Захворювання ротової порожнини

Автор TEODORUK, 00:19, 21 Лютий 2011

Попередня тема - Наступна тема

TEODORUK

В мене така проблема: раніше в мене на яснах і губах з внутрішньої сторони утворювались дуже болючі і пекучі ранки білого кольору,я мастив їх метиловим синім спиртом і вони за тиждень- півтора заживали,а 3 дні назад в мене дуже напухла щока і на ній утворилось знову пару цих білих цяточок і з кожним днем мені щока ще більше пухне.Я вже полоскав содою,алоє жую,приймаю діазолін і ністатин бо місцева лікарька сказала,що це може бути дитяча молочниця,але мені шось не легшає.Може хтось стикався з такою проблемою? Буду дуже вдячний за поради.   

ploskonos

Взагалі,не чув аби поважаючий себе лікар ставив діагнози по телефону або інтернету.
До стоматолога,однозначно.

BigFAN

стоматолог кваліфікований мав би регульнути питання

TEODORUK

Був в стоматолога,він направив до лора,лор подивився,призначив таблетки-діазолін,ібупрофен і офлоксацин і ще сказав зробити знімок бо так може гайморіт утворитись,я ті таблетки попив 4 дні і мені пройшло тому знімок виришів неробити,а тепер мене завернуло,завтра їду знову до того лора,надіюсь що шось поможе

Gorolya

Цитата: TEODORUK від 22:31, 21 Лютий 2011
Був в стоматолога,він направив до лора,лор подивився,призначив таблетки-діазолін,ібупрофен і офлоксацин і ще сказав зробити знімок бо так може гайморіт утворитись,я ті таблетки попив 4 дні і мені пройшло тому знімок виришів неробити,а тепер мене завернуло,завтра їду знову до того лора,надіюсь що шось поможе

ну як ти там???
надіюсь вже здоровий!

TEODORUK

Вже нарешті позбувся тої хвороби

Gorolya

Цитата: TEODORUK від 02:14, 12 Березень 2011
Вже нарешті позбувся тої хвороби

це файно)
більше не хворій

KosivArt

TEODORUK

Dana Eco-Kosiv

якщо вилікував то діло антибіотиками,
то попитай найближче оточення своє, чи в них не з*явились подібні прояви.
Бо та річ передається повітряно-крапельним шляхом.