Рускій мір попа кирила і путіна

Автор Тарас Пасимок, 21:40, 13 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Тарас Пасимок

Цитата: wildperson від 13:24, 16 Вересень 2011
Можливо цей лiнк в тему когось тут з дописувачiв запевнить у власнiй правотi.., можливо...
А от про греко-католицьку церкву, або про УПЦ данi хтось може дати? Реальнi цифри?

P.S. Я вiруючий, не бачу особливу рiзницю мiж конфесiями. Але попiв не люблю. Любих. Майже любих. Сiльськi священники ще складають виключення, але далi.. wall Бабло перемогло вiру, помолюся краще дома.
P.P.S. Хоча в мене е священник в СПб, майор ВДВ в вiдставцi, я зрiдка захожу в його церкву поговорити з ним. Здаеться колись це називалося "духiвник" чи якось так. От вiн точно не кропить Мерседеси, в нього ЗП як у звичайного вчителя в звичайнiй школi, я йому вiрю.

комент до статті

Конечно, возможно верхушка РПЦ рулит миллиардами, но простые священнослужители (которых большинство) бедны как церковные мыши.

я згідний, що так і є, але тема не про БМВ, а про інформаційно-духовну війну за Україну

а про попів-ВДВшників у відставці - це взагалі окрема тема - Росія хоче, що попи в Україні не тільки людям голови морочили, але й файно стріляли при нагоді в низ з АК-47 - а так як ВДВ відмінили, то чого б не набрати пару полків -попів-служак без освіти, але зі файними м'язами і українофобстовм в придачу!

wildperson

2 as_tar
ти про "попів-ВДВшників" мене ТАААК розчарував((((

Тарас Пасимок

Сила "руського міра" від Путіна і Кирила для української молоді просто жахлива. Діти - це плоди масової культури - російськомовне телебачення, радіо, бо книжки, газети та журнали не в рахунок, бо молодь не читає принципово та майже 100% російськомовний сегмент українського інтернету - це все робота комерційних ЗМІ і як наслідок ми дивуємось чого серед молоді так мало патріотів - їх з кожним роком буде все менше!

до Петра про ВДВшників - в Київській області рік тому прислали такого "вояку з кадилом", який пройшов тримісячну стажировку на попа в Росії і розказував "хохлам" що їх немає і їх країни і мови теж, то так їм набрид, що вони його вигнали із села - така сумна історія

хто не знає в семінаріях вчаться по 7 років на священників і це насправді дуже складна наука не те що калаш розібрати-зібрати і з парашутом скочити  і кадилом навчитись махати за 3 місяці  :)

Тарас Пасимок

Хто прийшов

В`ячеслав Ніконов
Найбільш знаковою фігурою, що з`явилася в списках «Единой России», з точки зору «українського питання», є В`ячеслав Ніконов - президент фонду «Русский мир», створеного указом президента Путіна в 2007 році. У нього «прохідне» 12-е місце в списку регіональної групи № 77 (м. Москва). Пан Ніконов є рідним онуком сталінського наркома закордонних справ СРСР В`ячеслава Молотова, що дало привід до поширеного жарту «онук Молотова - Ріббентропа».

До речі, не виключено, що дещо послабиться вплив на українську гуманітарну сферу патріарха Кирила: він вважався прихильником другого терміну для президента Дмитра Медведєва.

http://www.unian.net/ukr/news/news-460679.html

Тарас Пасимок

Основна сила "русского міра" - це мова русіш

в Україні не знають і не хочуть знати інгліш, хоч і вчать у школі - але це поганий рівень

основна маса українців не зліпить 2-3 слова англійською

тим не менше русіш знають 100% - от вам і ЗМІ, інтернет, книги і так далі!

wildperson

Цитата: as_tar від 22:17, 08 Жовтень 2011
Основна сила "русского міра" - це мова русіш

в Україні не знають і не хочуть знати інгліш, хоч і вчать у школі - але це поганий рівень

основна маса українців не зліпить 2-3 слова англійською

тим не менше русіш знають 100% - от вам і ЗМІ, інтернет, книги і так далі!
Тобто заборонити росiйську скрiзь?
А може покращити викладання в школi? (щоб вчителi самi рiдноi мови навчилися спочатку).
А може пiдтримувати розвиток газет, сайтiв, видавництв? Щоби я не в рунет ходив, а в укрнет?

Ну ти, наприклад, намагаешся створити газету. Ну Стас сайт зробив. Але вас надто мало, держава лиш на рiвнi заборон, та ще й при твоiй пiдтримцi. Бо так легше. А створити укр. сайт, газету, написати цiкаву книжку- це вже працi потребуе, ми краще заборонимо росiйську, а далi воно якось само..  Нi панове, само буде виключно англо-рашо суржиком, не хочу тикати пальцем, але на форумi я це щодня бачу, починайте з себе, а не показуйте на Пу. Вчiть свою мову, бережiть, а не шукайте винних.

Синиця

цікаве таке посиланнячко :crazy:
Фотожоп — велика СИЛА! Принаймні більша, ніж сила попа Кирила :crazy:
http://v-n-zb.livejournal.com/2667755.html

Тарас Пасимок

я вро це кидав, хоча вже давненько те було)

Синиця

ам, все знайшла на попередній сторінці) не бачила раніше :nenayu а твітер про то лиш тепер заговорив)

Жирна_Бойова_Панда

Синиця

бу :indeed  :(
в моїй стрічці лише ото вчора було,
а Пандочка в нас більш продвинутий твітерянин, то факт :good:
ех. не стає на все часу :(

Думаю, свідомі українці собі знають своє на рахунок цієї теми, а малосвідомі і обмежені нехай і далі тішаться, сходяться на подібні "зборища" попа Кирила і живуть в "руском мірє". Менталітет штука паршива :(
маємо, шо маємо, коби не гірше.
Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:14, 19 Листопад 2011
та не )

Тарас Пасимок

Патріарху Кирилу стало погано на богослужінні з нагоди його дня народження

http://ua.korrespondent.net/russia/1285121-patriarhu-kirilu-stalo-pogano-na-bogosluzhinni-z-nagodi-jogo-dnya-narodzhennya

Тарас Пасимок

Переговори про об'єднання двох гілок українського православ'я закінчилися скандалом

http://ua.korrespondent.net/ukraine/events/1294615-peregovori-pro-obednannya-dvoh-gilok-ukrayinskogo-pravoslavya-zakinchilisya-skandalom

Секретар Священного синоду УПЦ КП єпископ Євстратій (Зоря) заявив, що "УАПЦ як церкви не існує". "Більшість єпископів автокефальної церкви мають по 10-12 парафій виключно на території Галичини, і ці люди намагаються нав'язати нам свою волю. На жаль, УАПЦ стала ретранслятором ідей Москви про відхід патріарха Філарета. Зараз у її керівництві перебувають люди, які не мають відношення до ідеї автокефалії української церкви", - вважає єпископ.

Тим часом, в УАПЦ на заяви Київського патріархату відповіли не менш жорстко. "Так, ми просили Філарета піти, тому що його патріарший кукіль (головний убір патріарха - ред.) - це ганьба і посміховисько для всієї України. Патріарх повинен бути один, і тільки після об'єднання всіх церков", - заявив першоієрарх УАПЦ митрополит Мефодій.

"Під час зустрічі з Філаретом я сказав, що в переговорах повинна брати участь церква Московського патріархату і що нам слід отримати благословення Вселенського патріарха, але Філарет відмовився від цього", - розповів митрополит Мефодій. На його думку, ієрархи УПЦ КП не планували об'єднуватися, а "хотіли поглинути УАПЦ".

У найближчих планах митрополита Мефодія - зустріч з главою Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) митрополитом Володимиром (Сабоданом). "Спробуємо поговорити з ним і обговорити ситуацію, що склалася. У будь-якому випадку з ізоляції треба виходити, а єдиною перешкодою для цього є Філарет", - заявив Мефодій.

Тарас Пасимок

Патріарх Філарет: Неправда діє, але їй буде край

http://www.unian.net/ukr/news/news-478247.html

Тарас Пасимок

Джерело з синоду УПЦ(МП): Наші архієреї не віддадуть самостійності

http://www.unian.net/ukr/news/news-480360.html