Apple iOS club

Автор IVP, 10:15, 26 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Тема для обміну корисними app-сами та по обговорення iOS питань.

IVP

Path tracker - одна з програм для запису треків на iphone
Dishpointer - програма для налаштування супутникових тарілів. Покажує азимут, градуси, де зара пролітає спутник і в якому він напрямку, прога автоматом включає камеру на якій візуально відображає шкалу з спутниками, прикладаєте до таріля і крутіть!

IVP

Optiscan - програма для сканування і перекладу QR кодів.

Paint - малювалка для телефону.

GPSkit - ще один трекер для телефона.

eDJVU - читалка книжок формату djvu.

Carpenter - васервага і інша фігня для телефону в одному наборі.

Crystal TV - телевізор на вашому телефоні, десь 20 телеканалів в т.ч. НТВ, РЕН ТВ, СТС і багато фільмових тк безкоштовно (є ше National Geographic але він платний)

KosivArt

а Path tracker ліпше MotionX GPS Lite?

даунхіл.орг.уа має відношення до іОС? Краще виклади ці програми на свій сайт іван.іф.уа, а :coffee

wildperson

Цитата: IVP від 10:30, 26 Квітень 2011
Crystal TV - телевізор на вашому телефоні, десь 20 телеканалів в т.ч. НТВ, РЕН ТВ, СТС і багато фільмових тк безкоштовно (є ше National Geographic але він платний)
Перевiряй iнфу, каналiв на сьогоднi вже 42+2(може вже бiльше, на них непiдписаний)"для дорослих", але безплатних лиш 4.

IVP

Цитата: wildperson від 12:29, 26 Квітень 2011
Перевiряй iнфу, каналiв на сьогоднi вже 42+2(може вже бiльше, на них непiдписаний)"для дорослих", але безплатних лиш 4.

В мене безплатні майже всі шо є в списку, заблокований тільки нат гео.

IVP

Оскільки Петро невіруючий в силу Айфона зробив скріни тількишо special4u

BigFAN

це корисна тема найбільше напевне для Панди :crazy:

wildperson

Цитата: BigFAN від 15:21, 26 Квітень 2011
це корисна тема найбільше напевне для Панди :crazy:
та на форумi "огризкiв" чи то 2 чи 3, Панда ще не в темi, хоча мож я й вiдстав :crazy:

Burkut

окстітєсь отрокі!
слушайтє по своєму айфону радіо радонєж, а потом покупайтє православний андроід!
ібо грядьот!

жирний троль шукає їдла :)

s19or

Цитата: Burkut від 20:24, 26 Квітень 2011
окстітєсь отрокі!
слушайтє по своєму айфону радіо радонєж, а потом покупайтє православний андроід!
ібо грядьот!

жирний троль шукає їдла :)
андроїд рулить!!!  дайош холівар!!!  :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

яблуко тащидь однозначно  :bu :ce

IVP

Ну якби апельмон не був прив"язаний до тунця і можна було б ритися вільно в системі то йому взагалі б ціни не було.

п.с. Як думаєте скіко мій яблокофон тримає батарею якшо на день троха погратися, зайти в інет, подзвонити..

(отвєт 4-5 днів без підзарядки, так як і нокійо той шо без мр3 і відійо   хД) :znajka

Burkut

фуфло все це. істінниє пацани вибирають афини!
і такі пацанські афини теж

Burkut

пішов я окститись. тільки-що глянув, а блекбері, то ивявляється не афина, а ожина.
пішов вчити англійську