Косівщина прийматиме чемпіонат України з ралі

Автор IVP, 23:24, 22 Липень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 19:08, 09 Липень 2012
який?

про косівчанина який просив ведучого говорити хоч 50% укр а той йому сказав шо є вже тиждень закон про мови і він де хоче російською там і говорить (хоч закон цей ще не вступив в дію)

а потім косівчанина забрала міліція на вимогу ведучого

vyluzja Franka

Цитата: as_tar від 19:14, 09 Липень 2012
про косівчанина який просив ведучого говорити хоч 50% укр а той йому сказав шо є вже тиждень закон про мови і він де хоче російською там і говорить (хоч закон цей ще не вступив в дію)

а потім косівчанина забрала міліція на вимогу ведучого
фігасобі ...халуї. Я в шоці з наших поліцаїв, на їхньому місці я б з місця не зрушився і не тільки з професійних міркувань в тому розумінні що кожен перший попавшийся буде розказувати що їм робити! А на місці косівчан, просто би пішов зразу додому і так щоб всі, аби сам собі поговорив....

Gorolya

...ага, ведучий спитав "ви меня панімаєте",  а люди почали  кричати " дааааа"
особисто я була в шоці від нашого народу

vyluzja Franka

Тарас Пасимок

про скандал буде написано в газеті кп - я був біля людини який вертався до ведучого з горолею я чув всю розмову!

саме тому я і сказав про це на концерті через скандал на раллі але я так поняв ніхто крім мене не в курсі про це лиш я і оля

KosivArt

Цитата: Gorolya від 17:45, 10 Липень 2012
...ага, ведучий спитав "ви меня панімаєте",  а люди почали  кричати " дааааа"
особисто я була в шоці від нашого народу

трохи не в тему, але я теж був "приємно" здивований коли на минулих през. виборах ішов спостерігачем від Свободи і бачив як косівчани-вербівчани свідомо, без ніяких порушень віддавали свій голос за Януковичів-Тимошенків wall

Gorolya

скандал скандалом, але якщо з усіх тих людей шо там були, тільки ми двоє на це звернули увагу.... то це страшно.

Жирна_Бойова_Панда

Ведучий нормально пояснив, шо змагання міжнародні і не всі учасники розуміють українську, також сказав шо не знає добре мови і не хоче її паплюжити. - це я сам чув. Бачив як міліція відводила якого чувака але фіг зна за шо. Короче, вкотре скандаль на рівному місці...

Лангольєр

До питання про знання чи не знання української мови. Якщо вже цей чувак розуміє...
http://www.youtube.com/watch?v=HeJ2gtBlXrM#

ploskonos

Цитата: Gorolya від 18:08, 10 Липень 2012
скандал скандалом, але якщо з усіх тих людей шо там були, тільки ми двоє на це звернули увагу.... то це страшно.

Я сидів у кафе, хотів подивитись,як учув ,шо ведуть на могучєм - передумав.

s19or

ех записати би Джигурду як він Кобзаря декламує з почуттям би звучало

двояке якесь ставлення і то шо дядька за таке в міліцію забрали недобре і то шо Панда описує з того шо він бачив також заслуговує на увагу. Ведучий просто правильно питання поставив чи розуміють косівчани його, звичайно шо вони його розуміють. І Астар з Горольою злукавлять якшо скажуть шо нерозуміли

Коли відеоролик з нагородженням дивився також якось неприємно було чути "могучій"

Тарас Пасимок

ну якщо ви вже ставите питання чи розумію я російську то я не розумію для чого нам державна українська

бо я розумію і англійську і польську і шо з того цікаво?

s19or

... ведучий правильно поставив питання на яке немож було відповісти ні

Тарас Пасимок

тобто перефразовуючи тебе і я цілком з тобою згідний ведучий мав неабиякий ораторський талант і вміло перевів публіку на свою сторону як панду який чув ведучого але не чув його опонента

то ясно шо скандалу не було  :crazy:

це була гра в одні ворота, але я то чув дві сторони і я журналіст який проти другої російської в україні

от і вся різниця

Gorolya

хххмм, та суть не в тому шо люди зрозуміли його чи не зрозуміли
а в тому шо треба мати якусь повагу до цих людей
ну і шо що міжнародний, проходить він де? в Україні. ну то прошу і говорити по українськи
не знаєш мови?  теж є вихід,  2 ведучі  - один україномовний інший російськомовний. і все.
нема до чого придертись