УКРАЇНА має Талант!!! третій сезон.

Автор BigFAN, 09:22, 26 Березень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Christina_Strynadyuk від 17:30, 17 Квітень 2011
Та я Гошовського в інституті бачу часто, то що? фоткати його маю чи як?)) :crazy:

от коли він буде самопроголошеним народний артистом України... тоді мож  :crazy:

BigFAN

Цитата: Юрій від 16:46, 17 Квітень 2011
Бачив сьогодні в Косові біля податкової Мацявка !!!
Цитата: Christina_Strynadyuk від 17:30, 17 Квітень 2011
Та я Гошовського в інституті бачу часто, то що? фоткати його маю чи як?)) :crazy:
треба автографи брати, дітям будете показувати :crazy:

Шмайсер

Цитата: Юрій від 16:46, 17 Квітень 2011
Бачив сьогодні в Косові біля податкової Мацявка !!!

Юрій, не "МацЯвко", а МацЕвко-це по-перше.
По-друге Андрій Мацевко-це не просто народна зірка, а найбільша вселенська зірка на небосводі в нашій сонячній системі!
Тому потрібно низько кланятися матінці природі і "батькові Сонцю", що подарували нам такого неперевершеного співака усіх часів і народів!

Juha

А хто дивився минулого тижня, як гошовський Гуцульські ручки дарував Дімі Танковичу (я повтор бачила в суботу).
Взагалі:
-по-перше, в шоці, що не пройшли "Село і люди". Надоїли вже ті співаки, хоча дядько дуже гарно співає.
-по-друге, вважаю, що якийсь не дуже був номер у Гошовського... Головне, що він багато кому дякував... Ну і про Косів багато бло сказано...

BigFAN

Цитата: Juha від 12:27, 29 Квітень 2011
А хто дивився минулого тижня, як гошовський Гуцульські ручки дарував Дімі Танковичу (я повтор бачила в суботу).
Взагалі:
-по-перше, в шоці, що не пройшли "Село і люди". Надоїли вже ті співаки, хоча дядько дуже гарно співає.
-по-друге, вважаю, що якийсь не дуже був номер у Гошовського... Головне, що він багато кому дякував... Ну і про Косів багато бло сказано...
та, "Село і люди" - :good: бест

preludio

скиньте,будь-ласка,хтось силку на виступ Гошовського!Дякую)

Тарас Пасимок

TEODORUK

А на другий виступ Гошовського в когось є лінк,бо шось неможу найти???

BigFAN

я проголосував за Артема Лоіка - крутячий репер.

IVP

Juha

Моя трійка:
1. Артем Лоік
2. Атай
3. Віталій Лузкарь
також подобаються обидві пари акробатів (ну це в принципі само собою  :in_love: )
І дуже не вистачає "Село і люди", але сподіваюся, що вони сьогодні виступлять.
Найкрутіший сезон, однозначно :!:

Ну а Лоік скоро порве все СНД.  :icon_fight1: Ну такий уже крутячий  :!: І симпатюлька  :!: І не несе собою якийсь депресняк, який, всі інші репери проекту  :plus1

BigFAN

Цитата: Juha від 20:22, 27 Травень 2011
Моя трійка:
1. Артем Лоік
2. Атай
3. Віталій Лузкарь
також подобаються обидві пари акробатів (ну це в принципі само собою  :in_love: )
І дуже не вистачає "Село і люди", але сподіваюся, що вони сьогодні виступлять.
Найкрутіший сезон, однозначно :!:

Ну а Лоік скоро порве все СНД.  :icon_fight1: Ну такий уже крутячий  :!: І симпатюлька  :!: І не несе собою якийсь депресняк, який, всі інші репери проекту  :plus1
підписуюсь під усім, лиш одне троха мучит, Атай - крутячо танцю :good: але до чого тут УКРАЇНА :nenayu

Juha

Ну і що  :) Я ж не хочу, щоб він виграв... А друге місце за ним сто процентів нормально було б. Але він до нас приїхав... Тай вже потусується в нас трохи. Це якби він по скайпу виступав, то тоді не спорю   :crazy:
За Тісато в Танцюють всі" всі ж вболівали...

Juha

Ааааааааааааааа........... Віталій Лузкар...........  :applauds
Ще зараз Лоік, і тоді на Чувачі, кому мільйон.....  :)
Все, виграє, по-любе Артем  :!:

p.s.Мушу писати друге повідомлення, бо додавати в попереднє не логічно...

BigFAN

wall блін якась запара, то всьо ці пенсіонери з мобілками - мега якісне читання репу, виходить за рамки їх світогляду wall wall wall