творіння:)

Тарас Пасимок

IVP

Тарас Пасимок

Цитата: IVP від 20:22, 21 Березень 2012
шо таке Esquire ?

один з кращих, якщо не найкращий журнал світу  :coffee

Жирна_Бойова_Панда

odnosel4anka

цікавить дана тема...

можливо хтось читає газети/журнали про комп'ютери чи техніку ? Назви.

А ще питання до дівчат, яка цікава преса для нас є? цікавлять поради господині, рецепти, домоведення, господарство, інтерєр, туризм? ну для жінок короче

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 09:47, 26 Червень 2012
цікавить дана тема...

А ще питання до дівчат, яка цікава преса для нас є? цікавлять поради господині, рецепти, домоведення, господарство, інтерєр, туризм? ну для жінок короче
Це звичайно проти правил форуму. Але вже ,сам себе onass
комп. журнали , й таке iнше

Жирна_Бойова_Панда

ти це все читаєш? наскільки розумію, Божені потрібно порадити цікаві журнали з певної тематики, а не всі...

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:20, 26 Червень 2012
ти це все читаєш? наскільки розумію, Божені потрібно порадити цікаві журнали з певної тематики, а не всі...
Не все. З першого- ComputerBild, а з другого лиш рецепти з пельмешок

Juha

Цитата: odnosel4anka від 09:47, 26 Червень 2012
цікавить дана тема...

Ніякі поради не читаю, сама завжди знаю, що хочу і як. Якщо я не знаю, то чоловік знає.  :) А рецепти новенькі люблю. Всі беру в інтернеті. Улюблений свій сайт я тобі вже скидала якось.