Лангольєр
Омріяне пекло краще раю.
Фахівець
Репутація: 9
Втрата сенсу це здобуток суспільної вартості.
|
|
« Відповідь #15 : 12:09, 15 Червня 2011 » |
|
получається кожен бачить свою картинку) ну, про смаки не спорять, я залишаюсь при своєму. мессі один з найвеличніших гравців сучасності. хоча про це з впевненістю скажуть тільки років за десять. такі вже особливості історії)
|
Реконструйовуючи історію ми її конструюєм.
|
|
|
|
IVP
Ст. модератор
Репутація: 58
Moskalowka
|
|
« Відповідь #16 : 12:19, 15 Червня 2011 » |
|
ппц, бачу тут ваші розмови і мені дивно як можна буде таким пристрастним фанатом забугорної команди яку ти ніколи і так не побачиж вживу, не побуваєш на їхньому стадіоні і наврядчи навіть сфоткаєшся з гравцями 3 складу цієї команди, незнаючи гімну і філософії клубу вболівати за нього, це є ппц, це не айс і не круто.
|
|
|
|
Juha
Ст. модератор
Репутація: 77
My little dream )))
|
|
« Відповідь #17 : 12:21, 15 Червня 2011 » |
|
Пандо, ти сам почав дискусію з слів "хто завгодно, хоть Несмачний, лиш би не Мессі"... Тобто ти зразу показав, що тобі не важливий результат, ти просто його не любиш... А тепер ти почав надавати такі доказати, що коли якраз таки результат і важливий... Взагалі виходить, що в УЕФА не такі хороші спеціадісти як наш ЖБП. І вони не зрозуміло за що і кому вже два рази вручили золотий м'яч і ще може навіть і третій раз це саме зроблять. Слухай може тобі резюме туди відіслати? ппц, бачу тут ваші розмови і мені дивно як можна буде таким пристрастним фанатом забугорної команди яку ти ніколи і так не побачиж вживу, не побуваєш на їхньому стадіоні і наврядчи навіть сфоткаєшся з гравцями 3 складу цієї команди, незнаючи гімну і філософії клубу вболівати за нього, це є ппц, це не айс і не круто.
IVP, ти не зовсім правий. Тут не проте розмова... Ми ж дискусуємо з приводу того, хто заслуговує на золотий м'яч. Не залежно від того, хто за кого вболіває.
|
|
|
|
Лангольєр
Омріяне пекло краще раю.
Фахівець
|
|
« Відповідь #18 : 12:27, 15 Червня 2011 » |
|
ппц, бачу тут ваші розмови і мені дивно як можна буде таким пристрастним фанатом забугорної команди яку ти ніколи і так не побачиж вживу, не побуваєш на їхньому стадіоні і наврядчи навіть сфоткаєшся з гравцями 3 складу цієї команди, незнаючи гімну і філософії клубу вболівати за нього, це є ппц, це не айс і не круто.
Тоді немає сенсу дивитись фільми з чуваками, яких ти ніколи не побачиш, нема сенсу читати книги з дядьками якими ніколи не познайомушся, і взагалі, все шо я не розумію - лайно.
|
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #19 : 13:09, 15 Червня 2011 » |
|
Пандо, ти сам почав дискусію з слів "хто завгодно, хоть Несмачний, лиш би не Мессі"... Тобто ти зразу показав, що тобі не важливий результат, ти просто його не любиш... А тепер ти почав надавати такі доказати, що коли якраз таки результат і важливий... Взагалі виходить, що в УЕФА не такі хороші спеціадісти як наш ЖБП. І вони не зрозуміло за що і кому вже два рази вручили золотий м'яч і ще може навіть і третій раз це саме зроблять. Слухай може тобі резюме туди відіслати? Юха, я нижче писав шо найбільше його люблю за другий НЕЗАСЛУЖЕНИЙ ЗМ... і той мяч вручає аж ніяк не УЄФА, точніше вручає але не оприділяє переможця... цю ссилку я також кидав... ознайомся ще раз: http://football.ua/countrieselse/news/118155.htmlТоді немає сенсу дивитись фільми з чуваками, яких ти ніколи не побачиш, нема сенсу читати книги з дядьками якими ніколи не познайомушся, і взагалі, все шо я не розумію - лайно.
тут і не поспориш
|
Born stupied? Try again!
|
|
|
Juha
Ст. модератор
My little dream )))
|
|
« Відповідь #20 : 13:20, 15 Червня 2011 » |
|
Жирна Бойова Пандо, такі правила... І апелювати треба не проти Мессі, а проти тих, хто придумав їх... Він дурний би був, якби його назвали переможцем, а він сказав би, я не заслуговую на цю перемогу, бо неправильна нова система голосування. От якби журналісти поставили мене на переше місце, то я б був достойний цього м'яча А в цьому році Лео за всіма результатами найбільше заслуговує на цю перемогу. І, можливо, знову відбудеться таке саме голосування як в минулому і нагороду отримає хтось інший. Поживемо - побачимо
|
|
|
|
IVP
Ст. модератор
Репутація: 58
Moskalowka
|
|
« Відповідь #21 : 13:25, 15 Червня 2011 » |
|
Пандо, ти сам почав дискусію з слів "хто завгодно, хоть Несмачний, лиш би не Мессі"... Тобто ти зразу показав, що тобі не важливий результат, ти просто його не любиш... А тепер ти почав надавати такі доказати, що коли якраз таки результат і важливий... Взагалі виходить, що в УЕФА не такі хороші спеціадісти як наш ЖБП. І вони не зрозуміло за що і кому вже два рази вручили золотий м'яч і ще може навіть і третій раз це саме зроблять. Слухай може тобі резюме туди відіслати? IVP, ти не зовсім правий. Тут не проте розмова... Ми ж дискусуємо з приводу того, хто заслуговує на золотий м'яч. Не залежно від того, хто за кого вболіває. я знаю шо трохи не в тему але мене бісять ці псевдо-фани реалів, барс, манчестерів і т.д. Бо поки у команд є результати вони за них уболівають, я на мене це не правильно і це є псевдофанатство і псевдовболівання.
|
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #22 : 13:27, 15 Червня 2011 » |
|
хз хз, того року снейдер виграв всі можливі клубні титули, вийшов у фінал ЧС зі збірною і його вклад в це діло не маленький і тут на тобі чувак навіть в трійку не попадає... круть я знаю шо трохи не в тему але мене бісять ці псевдо-фани реалів, барс, манчестерів і т.д. Бо поки у команд є результати вони за них уболівають, я на мене це не правильно і це є псевдофанатство і псевдовболівання.
дура, тут псевдофанів галяк... читай всю нашу переписку про це зі. школота негодує? зіі. з матами пообережніше
|
Born stupied? Try again!
|
|
|
Лангольєр
Омріяне пекло краще раю.
Фахівець
|
|
« Відповідь #23 : 14:51, 15 Червня 2011 » |
|
я за барсу з 2001 р. вболіваю.
|
|
|
|
Juha
Ст. модератор
My little dream )))
|
|
« Відповідь #24 : 15:04, 15 Червня 2011 » |
|
Я з сезона 2002-2003, коли ще там грав Мендьєта.
|
|
|
|
Лангольєр
Омріяне пекло краще раю.
Фахівець
|
|
« Відповідь #25 : 15:28, 15 Червня 2011 » |
|
ну, мендьета рівня валенсії так і не досяг, але зате там грали рівалдо, клюйверт, де бури, коку, і ше купа голандців, зцементовані гвардьоллою.
|
|
|
|
Juha
Ст. модератор
My little dream )))
|
|
« Відповідь #26 : 15:30, 15 Червня 2011 » |
|
Та він там тільки один сезон відбігав. і то не дуже засвітився. Але я пам'ятаю, що мені він дуже подобався. Я ще тоді толком і правил не знала футболу...
|
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #27 : 18:13, 15 Червня 2011 » |
|
я за барсу з 2001 р. вболіваю.
а якже інтер з крістіаном віері?
|
Born stupied? Try again!
|
|
|
Лангольєр
Омріяне пекло краще раю.
Фахівець
|
|
« Відповідь #28 : 19:42, 15 Червня 2011 » |
|
ну так. за інтер я з 2000-го, і зараз в мене нема улюбленого гравця. але барса як мінімум на другому місці. P.S. Роберто Карлсон це мабуть один з небагатьох гравців в реалі, яких я поважаю)
|
|
|
|
Dana Eco-Kosiv
Абориген
Репутація: 43
Життя іде,і все без коректур...
|
|
« Відповідь #29 : 13:13, 17 Червня 2011 » |
|
До теми: К.Роналдо.