АЗС

Автор BigFAN, 16:41, 16 Лютий 2011

Попередня тема - Наступна тема

♠S.Y.♠

А кіко зріджений газ  ? Може класти газову установку

BigFAN

Цитата: Юрій від 21:06, 07 Березень 2011
А кіко зріджений газ  ? Може класти газову установку
на газі я принципово їхати не буду бо це : пальоно за задницею балон возити, буде мало місця в багажнику(там вже стоїть саб) та і тяга в двіжка не та буде.

BigFAN

BigFAN

блін, почав дивитись на покази комп"ютера по показнику розходу топлива і стараюсь тепер їхати в економ режимі, різниця виходить десь біля 3-х літрів на 100 км.

Vova VXO

Хочу зробити невеличку поправку так званій KVITKA♥ не справедливо брехати так в інтернеті.
Можливо треба було спитати що і за що платилося.
1.Карбюратор-200грн.
2.Свічка-30грн.
3.Дві текстолітові прокладки-20грн.
4.Муфта карбюратора-40грн.
5.Три поїздкки на таксі від ВХО Гуц.до бізона
6.Робота
А також 4(чотири) дні праці з визвонюванням телефону по майстрам і магазинам з питаннями хто стикався
зтакими проблемами КИТАЙСЬКОЇ чудо техніки.
Р.S.(Якщо ви стали жертвою китайського лохотрону,то це не означае Що я маю безкоштовно доводити до ладу ці китайські недоробки).

wildperson

2 Vova VXO
Я не збираюся тут Квiтку захищати, мене там близько не було, коли вона з зеленою жабою за пазухою платила за ремонт, але тут на форумi, як менi здаеться, вона висловилася досить коректно. Тобто якийсь наiзд на Вас я не помiтив, швидше скарги на якiсть палива/"китайськоi недоробки" + зелена жаба- "а шо так дорого то???"

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 13:41, 14 Квітень 2011
2 Vova VXO
Я не збираюся тут Квiтку захищати, мене там близько не було, коли вона з зеленою жабою за пазухою платила за ремонт, але тут на форумi, як менi здаеться, вона висловилася досить коректно. Тобто якийсь наiзд на Вас я не помiтив, швидше скарги на якiсть палива/"китайськоi недоробки" + зелена жаба- "а шо так дорого то???"

от до чого та жаба приводить :indeed

Цитата: Vova VXO від 13:29, 14 Квітень 2011
А також 4(чотири) дні праці з визвонюванням телефону по майстрам і магазинам з питаннями хто стикався
Р.S.(Якщо ви стали жертвою китайського лохотрону,то це не означае Що я маю безкоштовно доводити до ладу ці китайські недоробки).

Vova VXO

Я вибачаюсь що не в ту тему заліз але почалось все з неякісного бензину!!!!!
Дійсно жаба ,жажала KVITKA♥ якісного бензину купити а шукає крайніх .

Dana Eco-Kosiv

маю звичку швидше переплатити,а не недоплатити.
То ж для себе.

Тим більше скутером додому я заїхала і більше він не на ходу після вашої роботи.Хоча справили ви на мене враження доброго майстра.
І хотіла би,щоб ви мені ремонтували т.з.

При цьому ні на кого не скаржусь, а виходжу з того, що є.
Скутер так,як сирітка стоїть у шопці. Дуже хочу,щоб він їхав.

До теми: в газеті вичитала,що в Україні в продажу є бензин стандарту євро4,а євро 2 вже практично немає.Мішанина робиться вже на азс. :car

ploskonos

Євро2,Євро4 ,Євро5 - це не стандарти пального,а стандарти вихлопу,тобто концентрація продуктів згорання у вихлопних газах.

BigFAN

Цитата: Vova VXO від 13:29, 14 Квітень 2011
Хочу зробити невеличку поправку так званій KVITKA♥ не справедливо брехати так в інтернеті.
Можливо треба було спитати що і за що платилося.
1.Карбюратор-200грн.
2.Свічка-30грн.
3.Дві текстолітові прокладки-20грн.
4.Муфта карбюратора-40грн.
5.Три поїздкки на таксі від ВХО Гуц.до бізона
6.Робота
Я у Вови декілька разів робив ремонт: ціни помірні, по роботі проблем не є, вцілому задоволений.
P.S. дальше про ремонт авто-мото техніки пишіть тут https://forum.kosivart.com/index.php?topic=1250.0

♠S.Y.♠

Коли заправляюсь завжди не доливають на 2 коп. мені їх не шкода , але питання принципу ЧОМУ ???

BigFAN

Цитата: Юрій від 12:03, 17 Квітень 2011
Коли заправляюсь завжди не доливають на 2 коп. мені їх не шкода , але питання принципу ЧОМУ ???
з світу по нитці буде светерик :crazy: