Gorolya
Абориген
Репутація: 64
|
|
« Відповідь #15 : 23:13, 28 Березня 2011 » |
|
Петро зара як прийде) буде йооооооой як весело)
|
|
|
|
|
Тогорішна Морквина
Постійний відвідувач
Репутація: 18
|
|
« Відповідь #16 : 23:14, 28 Березня 2011 » |
|
Петро зара як прийде) буде йооооооой як весело)
йой, нє, я сі бою!!!
|
|
|
|
Gorolya
Абориген
|
|
« Відповідь #17 : 23:20, 28 Березня 2011 » |
|
йой, нє, я сі бою!!!
не бійся) я тя захистю)
|
|
|
|
Galen
Абориген
Репутація: 27
Світ нікому не обіцяв бути справедливим.
|
|
« Відповідь #18 : 23:51, 28 Березня 2011 » |
|
І що все??? Ааа, то ще Петра в онлайні немає)))
|
|
|
|
Gorolya
Абориген
|
|
« Відповідь #19 : 00:01, 29 Березня 2011 » |
|
він злякався певно )
|
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
Репутація: 50
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #20 : 10:52, 29 Березня 2011 » |
|
а, понятно. бажаю, шоб усі олбанці в житті петра були такими як я-бандерівцями))
Бандерівці - нажаль вже всі по могилах, і то були якщо не високоосвічені люди то патріоти своєї землі. І щоб називатись бандерівцем треба би було як мінімум повоювати, що в наш час слава Богу не треба робити. Бо повірте мені з слів баби і діда було там не до роздумів на тему "купатись чи не купатись". тому до таких висловлювань я ставлюсь дуже "боляче". Думаю її серед ночі хлопці не брали з хати і не вели до лісу щоб вияснити "статус" за кого вона. Або за одною підозрою в перебуваннях в лісі совєти відправили б на примусові роботи до Магадану... на вічно. А з Морквининих слів про таке судити не можу - тому в даному випадку її офтоп більше схожий на монолог "вєтєрана" який пролазить по головах через чергу за алкоголем "...пропустітє! ...я воєвал!!! я в танке горєл ...пока ти в тилу баб портіл!" Щодо створення нової теми то це звична річ - тему вивели з контексту пропередньої створивши нову гілку щоб не флудити основну. Можна навіть сказати дали можливість висловитись.
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #21 : 10:57, 29 Березня 2011 » |
|
він злякався певно )
Дiйсно злякався. Я вiд хворих стараюся на дистанцii, мало що...
|
|
|
|
Тогорішна Морквина
Постійний відвідувач
|
|
« Відповідь #22 : 11:05, 29 Березня 2011 » |
|
Бандерівці - нажаль вже всі по могилах, і то були якщо не високоосвічені люди то патріоти своєї землі. І щоб називатись бандерівцем треба би було як мінімум повоювати, що в наш час слава Богу не треба робити. Бо повірте мені з слів баби і діда було там не до роздумів на тему "купатись чи не купатись". тому до таких висловлювань я ставлюсь дуже "боляче". Думаю її серед ночі хлопці не брали з хати і не вели до лісу щоб вияснити "статус" за кого вона. Або за одною підозрою в перебуваннях в лісі совєти відправили б на примусові роботи до Магадану... на вічно. А з Морквининих слів про таке судити не можу - тому в даному випадку її офтоп більше схожий на монолог "вєтєрана" який пролазить по головах через чергу за алкоголем "...пропустітє! ...я воєвал!!! я в танке горєл ...пока ти в тилу баб портіл!" Щодо створення нової теми то це звична річ - тему вивели з контексту пропередньої створивши нову гілку щоб не флудити основну. Можна навіть сказати дали можливість висловитись.
Вибачайте за "боляче"! Боюся, у нас з вами стався невеликий термінологічний конфлікт)))
|
|
|
|
Тогорішна Морквина
Постійний відвідувач
|
|
« Відповідь #23 : 11:07, 29 Березня 2011 » |
|
Дiйсно злякався. Я вiд хворих стараюся на дистанцii, мало що...
Фух! Нарешті! Мій переслідувач уже тримає дистанцію, а мо з чєсом вопщє відчепиться)))
|
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #24 : 11:48, 29 Березня 2011 » |
|
Вибачайте за "боляче"! Боюся, у нас з вами стався невеликий термінологічний конфлікт)))
ну, то можете спокійно в такому контексті використовувати терміни - термінатор, спайдермен, вольтрон, чахлик невмирущий етс.
|
|
|
|
Тогорішна Морквина
Постійний відвідувач
|
|
« Відповідь #25 : 12:04, 29 Березня 2011 » |
|
ну, то можете спокійно в такому контексті використовувати терміни - термінатор, спайдермен, вольтрон, чахлик невмирущий етс.
Чому ми так завжди робимо? Пахвосно ховаємо героїв по могилах і агресивно копаємо кожного, хто торкається цієї теми не десятиметровим патиком, тіко того, шо його не вели до лісу виясняти "статус"!??? Скільи можна тужливо муміфікувати свою історію! Давайте нарешті на футболках друкувати " Я бандерівець!", давайте зробимо з цих понятій бренди!?
|
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #26 : 12:50, 29 Березня 2011 » |
|
Давайте нарешті на футболках друкувати " Я бандерівець!", давайте зробимо з цих понятій бренди!?
Ок. Проти бренду і тд. немаю нічого проти, муміфікувати історію і шукати хто там був правий а хто лівий, що було що не було абсолютно не збираюсь хай це роблять дядьки в інституті за бабло - історія є такою якою була, а була вона точно не білою і пухнастою. Давайте звернемось до контексту в якому Ви подали даний термін. Виглядає, що Петро є закоренілий совет на противагу якому ви вставляєте себе як прототип героя-українця, що в даному контексті виглядає як аргумент "недоторканності і непоборності" Вашої персони, з якою Петро акі доктор Айболит борется. Ну а Петро абис Ви мали собі на увазі є рождений в наших краях і гуцул ще той. Тепер ще поясню щоб не виникало питань "чому" мені став цікавий цей диспут - всі люди є вільні і можуть висловлюватись так як їм забажається і про те, що їм забажається тому шановна Морквино пишіть і дописуйте скільки Вам забажається ... але нажаль мені не сподобалась Ваша надмірна позиція і викладена точка зору.
|
|
|
|
Galen
Абориген
Репутація: 27
Світ нікому не обіцяв бути справедливим.
|
|
« Відповідь #27 : 13:01, 29 Березня 2011 » |
|
)))) тут уже по ходу другий "чувак" втупив до бою :Р Треба тему перейменувати)))) Та я краще помовчу, ще зараз сама під роздачу попаду)))))
|
|
|
|
Тогорішна Морквина
Постійний відвідувач
|
|
« Відповідь #28 : 13:04, 29 Березня 2011 » |
|
Давайте звернемось до контексту в якому Ви подали даний термін. Виглядає, що Петро є закоренілий совет на противагу якому ви вставляєте себе як прототип героя-українця, що в даному контексті виглядає як аргумент "недоторканності і непоборності" Вашої персони, з якою Петро акі доктор Айболит борется. Ну а Петро абис Ви мали собі на увазі є рождений в наших краях і гуцул ще той. Тепер ще поясню щоб не виникало питань "чому" мені став цікавий цей диспут - всі люди є вільні і можуть висловлюватись так як їм забажається і про те, що їм забажається тому шановна Морквино пишіть і дописуйте скільки Вам забажається ... але нажаль мені не сподобалась Ваша надмірна позиція і викладена точка зору.
Ну нічо собі!!!))) Цікаве і неожидане потрактування моїх слів!)) Але тепер я Вас зрозуміла! А я ж просто боронилася від нападок на те, як я говорю і смиренно запевняла гуцула Петра, шо я укрАінєц, і шо не мене, беззахису треа звинувачувать в олбанізмі, а йти і бити морди настоящім ворогам нашої солов"їної мови!))
|
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #29 : 13:08, 29 Березня 2011 » |