Тарас Пасимок
Абориген
Репутація: 49
|
|
« Відповідь #45 : 19:14, 09 Липня 2012 » |
|
який?
про косівчанина який просив ведучого говорити хоч 50% укр а той йому сказав шо є вже тиждень закон про мови і він де хоче російською там і говорить (хоч закон цей ще не вступив в дію) а потім косівчанина забрала міліція на вимогу ведучого
|
|
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
Репутація: 50
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #46 : 17:43, 10 Липня 2012 » |
|
про косівчанина який просив ведучого говорити хоч 50% укр а той йому сказав шо є вже тиждень закон про мови і він де хоче російською там і говорить (хоч закон цей ще не вступив в дію)
а потім косівчанина забрала міліція на вимогу ведучого
фігасобі ...халуї. Я в шоці з наших поліцаїв, на їхньому місці я б з місця не зрушився і не тільки з професійних міркувань в тому розумінні що кожен перший попавшийся буде розказувати що їм робити! А на місці косівчан, просто би пішов зразу додому і так щоб всі, аби сам собі поговорив....
|
|
|
|
Gorolya
Абориген
Репутація: 64
|
|
« Відповідь #47 : 17:45, 10 Липня 2012 » |
|
...ага, ведучий спитав "ви меня панімаєте", а люди почали кричати " дааааа" особисто я була в шоці від нашого народу
|
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
Репутація: 50
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #48 : 17:47, 10 Липня 2012 » |
|
ХАМ!!!
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #49 : 17:53, 10 Липня 2012 » |
|
про скандал буде написано в газеті кп - я був біля людини який вертався до ведучого з горолею я чув всю розмову!
саме тому я і сказав про це на концерті через скандал на раллі але я так поняв ніхто крім мене не в курсі про це лиш я і оля
|
|
|
|
KosivArt
Адміністратор
Репутація: 101
|
|
« Відповідь #50 : 18:02, 10 Липня 2012 » |
|
...ага, ведучий спитав "ви меня панімаєте", а люди почали кричати " дааааа" особисто я була в шоці від нашого народу
трохи не в тему, але я теж був "приємно" здивований коли на минулих през. виборах ішов спостерігачем від Свободи і бачив як косівчани-вербівчани свідомо, без ніяких порушень віддавали свій голос за Януковичів-Тимошенків
|
|
|
|
Gorolya
Абориген
|
|
« Відповідь #51 : 18:08, 10 Липня 2012 » |
|
скандал скандалом, але якщо з усіх тих людей шо там були, тільки ми двоє на це звернули увагу.... то це страшно.
|
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #52 : 18:19, 10 Липня 2012 » |
|
Ведучий нормально пояснив, шо змагання міжнародні і не всі учасники розуміють українську, також сказав шо не знає добре мови і не хоче її паплюжити. - це я сам чув. Бачив як міліція відводила якого чувака але фіг зна за шо. Короче, вкотре скандаль на рівному місці...
|
Born stupied? Try again!
|
|
|
Лангольєр
Омріяне пекло краще раю.
Фахівець
Репутація: 9
Втрата сенсу це здобуток суспільної вартості.
|
|
« Відповідь #53 : 20:36, 10 Липня 2012 » |
|
До питання про знання чи не знання української мови. Якщо вже цей чувак розуміє...
|
Реконструйовуючи історію ми її конструюєм.
|
|
|
ploskonos
Абориген
Репутація: 36
|
|
« Відповідь #54 : 21:50, 10 Липня 2012 » |
|
скандал скандалом, але якщо з усіх тих людей шо там були, тільки ми двоє на це звернули увагу.... то це страшно.
Я сидів у кафе, хотів подивитись,як учув ,шо ведуть на могучєм - передумав.
|
|
|
|
s19or
Фахівець
Репутація: 6
|
|
« Відповідь #55 : 21:55, 10 Липня 2012 » |
|
ех записати би Джигурду як він Кобзаря декламує з почуттям би звучало
двояке якесь ставлення і то шо дядька за таке в міліцію забрали недобре і то шо Панда описує з того шо він бачив також заслуговує на увагу. Ведучий просто правильно питання поставив чи розуміють косівчани його, звичайно шо вони його розуміють. І Астар з Горольою злукавлять якшо скажуть шо нерозуміли
Коли відеоролик з нагородженням дивився також якось неприємно було чути "могучій"
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #56 : 22:18, 10 Липня 2012 » |
|
ну якщо ви вже ставите питання чи розумію я російську то я не розумію для чого нам державна українська
бо я розумію і англійську і польську і шо з того цікаво?
|
|
|
|
s19or
Фахівець
Репутація: 6
|
|
« Відповідь #57 : 22:22, 10 Липня 2012 » |
|
... ведучий правильно поставив питання на яке немож було відповісти ні
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #58 : 22:35, 10 Липня 2012 » |
|
тобто перефразовуючи тебе і я цілком з тобою згідний ведучий мав неабиякий ораторський талант і вміло перевів публіку на свою сторону як панду який чув ведучого але не чув його опонента то ясно шо скандалу не було це була гра в одні ворота, але я то чув дві сторони і я журналіст який проти другої російської в україні от і вся різниця
|
|
|
|
Gorolya
Абориген
|
|
« Відповідь #59 : 22:38, 10 Липня 2012 » |
|
хххмм, та суть не в тому шо люди зрозуміли його чи не зрозуміли а в тому шо треба мати якусь повагу до цих людей ну і шо що міжнародний, проходить він де? в Україні. ну то прошу і говорити по українськи не знаєш мови? теж є вихід, 2 ведучі - один україномовний інший російськомовний. і все. нема до чого придертись
|
|
|
|
|
|