♠S.Y.♠
Абориген
Репутація: 21
Май нейм Юра . Foto by Nikon.
|
|
« Відповідь #30 : 22:06, 07 Березня 2011 » |
|
А кіко зріджений газ ? Може класти газову установку
|
В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи !!!
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #31 : 11:25, 08 Березня 2011 » |
|
А кіко зріджений газ ? Може класти газову установку
на газі я принципово їхати не буду бо це : пальоно за задницею балон возити, буде мало місця в багажнику(там вже стоїть саб) та і тяга в двіжка не та буде.
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
BigFAN
Модератор
|
|
« Відповідь #32 : 21:42, 09 Березня 2011 » |
|
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
BigFAN
Модератор
|
|
« Відповідь #33 : 08:59, 31 Березня 2011 » |
|
блін, почав дивитись на покази комп"ютера по показнику розходу топлива і стараюсь тепер їхати в економ режимі, різниця виходить десь біля 3-х літрів на 100 км.
|
|
|
|
Vova VXO
Новачок
Репутація: 1
|
|
« Відповідь #34 : 13:29, 14 Квітня 2011 » |
|
Хочу зробити невеличку поправку так званій KVITKA♥ не справедливо брехати так в інтернеті. Можливо треба було спитати що і за що платилося. 1.Карбюратор-200грн. 2.Свічка-30грн. 3.Дві текстолітові прокладки-20грн. 4.Муфта карбюратора-40грн. 5.Три поїздкки на таксі від ВХО Гуц.до бізона 6.Робота А також 4(чотири) дні праці з визвонюванням телефону по майстрам і магазинам з питаннями хто стикався зтакими проблемами КИТАЙСЬКОЇ чудо техніки. Р.S.(Якщо ви стали жертвою китайського лохотрону,то це не означае Що я маю безкоштовно доводити до ладу ці китайські недоробки).
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #35 : 13:41, 14 Квітня 2011 » |
|
2 Vova VXO Я не збираюся тут Квiтку захищати, мене там близько не було, коли вона з зеленою жабою за пазухою платила за ремонт, але тут на форумi, як менi здаеться, вона висловилася досить коректно. Тобто якийсь наiзд на Вас я не помiтив, швидше скарги на якiсть палива/"китайськоi недоробки" + зелена жаба- "а шо так дорого то???"
|
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #36 : 13:47, 14 Квітня 2011 » |
|
2 Vova VXO Я не збираюся тут Квiтку захищати, мене там близько не було, коли вона з зеленою жабою за пазухою платила за ремонт, але тут на форумi, як менi здаеться, вона висловилася досить коректно. Тобто якийсь наiзд на Вас я не помiтив, швидше скарги на якiсть палива/"китайськоi недоробки" + зелена жаба- "а шо так дорого то???"
от до чого та жаба приводить А також 4(чотири) дні праці з визвонюванням телефону по майстрам і магазинам з питаннями хто стикався зтакими проблемами КИТАЙСЬКОЇ чудо техніки. Р.S.(Якщо ви стали жертвою китайського лохотрону,то це не означае Що я маю безкоштовно доводити до ладу ці китайські недоробки).
|
Born stupied? Try again!
|
|
|
Vova VXO
Новачок
Репутація: 1
|
|
« Відповідь #37 : 13:53, 14 Квітня 2011 » |
|
Я вибачаюсь що не в ту тему заліз але почалось все з неякісного бензину!!!!! Дійсно жаба ,жажала KVITKA♥ якісного бензину купити а шукає крайніх .
|
|
|
|
Dana Eco-Kosiv
Абориген
Репутація: 43
Життя іде,і все без коректур...
|
|
« Відповідь #38 : 17:33, 14 Квітня 2011 » |
|
маю звичку швидше переплатити,а не недоплатити. То ж для себе. Тим більше скутером додому я заїхала і більше він не на ходу після вашої роботи.Хоча справили ви на мене враження доброго майстра. І хотіла би,щоб ви мені ремонтували т.з. При цьому ні на кого не скаржусь, а виходжу з того, що є. Скутер так,як сирітка стоїть у шопці. Дуже хочу,щоб він їхав. До теми: в газеті вичитала,що в Україні в продажу є бензин стандарту євро4,а євро 2 вже практично немає.Мішанина робиться вже на азс.
|
Time is not on your side.
|
|
|
ploskonos
Абориген
Репутація: 36
|
|
« Відповідь #39 : 19:59, 14 Квітня 2011 » |
|
Євро2,Євро4 ,Євро5 - це не стандарти пального,а стандарти вихлопу,тобто концентрація продуктів згорання у вихлопних газах.
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
|
|
« Відповідь #40 : 11:19, 17 Квітня 2011 » |
|
Хочу зробити невеличку поправку так званій KVITKA♥ не справедливо брехати так в інтернеті. Можливо треба було спитати що і за що платилося. 1.Карбюратор-200грн. 2.Свічка-30грн. 3.Дві текстолітові прокладки-20грн. 4.Муфта карбюратора-40грн. 5.Три поїздкки на таксі від ВХО Гуц.до бізона 6.Робота А також 4(чотири) дні праці з визвонюванням телефону по майстрам і магазинам з питаннями хто стикався зтакими проблемами КИТАЙСЬКОЇ чудо техніки. Р.S.(Якщо ви стали жертвою китайського лохотрону,то це не означае Що я маю безкоштовно доводити до ладу ці китайські недоробки).
Я у Вови декілька разів робив ремонт: ціни помірні, по роботі проблем не є, вцілому задоволений. P.S. дальше про ремонт авто-мото техніки пишіть тут https://forum.kosivart.com/index.php?topic=1250.0
|
|
|
|
♠S.Y.♠
Абориген
Репутація: 21
Май нейм Юра . Foto by Nikon.
|
|
« Відповідь #41 : 12:03, 17 Квітня 2011 » |
|
Коли заправляюсь завжди не доливають на 2 коп. мені їх не шкода , але питання принципу ЧОМУ
|
В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи !!!
|
|
|
BigFAN
Модератор
|
|
« Відповідь #42 : 12:19, 17 Квітня 2011 » |
|
Коли заправляюсь завжди не доливають на 2 коп. мені їх не шкода , але питання принципу ЧОМУ з світу по нитці буде светерик
|
|
|
|
|
|