Календар на форумі

Автор Gorolya, 20:14, 12 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Marinka

А завтра Галя нам підкине ще більше свят і почнемо наповнювати.

Жирна_Бойова_Панда

Треба розділ "Календар" створювати чишо? бо ці теми треба кудась дівати  :nenayu

Galen

Цитата: Marinka від 22:36, 13 Квітень 2011
А завтра Галя нам підкине ще більше свят і почнемо наповнювати.
Ой, Марінка, ти вже тут скільки понакопійовувала, що я навіть якщо і знайду той каляндар, то там точно буде багато схожих. Може поки що будем наповнювати ці свята що є в наявності, а я пізніше перечитаю яких тут нема, а є в мене і доповню.

KosivArt

Файно, напишу короткий манула як добавляти свята та й почнемо наповнювати.

Marinka

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 22:44, 13 Квітень 2011
Треба розділ "Календар" створювати чишо? бо ці теми треба кудась дівати  :nenayu
так креативщик млін, хорош створювати купу всякої беліберди. Є тема - не руш. Чим менше контенту тим простіше з ним управитися і найти те, що тебе цікавить.  :blum3:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Marinka від 12:51, 14 Квітень 2011
так креативщик млін, хорош створювати купу всякої беліберди. Є тема - не руш. Чим менше контенту тим простіше з ним управитися і найти те, що тебе цікавить.  :blum3:

соль в тому шо коли створюєш подію в календарі то автоматом створюється і така ж тема на форумі... от створите ви 50 подій і відповідно 50 тем... куда їх дівати?

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:17, 14 Квітень 2011
соль в тому шо коли створюєш подію в календарі то автоматом створюється і така ж тема на форумі... от створите ви 50 подій і відповідно 50 тем... куда їх дівати?
От я про це вчора й матюкався.., календар мене перемiг :nenayu , а тема зажила сама собою

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 13:22, 14 Квітень 2011
От я про це вчора й матюкався.., календар мене перемiг :nenayu , а тема зажила сама собою

це ж форумний движок, от він і танцює навколо тем  :indeed

Marinka

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:17, 14 Квітень 2011
а чого би не поставити (або виключити) якийсь кудяблик (тобто плагінчик) який би не створював ці теми?

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:24, 14 Квітень 2011
це ж форумний движок, от він і танцює навколо тем  :indeed
Значить нафiг цей календар, хай танцюе хiба про(навколо) теми "день народження"

P.S. "кудяблик"- то звiдки? :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Marinka від 13:25, 14 Квітень 2011
а чого би не поставити (або виключити) якийсь кудяблик (тобто плагінчик) який би не створював ці теми?

пм одмін?  ;)

Marinka

Marinka

Жирна_Бойова_Панда

Marinka

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:30, 14 Квітень 2011
Персонал Меседж? oh
йохарний бабай... мене деколи смущає твій мультинаціональний суржик :crazy: