Концерти в райбудинку

Автор Тарас Пасимок, 11:19, 26 Травень 2011

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Вам краще у бурсі виступити якщо це РОК, там майже всі неформали-готи.

короче я так зрозумів ви клепаєте пісні і на них так ходять, як я клепаю сайти і на них так заходять, толку 0 короче. Хто шо вміє і шо як в кого виходе.

Хоча ваших пісень не чув і не маю бажання слухати бо маю ше шо слухати, та якшо б вам норм. продюсера то ви б стали мегастар, приклад Пающіє Труси. Зв"яжіться з Кузьмою, він з вас канфєтку зробить шоб всі малолєтки пищали потім від вас і ваших пісень.

Лангольєр

нє, сам звязуйся з кузьмою. логіка залізна - треба пропіаритись на півсвіту шоб на тебе прийшли подивитись в косові. майже голівудські вимоги) того разу півсотки людей прийшло. мо і зара прийде) то буде саме чьотко.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: IVP від 21:45, 27 Травень 2011
короче я так зрозумів ви клепаєте пісні і на них так ходять, як я клепаю сайти і на них так заходять, толку 0 короче.

:rofl:

Лангольєр

в бурсі ше жоще - там сидить Рудий і каже *вам хлопці треба грати духову музику*)

Juha

Цитата: IVP від 21:45, 27 Травень 2011
короче я так зрозумів ви клепаєте пісні і на них так ходять, як я клепаю сайти і на них так заходять, толку 0 короче. Хто шо вміє і шо як в кого виходе.
IVP, ти таки геть злий вуйко   :rofl:

Щоб простим хлопакам вибитися в люди треба по-любе починати з малого... З популярності і слави в рідному місті.
А для того треба ловитися за кожну можливість виступити, що ви зараз робите, і настане момент, коли будуть повні зали...Просто якби не as_tar, ну і пізніше вже Косіварт, я б поняття не мала, хто такі Лангольєри, а повірте Косівським життям я живу, хоть і не там зараз, і в курсі всіх новин  :blush2: ... Друзів маю багато........   :drinks:
Про Сенсар, наприклад, інформація постійно в неті поширюється. Дюка знаю, бо то однокласник мого молодшого брата, то він мені всі його пісні давав слухати.
Гуцулів колись знали всі. Вони були круті. Так що давайте, дєрзайте, і ще периферія виведе вас в люди.  :good:

Жирна_Бойова_Панда

доречі, хавчик для роздумів :crazy:
зі. і наскільки я памятаю, крім гуцулів там тільки ше одна група була якась більш-менш норм... все решта таке "ге" шо ппц :)

Лангольєр

тоді гуцули так і не виступали. Лангольєри, це таке, ше треба вчитись грати.
Але от десь тижнів зо два тому приїжджав Пол Чілтон - відомий британський волинкар. І якщо б не зігнали дітей з ЦДТ (концерт там проходив) то прийшло б 15 чол. Все ті ж "Гот-бурсаки". А виступ був цікавий. чувак лабав на волинці, на сопілках різних..........
Це також  хавчик для роздумів.

KosivArt

Хлопаки, все вже і зразу нема, шоб зали були повні треба попрацювати і не один рік. :coffee

Зараз літо, чому не робити концерти на відкритій сцені біля райбуди? Люди підтягнуться самі коли почують музику. Дати пару концертів поки тепло, пропіаритись, а на зиму вже можна у приміщенні і платно.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Лангольєр від 22:18, 27 Травень 2011
Але от десь тижнів зо два тому приїжджав Пол Чілтон - відомий британський волинкар. І якщо б не зігнали дітей з ЦДТ (концерт там проходив) то прийшло б 15 чол. Все ті ж "Гот-бурсаки". А виступ був цікавий. чувак лабав на волинці, на сопілках різних..........
Це також  хавчик для роздумів.

ну і чого я знову про це нічого не чув?  :(

IVP

Я за то і кажу, вам треба їздити по конкурсах, каналах а не сидіти в косові і казати шо ніхто не приходить бо ппц селюки.

Жирна_Бойова_Панда

Лангольєр

Так, по перше ніхто не хоче щоб зали були зразу повні.
По друге скоро вже не буде концертів, які ми самі організовуєм. запросять (хоча я сумніваюсь) то виступимо. Нам простіше договоритись за Катрін буде, або в Надвірній. Але прикро, якшо в косові черговий рік не буде ні дня молоді, ні дня міста........ ПРИКРО!!!
Далі "Колиску талантів" будуть розважати "бабки з баянами".

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 22:24, 27 Травень 2011
ну і чого я знову про це нічого не чув?  :(

мене запрошували вконтакті разів 10, але не пішов, бо їхав на виставу в франик!

Так на Івана ми ж виступаєм на Лудинє-фест так що все ок!)))

Лангольєр

Доречі. Ми плануєм продовжити концерт після концерту на гуці, а в суботу на сокільський іти. Хто хоче - приєднуйтесь. вийде міні-фест.

ploskonos

Тут виникає питання:а як з боку законності платний вхід?
Це ж уже мегоприбутки,а там і податкова не за горами...