Презент для форумчан

Автор KosivArt, 17:50, 28 Березень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Варіант надпису на магніт

не забуду kosivart.com
0 (0%)
а ти давно писав на kosivart.com?
0 (0%)
Я ВКосівАрті
4 (21.1%)
я не вилазєю з КосівАрт
1 (5.3%)
я приторчєв від КосівАрт
2 (10.5%)
Я люблю (червоне серце) косіварт
4 (21.1%)
мовна фасулька на холодильник" і логотип
3 (15.8%)
Вхід на Косівський форум
3 (15.8%)
свій варіант
0 (0%)
Я люблю (зелене серце) косіварт
2 (10.5%)
Я (чорна дирка\бочка з якої торчать ноги\голова) ВКосівАрті
0 (0%)

Всього голосів: 19

KosivArt

Голосування буде, а за результатами можна буде зробити три варіанти магнітів. Йо?

Тарас Пасимок

Цитата: Стас від 09:40, 29 Березень 2011
Голосування буде, а за результатами можна буде зробити три варіанти магнітів. Йо?

думаю 3 краще, ніж один)

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 22:42, 28 Березень 2011
всьо реально, прийде Христина і доведе :bu
правда Христина? :blush2:
А Христина - директор фiрми по виробництву магнiтикiв? :sarcastic_hand:
Це менi нагадуе мою вiчну проблему на роботi, прийде дизайнер, з своiм "я так бачу!!" (вбив би :hunter), а як то побудувати- "вашi проблеми", аргументи розумнi й дуже розумнi (типу "це суперечить сопромату й взагалi законам фiзики")- не проходять wall
Так що... голосування голосуванням, а тех.можливостi... :nono:

Malva Landa

Я не художник і не десігнер, тому прошу не сміятися :)
Мене більше тягне до якогось простого варіанту...

Буде собі висіти на холодильнику, як нагадування ;)

Burkut

у вигляді ручки гуцула з написом косіварт самі знаєте де :)

KosivArt

:)

нагадую шо магніт наразі круглий

такий варіант: текст «Вхід на Косівський форум». Слово «Вхід» великими буквами і то все має виглядати як кнопка, яку тре натиснути.

Galen

Мені теж більше подобається щось простеньке і зрозуміле. Свого варіанту немаю, та оцей
Цитата: Стас від 12:19, 29 Березень 2011

текст «Вхід на Косівський форум». Слово «Вхід» великими буквами і то все має виглядати як кнопка, яку тре натиснути.
дуже навіть підходить, або щось на подобі його. Коротко, ясно та зрозуміло :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: gALINA_S. від 13:05, 29 Березень 2011
Свого варіанту немаю

ну тай як це називається? :crazy:

Galen

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:10, 29 Березень 2011
ну тай як це називається? :crazy:
Ану не придирайся до слів!)))
Я написала варіант який мені сподобався.

Жирна_Бойова_Панда

ну таж як це ти, Галю, посміла посміти без свого варіанту отак тай сюда... ужс  onass  :crazy:

Galen

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:16, 29 Березень 2011
ну таж як це ти, Галю, посміла посміти без свого варіанту отак тай сюда... ужс  onass  :crazy:
Хмиз, йомайо!!!!!!!! Я вже говорила, що мені тебе заказали >:D а ти єщьо молодой))))

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: gALINA_S. від 13:25, 29 Березень 2011
Хмиз, йомайо!!!!!!!! Я вже говорила, що мені тебе заказали >:D а ти єщьо молодой))))

за шо?

Galen

wildperson

Цитата: Стас від 12:19, 29 Березень 2011
:)

нагадую шо магніт наразі круглий

такий варіант: текст «Вхід на Косівський форум». Слово «Вхід» великими буквами і то все має виглядати як кнопка, яку тре натиснути.
Хороший варiант.
Нагадую, що ти не нагадував, що магнiт мусить бути круглий. Вони бувають всякi, а про "круглий" та iншi пiкселi- це я вище писав, про дизайнерiв та ТЗ.
P.S. У Malva Landa непоганий варiант, але в кругляшку не вписуеться(

Синиця

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 22:42, 28 Березень 2011
всьо реально, прийде Христина і доведе :bu
правда Христина? :blush2:
То ти про мене, Вітальку?  :)
Цитата: wildperson від 10:53, 29 Березень 2011
Це менi нагадуе мою вiчну проблему на роботi, прийде дизайнер, з своiм "я так бачу!!" (вбив би :hunter), а як то побудувати- "вашi проблеми", аргументи розумнi й дуже розумнi (типу "це суперечить сопромату й взагалi законам фiзики")- не проходять wall
Завдання дизайнера якраз і полягає в тому, щоб зробити все максимально лаконічно, читабельно, естетично і т.д) Думаю, не мені вам то все пояснювати.
Спробуємо розібратися. В нас є не так вже й багато простору для втілення ваших задумів - коло 2,5 см діаметром, це вам не візитка)) Найкраще розглядати більш лаконічні варіанти і застосовувати чіткий виразний шрифт, щоб то все гарно читалося. Такий, яким написано "ВелоКосів" на значку - якраз ок!
- Варіант Хмиза "Я ВКосівАрті" вважаю найбільш прийнятним. (мінімалізм тут якраз!)
- Я люблю (червоне серце) косіварт) від Тараса - також можливий, але як вже було зазначено ним же, то попса)
- напис "мовна фасулька на холодильник" і логотип))) від BigFANа - цікаво, але 2,5 см не потягнуть)
Тема потребує голосування, а далі думатимемо, яким чином то все розмістити, щоб все виглядало файно)
При великому бажанні і достатній кількості натхнення, дизайнер може зробити все можливе, щоб результат влаштовував замовника) Ну, психологія тут допомагає іноді, компроміс також :) В крайньому випадку, текст можна по колу прописати.