Здибанка №8 [23.02.2011 / 15.00, Доміно]

Автор Тарас Пасимок, 14:06, 24 Лютий 2011

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

KosivArt

йоу, радий був здибатись з вами в офлайні :)

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 01:15, 26 Лютий 2011
я рада за вас всіх!
А хто тобi заважав подзвонити? Я б тебе в "Корчму" зводив, або в "Шоколадку" :oj

wildperson

Коротенький фотозвiт, як обiцяв. Без Стаса, бо це вже була №9, де фотоапарат я не брав.
Отож: на площi зустрiлися вчотирьох (ГорОля за камерою)

wildperson

Плавно перемiстилися в "Домiно"

wildperson

Почали пiдтягуватися люди.
З погляду БiгФана ви думаю вже зрозумiли, що знiмати прийшлося на мою стареньку мильницю :sarcastic_hand:

wildperson

Ну i ближче до кiнця, на фонi акварiуму. Ромко забастував :crazy:, не було кому розташувати людей, так що вийшло так я вийшло :thank_you2: Весь архiв (107 фото рiзноi художньоi якостi, попадаються досить непоганi, особливо з нашою единою представницею прекрасноi статi) закинув тут

Galen

Gorolya

Цитата: wildperson від 09:50, 02 Березень 2011
Ну i ближче до кiнця, на фонi акварiуму. Ромко забастував :crazy:, не було кому розташувати людей, так що вийшло так я вийшло :thank_you2: Весь архiв (107 фото рiзноi художньоi якостi, попадаються досить непоганi, особливо з нашою единою представницею прекрасноi статi) закинув тут

ггг, я собі уявляю ті фотки))

дякую тобі за гарний настрій, і взагалі за те шо з нами зустрівся ))  :drinks:

wildperson

Цитата: Gorolya від 12:29, 02 Березень 2011

ггг, я собі уявляю ті фотки))
Ця з найгiрших, решта- лiпшi :applauds

Gorolya

Тарас Пасимок

Galen

Цитата: wildperson від 09:50, 02 Березень 2011
А хто такі стоять з правого боку, також з нашого форуму?

І як переглянути отой архів 107 фото. Закинув тут, а де? Я не можу знайти. Хочу бачити.

Vlad

качнув фотки - хороші

as_tar та Gorolya -- файно дивитесь!  :good:

Жирна_Бойова_Панда