Чому косівчани не ходять на концерти?

Автор Тарас Пасимок, 23:18, 08 Травень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 14:18, 10 Травень 2011
кароче жесть  :crazy:

короче, порівняй вашу рекламу і рекламу наших найтклабів... попробуй зробити таку ж запотужну і роби висновки.

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:21, 10 Травень 2011
короче, порівняй вашу рекламу і рекламу наших найтклабів... попробуй зробити таку ж запотужну і роби висновки.

найтклаби роблять з того гроші - того і вкладають в рекламу гроші - а я таких грошей немаю, бо на музиці не заробляю - зараз друкую сингл косів до презентації собівартість диску готового 6 грн. (диск, коробка, друк, папір - і багато я їх зроблю?) ні!

Жирна_Бойова_Панда

ну ти сам-то розумієш шо цю проблему треба вирішувати, а не жалітися на її наявність?

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:39, 10 Травень 2011
ну ти сам-то розумієш шо цю проблему треба вирішувати, а не жалітися на її наявність?

як варіант робити рекламу і робити вхід платний!

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 15:00, 10 Травень 2011
як варіант робити рекламу і робити вхід платний!

як варіант всі рішення проблем давно придумані... головне їх знайти, підібрати і використати.

DRAKUL

Думаю, ці концерти надоїли просто. Одне і те саме. Студентам не цікаво, бо Лиса і так переслухались.. у малалєток є вікінг... Тре шось бомбезне.

Aleksandra Kacshte

а я можу на ваші афіші сфоткатись! абнажонна! будуть афіші крутіші вікінгівських :yahoo: а якшо серйозно, то може, Косів хоче чогось іншого? іншого формату?

Juha

Можливо і так... Але якого іншого формату? Сенсар і Лангольєри, про які ми тут говорили і з яких почалася ця тема, по-моєму, якраз і є тим "іншим" форматом... хоча останній концерт показав протилежну думку. Так що ця тема можливо і не зовсім актуальна.
Цитата: DRAKUL від 15:06, 22 Червень 2011
Студентам не цікаво, бо Лиса і так переслухались..
А хто це такий ЛИС :?: (я в принципі не студент, але не далеко втекла)

Лангольєр

Бомбезне в косів не приїде.Хто був останнім бомбезним виконавцем,що виступав в Косові?

Aleksandra Kacshte

Ну тоді ви станьте хоть трохи "бомбезнішими".

Juha

Цитата: Лангольєр від 15:26, 22 Червень 2011
Бомбезне в косів не приїде.Хто був останнім бомбезним виконавцем,що виступав в Косові?
Гурт "Дзвони" колись там... НУ і Фемі Мустафаєв.

Лангольєр

Лангольєр

Ну бач,а для мене Аневризм,Коралі (на байкерах), Пол Чілтон.Чула шось про ці виступи?

Juha

Цитата: Лангольєр від 15:47, 22 Червень 2011
Ну бач,а для мене Аневризм,Коралі (на байкерах), Пол Чілтон.Чула шось про ці виступи?
З останнього речення для мене зрозуміло тільки те що в дужках  :)

Лангольєр

Маю на увазі що для кожного бомбезне своє.Ми як шось робим,то думаємо що це якось прогресивніше для косова буде.А виявляється...Короче той в тому мастєр,той в тому,одні ми лузери.То давайте,приєднуйтесь і намутим в косові Вудсток.