Концерти в райбудинку

Автор Тарас Пасимок, 11:19, 26 Травень 2011

Попередня тема - Наступна тема

IVP

якшо робити концерт по "пйетці" то наврядчи хтось прийде, хібашо зі школи добровільно-примусово будуть водити школярів так сказати на культурні заходи.

Тарас Пасимок

ніхто не прийде за п'ятку - тому я відмовився від цього варіанту!

IVP

Взагалі важко буде і безкоштовно когось зацікавити, це так як розкрутка сайту, прийдуть тільки знайомі або зацікавлені, "лєвих" людий важко притягнути які б за власної волі прийшли з побаченої афіші.

Особисто на що я можу розраховувати прийшовши на Ваш "концерт" ?

Вам хлопці треба срочно пропіаритись якшо хочете шоб на вас хтось приходив. Україна має талант 4 сезон, от сюда Вам потрібно, прорватися і шось таке вчудити шоб всім запам"ятатись або як клоунами або як серйозними сильними виконавцями, музикантами.

Мацевко ж хотів стати зіркою і народ до нього тягнеться.

п.с. Скоріше б пішов на коцерт до Гошовського подиівитися на його танці-шманці.

моя власна точка зору така

wildperson

Цитата: as_tar від 18:01, 27 Травень 2011
ніхто не прийде за п'ятку - тому я відмовився від цього варіанту!
Або я дурний, або лижi не iдуть :nenayu
Що таке 5 грн?(хоч на що переводь, хоч на хлiб хоч на пиво- все одно не сума). Тi, хто зацiкавиться- заплатять й бiльше, а тих, кому "по барабану" - халявою не заманиш. Навпаки- "безплатний концерт" в мене особисто викликае пiдозру.

Тарас Пасимок

ну не знаю я - певно косівські люди не звикли до такого типу концертів через їх відсутність в минулому!

(не було людей, які ці концерти хотіли робити)

Треба публіку поступово залучати - збільшувати та заохочувати!  :)

а 5 грн за вхід не кращий спосіб це зробити!

Juha

Я підтримую думку IVP, я вже щось схоже писала в іншій темі... Як друзів/знайомих підтримати, то обов'язково сходила б. Просто, щоб були люди, треба дійсно бути популярним. Не в значенні на рівні України, просто жити Косівською тусовкою, ходити на дискотеки постійно (я розумію, що останні дві мої фрази можна оспорювати (типу, "яка тусовка" і "де в нас дискотека", але це дійсно так). Спілкуватися з усіма людьми і постійно якось світити, розповідати про свою музику. І тоді повірте, що зали будуть повні...

Ну, для прикладу, уявіть собі, BigFAN (якого всі знають в Косові) виступає в райбуді. Будь з чим: танцює бальні танці з Оксаною Богданівною з ЦДТ... Тут реклами взагалі не треба. ББС - і зал повний. Впевнена на всі сто........

Ой, Василь на коні, все завкругляюся...  :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Juha від 20:31, 27 Травень 2011
Ну, для прикладу, уявіть собі, BigFAN (якого всі знають в Косові) виступає в райбуді. Будь з чим: танцює бальні танці з Оксаною Богданівною з ЦДТ... Тут реклами взагалі не треба. ББС - і зал повний. Впевнена на всі сто........

ооо, на це би я цілий місяць гроші економив шоб піти :crazy:

Лангольєр

Люди, ви шо!!!!
* IVP, ти шо ахмєтов, шоб ми старались шось особисто тобі донести на концерті? (ахмєтов в значенні олігарх, який може спонсорнути). Далі. *Того року ми виступали в Надвірній з Аневризмом та Ноадою (які не брали участі в інкубаторних шоу). Прийшло понад 100 чол (при тому що вхід був пєтку, а приміщення мале).
* Чого ходити на джакасерів дивитись?!!!!!!!! І гроші за це платити? Я про Мацевка і Гошовського........
*Шоб люди ходили на рок концерт (не цей конкретний), треба ходити у вікінг виконавцям?
*Коли у франику виступають Сни Дріади і Пікова Дама (ВІДСТІЙ!!!!! МОЛОКОСОСИ) то квитки коштують по 40 грн, і купа народу приходить....
А в косові? Жесть. От в цьому якраз і провінціалізм увесь заключається.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Лангольєр від 21:02, 27 Травень 2011
*Коли у франику виступають Сни Дріади і Пікова Дама (ВІДСТІЙ!!!!! МОЛОКОСОСИ) то квитки коштують по 40 грн, і купа народу приходить....

дик певно треба в тих молокососів повчитися? якшо вони відстій і при цьому беруть 40 юанів за вхід :indeed
зі. на провінціалізм простіше всього звалити.  victory

Лангольєр

а чого тоді, якщо Косів така колиска талантів, всі творчі люди з нього тікають? Тому шо вони нікому нафіг не треба тут. Ну це моя думка. Шо би було з малковичем, якшо б він тут залишився. І шо зробилось з Гуцулами, які не покинули нашого любого міста.

Жирна_Бойова_Панда

ну для початку не треба аж таки всіх талантів топити в "тут".  майстри декоративно-прикладного тут чухаються фист.
є такі ніші, які в провінції фізично вижити не можуть, це про малковича... хоча він тікав не у франик, де музиканти (шо не маловажно) досить непогано існують.
ти вважаєш ви вже доросли до того рівня, шо пора уже звідсив тікати? :indeed

Тарас Пасимок

В чомусь Юха права - важливий особистий контакт в провінції

Правий Іван, що такі шоу (якщо взяти участь) додали б популярності мас

Правий Панда, що аудиторія є, але чи то вона розсіяна чи не модно в райбуду ходити - бо то для старих там...

Я не знаю в чому проблема

Я знаю, що всюди, де я виступав крім Косова - реакція була бомбова! От і все!

Певно так само було і в Сашка, який Лангольєр...

Лангольєр

так не про нас же тема, а про концерти в косові. Ми взагалі нікуда не поїдемо звідси ніколи)
Просто мова йде про двосторонній процес - людей, які не ходять, бо не знають шо то таке, і про адміністрацію, яка ніц не робить і не хоче робити.
МАЙСТРИ різьби тут процвітають бо вони можуть свій товар продати.
А які це музиканти у франику непогано існують? Фліти? (пишу про рок бо лише в ньому розбираюсь)

Тарас Пасимок

ну в Франику все таки основна аудиторія для музикантів то є студенти з області, які там вчаться - от і мені здається, що основна маса мала б іти на наші концерти з бурси...

але в нас майже вся бурса косівські, які на концерти не ходять - замкнуте коло)))

Жирна_Бойова_Панда

не треба мені пояснювати чого майстри виживають, я не ідіот... ти казав про таланти які в нас гниють... я тобі пояснив, шо все залежить.
якшо ти маєш на увазі гурти яких крутять по музичних каналах і ротують на радіо, то нам немає про шо зараз говорити... можна десь так років через 5 якшо ви ше не забєте на це діло. але банд які беруть участь у сейшинах, мають 2-3 своїх фана там хватає - я про це.
короче не про то мова, я вже раз тут писав... якшо люди не ходять до вас на концерти знач в цьому є причина і хто заважає її подолати? бо репетувати шо мол ми вам робимо послугу шаровий концерт, а ви село не ходите... взагалі не варіант.  victory