Зажерті лікарі

Автор IVP, 13:06, 23 Лютий 2011

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

може,краще усунути причину появи гастриту?
Це зазвичай нервішкі.

IVP

Уже все вирішилось, маю 3 виразки чи що, поклали на стаціонар, приписали уколи, таблетки, дієту і т.д.

ніц доброго нема. :(

BigFAN

знаю бомбезну лікарку лікувала самого Кучму, але вона працює в Моршені, моєму знайомому вилікувала язву і більшість наших Косівських олігархів також її пацієнти, скоро буду їхати до неї на провірку.

KosivArt

Цитата: KVITKA♥ від 12:57, 24 Лютий 2011
може,краще усунути причину появи гастриту?
Це зазвичай нервішкі.

Або харчування. Ось шо Іван писав в тему «Я — солодкоїжка»: «Їм багато шоколаду, повна шафа забита nutell'ою, snickers'ами, шоколадним печенням orreo, пряниками, вафлями артек, контіками і т.д.»

IVP

Ну а ше куріння трохи, кава, сухомятка і маю собі =\ тепер на таблетках і супах сидіти буду..

шоколад треба буде повикидати, буду їсти домашнє варення краще.

ploskonos

Причин виникнення гастриту і виразкової хвороби дуже багато.В Івана вже 3 нарахував:куріння,нерви(досить лиш перший пост цієї теми почитати :)),погрішності дієти.

IVP

Треба відкидати погрішності, сидіти на дієті і мож всьо поправиться, сьогодні вечором ше маю укол у вену, зранку знову уколи, аналізи, таблетки.

Все взагаліто зі школи почалося, пам"яаю як сухарики всі жерли по пару пачок в день, а ще чіпси і живчик, ось результати злосні, треба буде вже робити щось щоб не допустити такого у своїх дітей.

KosivArt

ти шо з палати месаги строчиш?

IVP

Цитата: Стас від 19:54, 24 Лютий 2011
ти шо з палати месаги строчиш?
Не з палати, з хати,катаюсь туда-сюда )

Сьогодні в терапевтичному відділі помер безхатченко якийсь, привезли в 5 ранку ше дихаючого в обід винесли вже холодного, так шо там не дуже цікаво сидіти, хібашо можна серед пенсінерів, яких там більшість найти собі колєг тобі може там можна й сидіти )

KosivArt

зате їда дієтична (це я з власного досвіду знаю :)

Не забувай шо весною починаємо сезон велотріпів — тре бути моцним. Так шо бери в палату пару книжок, походу й від інтернет-залежності підлікуєшся ;)

Dana Eco-Kosiv

не з чужих слів знаю про наших цілителів-ескулапів.

Мою маму оперували в центр.лікарні у Франківську.
Після операції хірург і анестезіолог так чемно маму провідували і поглядали на мене рівно один день.
А я собі подумала,що їм і так зарплату платять...Нічого не дала.
Впевнена була,що вимагати не будуть.Так і сталось.Мені було досить того,що кАтнула всю суму з свого весілля.
Але рада,що мама жива.Правда,після інсульту.І ще рада,що не в боргах.

Цікавий факт,
родичі близькі,
кровні включають мороз,коли очевидно,що допомога потрібна.

В нашому здоров*ї зацікавлені тільки ми самі.Це не означає,що тре бути су..ю і забити на тих,хто поруч страждає чи потребує допомоги.

Galen

Тиждень назад мою похресницю Настю якій 4 рочки мало не прооперували Чернівецькі доктора. Операція мала бути не складною, я добре не розуміюся, та всеж... Почалося з того що в дитини раптово почало боліти вушко, відразу наступного дня звернулися до лікаря. Той толком нічого не пояснив, і відразу призначив операцію. Загноїння. Тільки вкінці коли побачив що моя кума, мама Насті вагітна на 5 місяці, трошки пом'якшився і зказав що може все обійдеться.
Настю в результаті повезли до хорошого спеціаліста, який запевнив що про оперецію не могло бути і мови. Буквально через день після лікування все пройшло.
Не розумію, чи дійсно вони б могли різати дитину без необхідності тільки щоб здерти гроші? Шок!!!

odnosel4anka

Цитата: gALINA_S. від 18:00, 27 Лютий 2011
Тиждень назад мою похресницю Настю якій 4 рочки мало не прооперували Чернівецькі доктора. Операція мала бути не складною, я добре не розуміюся, та всеж... Почалося з того що в дитини раптово почало боліти вушко, відразу наступного дня звернулися до лікаря. Той толком нічого не пояснив, і відразу призначив операцію. Загноїння. Тільки вкінці коли побачив що моя кума, мама Насті вагітна на 5 місяці, трошки пом'якшився і зказав що може все обійдеться.
Настю в результаті повезли до хорошого спеціаліста, який запевнив що про оперецію не могло бути і мови. Буквально через день після лікування все пройшло.
Не розумію, чи дійсно вони б могли різати дитину без необхідності тільки щоб здерти гроші? Шок!!!

Галя, ужас! Коли щось таке, то потрібно проконсультуватися з кількома лікарами, а не слухати одного.

Malva Landa

Я от не можу перетравити той факт, що моя колишня однокласниця, яка в школі не могла своїми словами абзац переказати, не встигала ніколи писати за вчителями, постійно помилялась в табличці множення, не могла відрізнити артерію від вени (про закони Ньютона і таблицю Мєндєлєєва мовчу), вивчилась в Івано-Франківську (під маминим патронатом) на ЕНДОКРИНОЛОГА!!!
Так що з лікарями потрібно бути обережними.

odnosel4anka

оО, а скільки я таких випадків знаю. Тепер взагалі все за гроші...

найкраще йти до знайомих і перевірених лікарів.