Обговорення: івент за участю екзотичного стриптизера у вікінгу :)

Автор wildperson, 20:30, 03 Липень 2011

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Ой бл""""""""""""""""""""я Це не жарт? Я х""""""""""""ю!!!

IVP

Я спочатку думав шо це зірка дискотеки 80-х, думав піду послухаю, а тут таке діло... :(

Шмайсер

І хто в той "Вікінг" гадюшник ходить? мабуть лише школота.  :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 21:53, 03 Липень 2011
Для обговорення івентів створюйте нові теми, попередені месаги будуть видалені :coffee

питань не є... срач mode on :crazy:

Шмайсер

Краще вже б стриптизерок запросили! А вони мля, якогось нігєра з пальми  для гуцулів  :crazy:

Цікаво, як адміністрація Вікінга буде фільтрувати відвідувачів, щось мені здається, що той бордель відвідують і неповнолітні, як їхні батьки відносяться до того, що їхні діти будуть йти дивитись на нігера з "великим щастям" біля рури ?

♠S.Y.♠

Juha

Йой,ви що ніколи чоловічого стриптизу не бачили  :)
Та там нічого страшного немає. Ну хлопчина покрутить дупою і роздінеться до трусів. А жіночий стриптиз там часто. Бо я переглядаю деколи фото нашої молоді вконтакті і бачу.  :)
Най діти потішуться  :!:
Я особисто не люблю чоловічий стриптиз, бо то зразу асоціації з нетрадиційною орієнтацію, але він досить популярний серед слабкої статі...  :nenayu Так що нічого страшного немає... Ми ж йдемо в Європу...  :)
А щодо того, що діти дивляться і що батьки скажуть, то зараз в інтернеті вони таке дивляться, що повірте той стриптиз нічого не поміняє в їхньому розвитку...

Шмайсер

Цитата: Juha від 09:21, 04 Липень 2011
Так що нічого страшного немає... Ми ж йдемо в Європу...  :)
А щодо того, що діти дивляться і що батьки скажуть, то зараз в інтернеті вони таке дивляться, що повірте той стриптиз нічого не поміняє в їхньому розвитку...

Так, а щоб був кращий результат і щоб нас скоріше в Європу взяли, половина мужиків має стати геями, бо це ж Європа!  :rofl:

Juha

Я щось не зовсім зрозуміла... Від того, що хлопці подивляться чоловічий стриптиз, вони постають геями чи що?  :nenayu
Я мала на увазі, фразою "ми йдемо в Європу", що того радянського виховання,яке вкладалося в наших батьків вже немає. І погляди на розпусту міняються. Хоча, в принципі, в гарному стриптизі немає ніякої розпусти, як про мене.

Зараз проблеми з цими гомо-демонстраціями, масовим розвитком свінгу, купою травесті-дів і т.д. А те що в Косові приїхав чорненький дядько, то це ж некінець світу. Кажу, дівчатка потішуться, хлопці посміються. Ну і все на тому закінчиться...

Шмайсер

Цитата: Juha від 10:42, 04 Липень 2011
Кажу, дівчатка потішуться, хлопці посміються. Ну і все на тому закінчиться...

Дай Боже щоб воно так і було!  :crazy:

Juha

Лангольєр

На мою думку:
1. Це що найважливіша тема шо на неї всі так накинулись? Тоді жесть...
2. В радянському вихованні було теж дуже багато хорошого.
3. Якщо голий н...гр невідємний атрибут Європи то нехай така Європа йде до біса.
4. Хто вам сказав що ми йдемо в Європу.

Juha

Цитата: Лангольєр від 15:34, 04 Липень 2011
На мою думку:
1. Це що найважливіша тема шо на неї всі так накинулись? Тоді жесть...
2. В радянському вихованні було теж дуже багато хорошого.
3. Якщо голий н...гр невідємний атрибут Європи то нехай така Європа йде до біса.
4. Хто вам сказав що ми йдемо в Європу.
1. Таки так.
2. Я ж якраз і писала, що виховання було хороше.
3. Мається на увазі, що різні поняття, які раніше в нас були недопустимі, зараз приходять сюди. В нас же ж в культурі немає нічого від строго виховання азіатів. А отже ми беремо з Заходу...
4.  Всі це вже давно знають  :crazy:

Взагалі, ми тут недавно дискутували, що голим іти в державні органи влади за документами - уе нормально, бо в нас демократія, то чому голому негру не можна потанцювати в клубі  :!:   :)

BigFAN

ненаведжу негрів і расизм

wildperson

Цитата: BigFAN від 17:05, 04 Липень 2011
ненаведжу негрів і расизм
:good:
Я також не терплю расизм i негрiв :drinks:
Але ми порушили правила форуму вже точно :wantban