Карпати (Фото)

Автор IVP, 20:07, 19 Травень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Galen

Цитата: Галина від 15:52, 23 Червень 2009
Цитата: ploskonos від 21:08, 27 Березень 2009
Цитата: odnosel4anka від 01:04, 27 Березень 2009
класно  :applauds , а я ще ніколи не була на горі Піп-Іван :nenayu
Не рекомендую ходити літом,бо часто бувают дуже сильні грози.
Кажете, що небезпечно? Я збираюся 3 липня в гори, приблизно, на тиждень. Будем підкоряти  Чорногірський масив. Та вже якось задумалася, зараз погода така цікава! Блискавки та грому я не боюся, та як не як, а троха страшновато :) З цим вже не шуточки.
Одним словом, в горах була, погода - супер, частину фотографій закинула в Косівський фотоальбом. Сюда як їх впхати - ще незнаю. Другу частину закину пізніше, зараз нема часу. Та ні на словах, ні по фото неможливо передати тієї краси. То всьо треба побачити і відчути. Вражень - море, дуже і дуже гарно.

KosivArt

Файні фото  :good:
Багато людей на Говерлі?

wildperson

2 Галина
На майбутне- будь ласка прямi лiнки на фотоальбом. Я звичайно знайшов, але багато тут тих, хто в самохiднiй броньованiй машинi :), треба кнопку тиць
а по сабжу= все супер! :za4ot

Galen

Цитата: Стас від 22:22, 27 Липень 2009
Файні фото  :good:
Багато людей на Говерлі?
Дякую.
А на Говерлі дійсно дуже багато туристів. І що дивно, самі іностранці. Чули різні мови світу. Та найбільше що здивувало, точніше потішило, що не було сміття. Навкруги все прибрано, чистенько. Спочатку не розуміли чого така радість, а потім дізналися, що пан Ющенко повинен завітати на Говерлу. Ну тут вже все стало ясно.

Galen

Цитата: topp від 23:28, 27 Липень 2009
2 Галина
На майбутне- будь ласка прямi лiнки на фотоальбом. Я звичайно знайшов, але багато тут тих, хто в самохiднiй броньованiй машинi :), треба кнопку тиць
а по сабжу= все супер! :za4ot
Таке враження, шо я сама в тій самохідній броньованій машині :) Кнопка "тиць" - це класно, та як її так тицьнути, я так і не зрозуміла.

wildperson

вiдправив в приват, вийшло не дуже зрозумiло, потiм або я або Стас десь викладемо як користуватися кнопкою "Гiперлiнк"

Galen

Цитата: topp від 10:18, 28 Липень 2009
вiдправив в приват, вийшло не дуже зрозумiло, потiм або я або Стас десь викладемо як користуватися кнопкою "Гiперлiнк"
Дякую наперед :)

KosivArt

Galen

Нарешті я зрозуміла шо до чого причепити :)
Прошу дуже, альбом ВІДПОЧИНОК В ГОРАХ КАРПАТАХ
Приємного перегляду :)

wildperson

Цитата: Галина від 11:30, 11 Серпень 2009
:offtopicЯ завжди знав, що з мене поганий педагог (на вiдмiну вiд Стаса), тому й не пiшов по дорозi тата/мами :)

Galen

Цитата: topp від 14:11, 11 Серпень 2009
Цитата: Галина від 11:30, 11 Серпень 2009
:offtopicЯ завжди знав, що з мене поганий педагог (на вiдмiну вiд Стаса), тому й не пiшов по дорозi тата/мами :)
:)

karpatami

Синевірський Перевал