9 травня - свято ?

Автор IVP, 12:55, 09 Травень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Для вас 9 травня - це ?

Праздник великой победы
3 (17.6%)
Буденний день
3 (17.6%)
Просто ше одне совкове свято
4 (23.5%)
День когда истинно русские празднуют великую пабеду над фашизмом и пабеде в 2 мировой
1 (5.9%)
свій варіант
6 (35.3%)

Всього голосів: 17

Dana Eco-Kosiv

Мета в жодному разі не може виправдовувати засоби!
Вдумайтеся. Ніколо трохи собі накрутив.

Питання теперішніх живих ветеранів сумнівне.
Люблю вислів,здається,Сократа:"Мертві останніми бачили війну".
Ті,хто справді воювали, прикривали тил собою, були живим м*ясом в тій страшній м*ясорубці - давно поховані в безіменних могилах.

Мені подобається вшанування символічної могили невідомого солдата, який уособлює в собі енне число тих, хто не повернувся живим з жорн смерті.

Тогорішна Морквина

Mercedes

підтримую як день жалоби. бо і до Перемоги крові ріками лилося. зрештою над чим то перемогли? над власною смертю (передчасною), хіба що...

Лангольєр

Жесть. Одні за нацизм, другі за комунізм. А хто тоді за Україну? Ми дуже часто критикуєм нашу владу. Але насправді український (в більшості) заслуговує на ту владу яку він має. З тими святами і з тим відношенням до нього (народу).

Marinka

Для мене це свято. Свято історичне, свято символічне. Я кожен рік приходжу на парад і дарую ветеранам квіти. Ті люди були на війні. Вони бачили жах своїми очима. Вони вбивали, в них стріляли. Вони мерзли, голодували, страждали від ран. Вони втратили країну за яку проливали кров і втрачали рідних. Їм вдалося дожити до сьогодення на ті мізерні пенсії, які видала їм країна, в якій вони проживають сьогодні.
Ветерани ні в чому не винні. Вони чинили так як вважали за потрібне. Вони вірили у те, що робили.
А найголовніше - у них не було молодості. Це напевно найгірший злочин проти людини, забрати у неї молодість.
Я теж чиню так, як вважаю за потрібне. Я зажди буду поважати це свято. Тільки памятаючи історію, у нас є шанс не натворити бід у майбутньому.

s19or

Цитата: Marinka від 13:02, 12 Травень 2011
Для мене це свято. Свято історичне, свято символічне. Я кожен рік приходжу на парад і дарую ветеранам квіти. Ті люди були на війні. Вони бачили жах своїми очима. Вони вбивали, в них стріляли. Вони мерзли, голодували, страждали від ран. Вони втратили країну за яку проливали кров і втрачали рідних. Їм вдалося дожити до сьогодення на ті мізерні пенсії, які видала їм країна, в якій вони проживають сьогодні.
Ветерани ні в чому не винні. Вони чинили так як вважали за потрібне. Вони вірили у те, що робили.
А найголовніше - у них не було молодості. Це напевно найгірший злочин проти людини, забрати у неї молодість.
Я теж чиню так, як вважаю за потрібне. Я зажди буду поважати це свято. Тільки памятаючи історію, у нас є шанс не натворити бід у майбутньому.

Добре написано, показує дійсно "людське" ставлення до людей. А  решта політика якою нас  хочуть поділити.

9 травня для мене свято, свято коли треба висловити свою вдячність людям які віддали найдорожче

s19or

імхо    пункти опитування однобокі і в дечому провокативні

Marinka

Цитата: s19or від 13:34, 12 Травень 2011
імхо    пункти опитування однобокі і в дечому провокативні

Угу....
Йване, не псуй собі карму)))

s19or

Цитата: Marinka від 13:57, 12 Травень 2011
Угу....

... та вже )

Vlad

повністю підтримую

wildperson

Цитата: Marinka від 13:57, 12 Травень 2011
Угу....
Не збирався бiльше тут писати, але вже.. Це не карма, це то саме зомбування, про яке в асi любить  говорити менi Панда. 20 рокiв останнiх, вони не пройшли просто так. На форумi поважнi/шановнi люди типу сьогоднiшнього iменинника (з яким я можу не погоджуватися або погоджуватися, але не згадаю щоб ми скотилися до "Сам дурень!", все ж ми з ним аргументи чемно шукали), а е люди типу Хмиз&Iван, яким аргументи до лампочки, якi якраз "мясо" на цьому позззззорищщщi у Львовi 09.05.2011 :bad:

Dana Eco-Kosiv

Погоджуюсь теж.Тому не голосувала.

BigFAN

взвязку з некоректними пунктами також не голосував.....

ploskonos

Цитата: wildperson від 14:45, 12 Травень 2011
на цьому позззззорищщщi у Львовi 09.05.2011 :bad:

Петро,ну подумай сам:в Парламенті  проголосували закон,який не підписав до 9 травня Президент,тобто закон не набув чинності.Обласна рада заборонила використовувати радянську символіку,тобто це на момент 9 травня було законом.Заздалегідь відомо,що приїдуть москальські шовіністи,вони й приїхали.Їх прикриває міліція і ОМОН.
Протестувальники не пускають автобуси з провокаторами,а російські ЗМІ подають це так,ніби в тих автобусах ветерани.
Ветеран якщо закінчив війну в 20,років,то йому зара 86.Звідки їх на 5 автобусів набралось?В результаті сталось те,що сталось.
Тепер стань на місце націоналістів:якщо протидієш москальським провокаторам -ти екстреміст,нацист,радикал.
Якщо не піддався на провокацію - то ти хріновий націоналіст,бо дозволяєш москалям в центрі Львова червоним прапором махати.
Безпрограшна підстава.

s19or

Цитата: ploskonos від 10:20, 13 Травень 2011
Петро,ну подумай сам:в Парламенті  проголосували закон,який не підписав до 9 травня Президент,тобто закон не набув чинності.Обласна рада заборонила використовувати радянську символіку,тобто це на момент 9 травня було законом.Заздалегідь відомо,що приїдуть москальські шовіністи,вони й приїхали.Їх прикриває міліція і ОМОН.
Протестувальники не пускають автобуси з провокаторами,а російські ЗМІ подають це так,ніби в тих автобусах ветерани.
Ветеран якщо закінчив війну в 20,років,то йому зара 86.Звідки їх на 5 автобусів набралось?В результаті сталось те,що сталось.
Тепер стань на місце націоналістів:якщо протидієш москальським провокаторам -ти екстреміст,нацист,радикал.
Якщо не піддався на провокацію - то ти хріновий націоналіст,бо дозволяєш москалям в центрі Львова червоним прапором махати.
Безпрограшна підстава.

Чергова провокація. Мета: Нехай краще люди про червоні прапори і москалів чи націоналістів в Львові говорять чим звертають увагу на якісь серйозніші проблеми.

Три останні речення то певно підрив для дії студентів перших-третіх курсів місцевих вузів які приймали участь в тих всіх мироприємствах і як бики кидалися на червоне. Хоча думаю там і студентів було мало Зрозуміло, що молодчики в масках, які бігали туди-сюди, плювали (!) у вікна автобусів і кидали димові шашки, – просто хулігани. Їм би побігати, покричати, побитися... У цьому віці енергія б'є через край. Вона виплескується якщо не в таких "потасовках" з політичним присмаком, то в мордобої біля нічних клубів, чи то в бійці "село на село".

Чи хоче справжній патріот України виглядати биком? Думаю, ні.

Перемогти може лише організована, дисциплінована, рішуча сила, яка візьме кількістю і спокоєм, а не жіноча істерика, яка завжди була ознакою слабості. Сила є спокій за внутрішнього нерву.

Правда, "націоналісти" відразу ж прописують тих, хто дає такі поради, до розряду "толерастів". Мовляв, коли нагло попираються цінності – не можна мовчати. Мовчати не можна – а цивілізовані форми вибирати можна. Без плювання в вікна автобусів і базарного рівня обзивання.