Наш стиль

Автор Juha, 21:42, 01 Червень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Gorolya

Цитата: Juha від 19:44, 02 Червень 2011
:plus1
Мені також дуууже подобаютсья мужчини в костюмах  :)

оо, як я тебе розумію)
:drinks:

BigFAN

ну всьо, іду купувати костюм :crazy:

Gorolya

не знаю як називається мій стиль) але зараз він вже дуууже став попсовим)
....а коли 6 років тому я  ходила в кедах, кольорових колготках, в різних батніках і в широких спідницях з купою кишеньок (ну або джинсах) на мене казали - нєфорка) + мої руки були в браслетах) на правій було 31, а на лівій 19 ))  ну і кожні 2 місяці я міняла колір волосся і зачіску))
блін, я таки була нЄфорка)))  :crazy: :crazy: :crazy:
зараз все спокійніше) але як і тоді  вдягаю те що зручно)
ну крім браслетів і спідниць в стилі мало шо змінилось по правді)) моє це)

odnosel4anka

а в мене взагалі стилю нема в одязі та й в іншому теж... купила, одягнула та й живу собі ... Ну, на роботу звичайно трошки інші речі одягаю ніж на здибанки з друзями на приклад.
В гардеробі маю і штані, і спідниці, і сукинки. Раніше любила купувати нові речі, а тепер піти в магазин чи на базар справжнє пекло для мене. Чому так? Не знаю. Це сталося після шопінгу в Польщі, там дуже класний одяг за нижчі ціни ніж у нас.
А стиль життя чи то інтересів таки змінився. Раніше я любила їздити на фести, довго базікати по телефону, бавити в ігри, піти на пиво, читала гороскопи чи щось в тому дусі, а тепер я втратила бажання до того всього. Біда зі мною, мабуть старість (іншого пояснення не знайшла). Почала цікавитися рецептами, будівництвом, грибами, травами, інтерєром і щось в такому напрямку.
Незважайте! Просто захотілось написати. Хоча після останніх подій ви вважаєте мене ворогом народу. Та я хочу залишитися на форумі, спілкуватися далі і висловлювати свою думку.

Juha

Цитата: odnosel4anka від 02:14, 22 Грудень 2011
а в мене взагалі стилю нема в одязі та й в іншому теж... купила, одягнула та й живу собі ... Ну, на роботу звичайно трошки інші речі одягаю ніж на здибанки з друзями на приклад.
В гардеробі маю і штані, і спідниці, і сукинки. Раніше любила купувати нові речі, а тепер піти в магазин чи на базар справжнє пекло для мене. Чому так? Не знаю. Це сталося після шопінгу в Польщі, там дуже класний одяг за нижчі ціни ніж у нас.
А стиль життя чи то інтересів таки змінився. Раніше я любила їздити на фести, довго базікати по телефону, бавити в ігри, піти на пиво, читала гороскопи чи щось в тому дусі, а тепер я втратила бажання до того всього. Біда зі мною, мабуть старість (іншого пояснення не знайшла). Почала цікавитися рецептами, будівництвом, грибами, травами, інтерєром і щось в такому напрямку.
Незважайте! Просто захотілось написати. Хоча після останніх подій ви вважаєте мене ворогом народу. Та я хочу залишитися на форумі, спілкуватися далі і висловлювати свою думку.

Я, наприклад, також ходжу по магазинах тільки тоді коли треба щось купити. Так просто мене туди не витягнеш  :!:  :)

Odnoselchanka, ніхто тебе не вважає ворогом народу, просто треба трохи спокійніше сприймати критику.

Цитата: Gorolya від 19:27, 21 Грудень 2011
не знаю як називається мій стиль) але зараз він вже дуууже став попсовим)
....а коли 6 років тому я  ходила в кедах, кольорових колготках, в різних батніках і в широких спідницях з купою кишеньок (ну або джинсах) на мене казали - нєфорка) + мої руки були в браслетах) на правій було 31, а на лівій 19 ))  ну і кожні 2 місяці я міняла колір волосся і зачіску))
блін, я таки була нЄфорка)))  :crazy: :crazy: :crazy:
зараз все спокійніше) але як і тоді  вдягаю те що зручно)
ну крім браслетів і спідниць в стилі мало шо змінилось по правді)) моє це)
Гороля, я тебе знаю давненько, але коли ти була "нєфоркою" бачила тільки по-фотках. В школі ти була геть не "нЄфорка"  :hello
Високі підбори, гарні коротенькі спіднички. Я все пригадую Міс-Косова з Ірою Довганюк, коли ти була кішечкою в її номері. Ми всі говорили, що ти, реально, і виглядала в тому номері, і поводилася як в житті.
Виникло питання, а що ж стало причиною такої кардинальної зміни стилю?

Galen

Мій стиль відносно одягу скоріше класичний, чорні брюки, юбки та плаття. Верхній одяг, пальто чи шкіряна куртка. З чим це пов'язано - не знаю. Спортивні речі одягаю тільки якщо є необхідність.
Не люблю джинси, хоч багато їх носять і вони зручні, та навіть не пам'ятаю коли останні раз їх купувала, хіба ще в школі.

Gorolya

Цитата: Juha від 10:02, 22 Грудень 2011
Гороля, я тебе знаю давненько, але коли ти була "нєфоркою" бачила тільки по-фотках. В школі ти була геть не "нЄфорка"  :hello
Високі підбори, гарні коротенькі спіднички. Я все пригадую Міс-Косова з Ірою Довганюк, коли ти була кішечкою в її номері. Ми всі говорили, що ти, реально, і виглядала в тому номері, і поводилася як в житті.
Виникло питання, а що ж стало причиною такої кардинальної зміни стилю?

)))) та в тому й суть шо в школі одяг в мене був дуже простий, якісь штани переважно і кофтинки. а от на дискотеки  вже одягалась відповідно )))  в школу я ніколи не приходила ні в спідницях ні на підборах)
і от по правді скажу що це було щось типу "йти за масою" . а потім я зрозуміла шо мені це не подобається, ні дискотеки, ні та музика яку слухала компанія, ні одяг, та взагалі все)  і знайшла те шо мені до душі.
в 11 класі купила собі кеди і від тоді почала рухатись в іншому напрямку) почала читати багато, слухати Рок))) їздити на фестивалі, і т.д.
а ту кицьку на Міс Косова я напевно ніколи не забуду. ти просто не знаєш як я не хотіла йти на сцену,  але те, що треба допомогти Ірі мене заставило.

Juha

Ніколи не могла зрозуміти, чому ти там участі не брала  :) А виходить, що ти просто не хотіла)

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Синиця від 15:32, 02 Червень 2011
...Вважаю, що почуття стилю важливіше за моду...
Цитата: Juha від 16:38, 02 Червень 2011
Просто людина, яка може бути різною значно цікавіша  :) Це проявляється не тільки в поведінці, а й в зовнішньому вигляді...

Хоча, тут на форумі вигляд ніяк не впливає на наше спілкування  :drinks:
Погоджуюсь.

У зв*язку з тим,що стала 7місяців і 2 два дні назад мамою, мій гардероб вкрився порохами.
Від чого я дуже страждаю.
Не спішість зловтішатися молоді жіночки і дівчата,бо Вас це також чекатиме після пологів.

Обожнюю класичний стиль. Брюки,піджаки,туфлі.
Подобаються плаття.

odnosel4anka

фотографії киці є?

Синиця

Цитата: KVITKA♥ від 15:08, 22 Грудень 2011
:plus1 :plus1
Погоджуюсь.

навіть не саме відчуття стилю важливе, як відчуття смаку, гармонії.