Резонансні ДТП

Автор BigFAN, 16:50, 17 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Ну, звичайно, відпрацювання. В даний місяць - наша область найпопулярніше місце для туризму. Тож і логічно, що потрібно порядок хоть якось покращувати.

Цитата: BigFAN від 15:04, 03 Січень 2012
а довбана "кобра" тим часом гастролює по нашій області, хоча супровід чинушних кортеджів - це їх прямий обов"язок
Повір, вони так супроводжують кортежі, що наші "чинуші" вже геть поофігівали. А скільки це грошей державних займає...

Взагалі, сумніваюся, що знайдеться хоть один працівник Кобри, який би хотів в ці свята патрулювати область і робив це із задоволенням...

BigFAN

Цитата: Juha від 19:07, 03 Січень 2012
Ну, звичайно, відпрацювання. В даний місяць - наша область найпопулярніше місце для туризму. Тож і логічно, що потрібно порядок хоть якось покращувати.
Повір, вони так супроводжують кортежі, що наші "чинуші" вже геть поофігівали. А скільки це грошей державних займає...

Взагалі, сумніваюся, що знайдеться хоть один працівник Кобри, який би хотів в ці свята патрулювати область і робив це із задоволенням...
ну всі ми знаєм як вони порядок підтримують, бухі зо сотку президентів їдуть далі і не факт шо далі не візьмуть на капот якогось туриста-шатуна чи чиюсь дитину. мій знайомий за 800 грн був відпущений з надлишком промілей, а ше знайомий ЖПБ за 100 грн поїхав далі без документів
і враховуючи скільки річних зарплат наколядують за цей місяць, мені чомусь не шкода того шо вони пропустять сімейні сядкові вечері, і чомусь  думаю їм самим не дуже шкода.  :nenayu

IVP

BigFAN

сьогодні на прес-конференції цю інформацію спростували як і причетність тернопільського губернатора до ДТП у Хмельницькій області.
цікаво хтось на форумі вірить цим запевненням?

IVP

♠S.Y.♠

Що за ДТП біль стадіону VW Jetta розбита і без номерів ?

BigFAN

результат того коли чайники одівають на передній привід різнобійну гуму, перед був на Джеті така-собі "зима", зад таке-собі "літо".
дане корито не підлягає реставрації. :car

BigFAN

після перемоги над шведами Шевченко попав в ДТП http://www.youtube.com/watch?v=kF3aGHSJF-I#

anv

На повороті біля 40-ої аптеки залетіла в город машина, але толком що й до чого не знаю... Хто в курсі подій???

anv

Біля спортивної школи збили жінку. Але більше нічого не чув. Хто в курсі?

IVP

Сьогодні зранку ?

anv

IVP

Якшо вчора вечором то і не дивно, вчора стільки всяких п'яних ганяло по місту туди-сюди.

anv

Вчора вечором біля любе НИВА пробувала на міцність стовп. І нива, і стовп вижили, але сильно постраждали :car

KosivArt

стовб вже поміняли, світла не було цілу ніч + півдня...

це місце якесь особливе — вже 3 аварія зі зміною слупа за останніх 10 років :coffee