Чому косівчани не ходять на концерти?

Автор Тарас Пасимок, 23:18, 08 Травень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Тарас Пасимок

Я думав раніше, що це тому, що реп мало слухають тут, але ми з рокерами вже спільні концерти робимо, а народу не прибавляється  :(

1. Люди які мають владу і які керують залами для концертів не йдуть на контакт - не хочуть робити концерти - ясно що ми гроші за виступи не берем хоч їсти нам хочеться теж але хай вже так... + і апаратуру свою тягаєм всюди!

2. Навіть якщо концерт відбувається - то зал наполовину порожній!

3. Я вважаю, що наша музика достатньо якісна навіть на рівні Києва, а не лише Косова...

концерти в інших містах йдуть на ура!

то в чому на вашу думку проблема?

IVP

пенсіонери люблять концерти, ходили би якшо б народні пісні співали, а ше якшо б танці влаштовували для пенсіонерів то взагалі був би повний зал, а так...

Тарас Пасимок

ми вже навіть думаєм Мацевка підтягнути - може хоч на нього народ зійдеться!?  :crazy:

Лангольєр

нажаль покищо культура для косівчан на десятому місці (в кращому разі)  :(

KosivArt

твоє запитання чимось подібне до моєї теми вкантактє "Чому vkontakte, а не косівський форум?" :)

Для року чи репу потрібна своя аудиторія і чим більше місто — тим більша аудиторія, тобто все впирається в к-сть населення  :coffee

Тарас Пасимок

Цитата: Стас від 09:41, 09 Травень 2011
твоє запитання чимось подібне до моєї теми вкантактє "Чому vkontakte, а не косівський форум?" :)

та просто форуми відмирають всюди, а їх місце займають соц. мережі  :)

тут якраз ситуація навпаки - коли концертів не було всі кричали - Косів гнилий нічо тут нема - тепер концерти є, а люди так і не ходять  :)

Gorolya

думаю тут не так в людях проблема, як у організації концертів)
бо то все як відбувається? - музиканти хочуть зробити концерт, просять відповідних людей про надання приміщення для цього дійства, їх довго і нудно перекидають з однієї дати на іншу, і в результаті за  3-4 дні до концерту нарешті все узгоджено, але при цьому нема часу щоб проінформувати людей про цей концерт)
все робиться в останні дні, і ніби чув народ про концерт, але....
в цьому випадку ббс буде в тему )))) :crazy:

KosivArt

Думаю в основній масі людям тре не концерти, як культурно-музичне явище, а двіж — масові гуляння з пивом-шашликами-атракціонами-шопінгом під будь-яку музику на сцені :coffee

wildperson

Я думаю- тут багато вини органiзаторiв концерту. Коли був останнiй раз в Косовi- цегла на кожному стовпi, на кожному вуглi, дiстало. Роздрукувати типу того (рекламу концерту), це не дуже й великi грошi. Витрати- пачка паперу А-5, 300 грамiв клею + хлопак на роверi, або на чому там.

Gorolya

Цитата: wildperson від 12:34, 10 Травень 2011
Я думаю- тут багато вини органiзаторiв концерту. Коли був останнiй раз в Косовi- цегла на кожному стовпi, на кожному вуглi, дiстало. Роздрукувати типу того (рекламу концерту), це не дуже й великi грошi. Витрати- пачка паперу А-5, 300 грамiв клею + хлопак на роверi, або на чому там.

а хіба хтось казав що нема афіш? чи шо їх не робили) 
афіші, реклама в інтернеті  - це все є)
ходили розклеювали по місту, в магазинах залишали, в кафе)
але що з того, як народ не дивиться навколо)

Тарас Пасимок

рекламу я якраз забезпечую ок! я розумію старші люди 30-40 років мають справи, сім'ю, роботу - ну а бурса і школи? шо вони роблять?) сидять весь день вконтакті? нема часу прийти?) :crazy:

ну Стас правильно каже - як це концерт і не прийти там напитись?) це ж тобі не п'яний вікінг бум цик цик wall

Juha

Та при чому тут напитися... В нас ще мало п'ють... Повірте  :!: Приїхав би в Косівську райбуду якась хоть трохи відома група - зал би був битком забитий  :!: І білети купляли б... І ніхто б не казав, що попити/поїсти...
Я думаю, що причина в популярності.

Тарас Пасимок

Цитата: Juha від 13:47, 10 Травень 2011
Та при чому тут напитися... В нас ще мало п'ють... Повірте  :!: Приїхав би в Косівську райбуду якась хоть трохи відома група - зал би був битком забитий  :!: І білети купляли б... І ніхто б не казав, що попити/поїсти...
Я думаю, що причина в популярності.

кардинально не згоден - яскравий приклад рік тому приїхала в райбуду відома чернівецька група і афіші були і все - народ зовсім не прийшов)  :)

то пропонуєш нам стати популярними в інших містах, щоб ходили на концерити в рідному? це брєд - в нормальних містах все якраз навпаки!

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 14:13, 10 Травень 2011
яскравий приклад рік тому приїхала в райбуду відома чернівецька група і афіші були і все

шоза група? коли було і чо я про це нічого не знаю? :crazy:

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:14, 10 Травень 2011
шоза група? коли було і чо я про це нічого не знаю? :crazy:

назву забув)

і ше саме смішне, що мені всі пишуть вконтакті - все так класно - гарна музика - коли наступний концерт??? - пишу коли концерт, а народ не йде)

кароче жесть  :crazy: