Зажерті лікарі

Автор IVP, 13:06, 23 Лютий 2011

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Перший раз прийшлось самостійно піти в лікарню у зв'язку із загостренням хронічного гастриту, оскільки я юрист, включив свою фантазію і принципово не схотів пхати гроші лікарям і зіткнувся я тет а тет з проблемою, з якою всі ніби боряться але ніц з того не виходить, з корупцією, бюрократією і т.д. Прогнали мене всі файно по кабінетах, вибрав все що треба, бац у лікаря гастроентеролога закінчується робочий день у 12 год.18 хв. Скажіть мені, де ви таке бачили  :rulez
Я був на прийомі останній, передімною вийшла жінка в 12.20 і той вуйко старий, який себе вже тримати негоден, по якому вже на тому світі співают пісні,  який вчився на лікаря ше за війни, коли  ше лікували крововипусканням і зеленкою, каже мені що у нього роб. день закінчився, а я чекав з болем страшним у шлунку під кабінету доки той трухлявий сліпуля писав ліки якомусь своєму колєзі пів-години.

Короче така-от історія з якою рально треба боротися, не боятися і відстоювати свої права. Хто зтикається з такимиж проблемами, з такою несправидлівістью, пропоную організувати групу небайдужих і відстоювати свої права, на рахунок хабарнників знімти матеріали, звертатися в СБУ, на рахунок таких недобросовісних лікарів які вже на пенсії як майже пів життя а ше ходять на роботу на 2-3 годинки і дупля від своєї роботи не ріжуть, писати головному лікарню, в суд на таких подавати, в прокуратуру і т.д.

Ось такі знову ж мої фантазії і зараз збереться тут купа людей які будуть мені казати що з таким боротися неможливо, ти дурний, це закладено в наших генах платити а їм брати, що закон не діє і в цьому світі ми нічого не варті.

s19or

То ти попав таки на прийом до цього лікаря?

ploskonos

Якщо ти маєш на увазі  "вуйко старий...який вчився на лікаря ше за війни, коли  ше лікували крововипусканням і зеленкою"  -  Кіящука - то дарма,спеціаліст він добрий ,дай Боже більшості молодим його знання і навики.
Робочий день може закінчуватись в 12.18,бо поскорочували ставки і посади багатьох спеціалізацій,в тому числі й гастро-ентеролога.
Чи зобов"язаний був тебе прийняти після закінчення робочого часу - формально ні,якщо робочий день закінчився,а чисто по -людськи - міг би.Існують же клятви медиків і т.п.
Реально з цим боротися - неможливо,бо юридично доктор нічого не порушив,а причини таких ситуацій криються не в конкретній людині чи конкретному мед.закладі,а в системі в цілому.
Відношення до громадян починає формуватись в Києві,в вищих ешелонах влади,а звідти опускається до останнього чиновника чи бюджетника.

IVP

Цитата: s19or від 13:21, 23 Лютий 2011
То ти попав таки на прийом до цього лікаря?

ну я хотів йому попасти в глаз тк.ск. Але з того всього хлопнув дверми і пішов додому лікуватись =\

IVP

Цитата: ploskonos від 13:25, 23 Лютий 2011
Якщо ти маєш на увазі  "вуйко старий...який вчився на лікаря ше за війни, коли  ше лікували крововипусканням і зеленкою"  -  Кіящука - то дарма,спеціаліст він добрий ,дай Боже більшості молодим його знання і навики.
Робочий день може закінчуватись в 12.18,бо поскорочували ставки і посади багатьох спеціалізацій,в тому числі й гастро-ентеролога.
Чи зобов"язаний був тебе прийняти після закінчення робочого часу - формально ні,якщо робочий день закінчився,а чисто по -людськи - міг би.Існують же клятви медиків і т.п.
Реально з цим боротися - неможливо,бо юридично доктор нічого не порушив,а причини таких ситуацій криються не в конкретній людині чи конкретному мед.закладі,а в системі в цілому.
Відношення до громадян починає формуватись в Києві,в вищих ешелонах влади,а звідти опускається до останнього чиновника чи бюджетника.

Саме Кіящук, повівся як свиня зімною, неспрацював людський фактор ? Йому важко було за 2-5 хв. мене провірити і написати ліки проти спазмів, я і так останній був, але за те як він зі мною повівіся, я це запамятаю.

ploskonos

Гастрит в тебе з підвищеною секрецією,чи з пониженою?

IVP

Цитата: ploskonos від 13:29, 23 Лютий 2011
Гастрит в тебе з підвищеною секрецією,чи з пониженою?

Незнаю, почерк в мед книжці неможу розібрати, буду напевне йти втретє на гастроскопію.

ploskonos

Болить більше після їди чи на голодний шлунок?

s19or

Цитата: ploskonos від 13:59, 23 Лютий 2011

о, бачу ше один "язвенник")), також маю в цих речах досвід, зараз десь загострення має починатись

IVP

Цитата: ploskonos від 13:59, 23 Лютий 2011

болить зранку, на  голодний значить, потім переставало, сьогодні не переставало, вирішив звернутися до "спеціалістів"

vyluzja Franka

я не лікар, але рекомендую в випадку гастриту, печії (розумію що то не виразке ще, але..) запарювати мелені або цілі зерна лену і той настій (вигляд гелю) перед їдою за 15-20 хв. систематично пити на протязі місяць півтора, і все мало би вилікуватись. Мав гастрит після студентських років і ще 2 гепатити (з рецидивом) два роки строгої дієти і ніц алкоголю - тепер вживаю все що хочу правда деколи бажання нема :)

♠S.Y.♠

Цитата: IVP від 13:35, 23 Лютий 2011
Незнаю, почерк в мед книжці неможу розібрати, буду напевне йти втретє на гастроскопію.
Може до Дяка піти я в нього був він довго розпитував ,поставився по-людські .(Дяк це фамілія ,а не церковний сан) а на рахунок гастріту то я років десять його маю кислотність висока . Їсти стараюсь по дієті правда не завжди виходить . А на рахунок льону дуже корисна процедура .

IVP

Цитата: vyluzja Franka від 15:34, 23 Лютий 2011
я не лікар, але рекомендую в випадку гастриту, печії (розумію що то не виразке ще, але..) запарювати мелені або цілі зерна лену і той настій (вигляд гелю) перед їдою за 15-20 хв. систематично пити на протязі місяць півтора, і все мало би вилікуватись. Мав гастрит після студентських років і ще 2 гепатити (з рецидивом) два роки строгої дієти і ніц алкоголю - тепер вживаю все що хочу правда деколи бажання нема :)

лен почав знову пити, прикольна штука.
Цитата: Юрій від 16:40, 23 Лютий 2011
Може до Дяка піти я в нього був він довго розпитував ,поставився полюдські .(Дяк це фамілія ,а не церковний сан) а на рахунок гастріту то я років десять його маю кислотність висока . Їсти стараюсь по дієті правда не завжди виходить . А на рахунок льону дуже корисна процедура .

в Дяка я був того року, останній раз коли давав гастрит про себе знати, після зимових свят я напевне знов шось наробив з гастрітом шо він почав мене тривожити, піду завтра до Дяка, сьогодні його не були, він дійсно норм. адекватний лікар.

ploskonos

Гастріт з підвищеною кислотністю,якщо зранку болить.
Піди до Дяка,гарний  лікар.
Колись був такий болгарський препарат - гастрофарм - він мені дуже ефективно знімав болі при подібній ситуації.

s19or

я вживав Алмагель, мав тоже підвищену кислотність, печію і болі знімає на ура. І також відвар з льону, несвіжий майже сухий хліб, по рекомендаціях лікарів, ніц жареного неможна було. Хоча в розумних кількостях їв і все було добре. Згадав ще кисіль і котлєти на пару. то було найсмачніше :) Зараз після такої дієти все добре