Театр

Автор Тарас Пасимок, 21:17, 29 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Тарас Пасимок

1. Рекомендую їхати і дивитись вистави молодої трупи в Коломийський академічний обласний український драматичний театр імені Івана Озаркевича

http://teatr.kolomyya.org/

2. Варто також їхати на постановки "Солодка Даруся" І "Нація" за книгами Марії Матіос в Івано-Франківський обласний український музично-драматичний театр ім. І.Франка

п.с. Вчора був з Горолею на Дарусі і хоч 50 грн. за квиток, але це був душевний оргазм не інакше  :)

п.п.с. Хотілось би і в Косові мати яку хоч театральну студію, а то я в інсті грав лікаря по Фрейду і там Миколая і самі ставили п'єси і писали сценарії, але шось тихо поки..

а в бурсі чого б не зробити таке?)

Dana Eco-Kosiv

:plus1Молодці,що витрачаєте час і для естетичного відпочинку. :plus1
А ти читав "Солодку Дарусю"?
Які порівняння?

Тарас Пасимок

Цитата: KVITKA♥ від 21:31, 29 Квітень 2011
:plus1Молодці,що витрачаєте час і для естетичного відпочинку. :plus1
А ти читав "Солодку Дарусю"?
Які порівняння?

звісно читав, відчуття різні - сценарій гарно адаптований із сучасною музикою і триває 3 години постановка, але не хочеться спати, тримає в напрузі весь час - зал вибухав моментами то сміхом то плачем і всі актори теж, як і в Коломиї молоді!

IVP

В коломиї файний театр і трупа просто супер, я як бачу тих хлопаків з коломийського театру аж веселіше стає, позитивний народ.

Juha

Я театр просто обожнюю, але оперний... Дуже рада, що живу в Києві і маю можливість його відвідувати. Щодо драмтеатрів, то більше сприймаю старі класичні п'єси, бо сучасний авангард - це щось жахливе (для мене). На останній такій виставі була в Театрі на лівому березі "Граємо Чонкіна" - це капець просто  :!:
Тому коли вибирала, завжди перевагу отримувала опера. Улюблена - це "Запорожець за Дунаєм"  :in_love: Була раз десять - точно, може й більше. І всеодно кожного разу, отримую колосальне задоволення.

А в Косові одного разу давно, коли вчилася ще десь в 8 класі, ми ходили в райбуду на виставу "Земля". Прикольно так було...

Тарас Пасимок

Цитата: Juha від 08:41, 30 Квітень 2011
А в Косові одного разу давно, коли вчилася ще десь в 8 класі, ми ходили в райбуду на виставу "Земля". Прикольно так було...

час від часу театр з Коломиї ставить вистави в Косові в райбуді, але реклама погана і ніхто про то не знає!

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 13:18, 30 Квітень 2011
час від часу театр з Коломиї ставить вистави в Косові в райбуді, але реклама погана і ніхто про то не знає!

а який смисл ставити вистави, про які ніхто не знає? 

Синиця

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:45, 30 Квітень 2011
а який смисл ставити вистави, про які ніхто не знає? 
Та то є таке. Ходять по школах, продають там білетики і часто на таке ходять. Ще, пам"ятаю, в класі 9-ому на такому була) Море задоволення!
Школярі про то в курсі.
Цитата: as_tar від 21:17, 29 Квітень 2011
а в бурсі чого б не зробити таке?)
А от у нас в бурсі немає таких організаторів, які б такого хотіли, до того тре самим долучатися, шукати, писати... А нашим творчим особистостям до того далеееееко паралельно.  :nea:
От мені, особисто, поки часу бракує. Але я б з задоволенням брала в такому участь...  :danceДай Бог мені пережити перший курс і можна далі шось думати :crazy:

Тарас Пасимок

Були сьогодні тут - http://teatr.kolomyya.org/performances/nelehalka/

В залі жінки плакали від гіркої долі українок закордоном - п'єса середня по враженнях, але актуальна - не погана!

vyluzja Franka

Навіщо його організовувати???? ...ну, доведу до вашого відома, що в Косові є народний драматичний театр при районному будинку культури :) Керівник - здається Федір Галай.
І кожного року вони захищають звання "народний"...
Рекомендую Вижницький народний драматичний театр, в мене там колега грає, декілька тижнів назад вони поклали виставу "Пароль "Надія"  за мотивами п"єси Василя Босовича, слідуючий показ буде в районі Дня незалежності.
Ще є гуцульський народний театр с. Красноїлля заснований Гнатом Хоткевичем більше як 100 років назад - знаний за межами України. Я мрію туди потрапити на виставу, але жителі села дуже рідко їх ставлять. Здається раз в рік -на Петра і Павла...
Там жеж є і музей - рекомендую.

Тарас Пасимок

типу "народний" - це театр з простих людей не акторів, але п'єси ставляться раз в рік? :)

не густо...

IVP

Цитата: as_tar від 23:48, 15 Травень 2011
Були сьогодні тут - http://teatr.kolomyya.org/performances/nelehalka/

В залі жінки плакали від гіркої долі українок закордоном - п'єса середня по враженнях, але актуальна - не погана!

йо, файна вистава, емоції і все по суті, італійці, проблеми вдома, втікає додому, розборки, мусора, розв"язка.

Тарас Пасимок

Цитата: vyluzja Franka від 15:22, 16 Травень 2011
Рекомендую Вижницький народний драматичний театр, в мене там колега грає, декілька тижнів назад вони поклали виставу "Пароль "Надія"  за мотивами п"єси Василя Босовича, слідуючий показ буде в районі Дня незалежності.

на гуц фесті була ця постановка в інституті - мені сподобалось - Вижниця рулить - з Косова там не було нікого, а були навіть з Черганівки з супер веселою постановкою!

Тарас Пасимок

Сьогодні (27.10.2011) о 14.00 год. в ЦДТ відбудеться прем'єра театральної студії "Ого-го" виставою для малечі "Історія одного Привиденяти..." Вхід вільний http://vkontakte.ru/club29830061

Тарас Пасимок

Сьогодні о 17-00 на 2 поверсі ЦДТ відбудеться вже друга вистава косівського молодіжного театру "ОГО_ГО" - приходьте!