Здибанка №6 [30.01.2011 / 13.00, Площа]

Автор Galen, 16:40, 18 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Galen

Я сі кижко вібачєю, та так як останню здибанку я профукала, і передостанню також, пропоную зустрітися в 2011р., щоб цілий рік бути разом :) Тим більше сорока-ворона нашептала що Влад до Косова на днях прибуде. Цікаво як Юляся, не планує приїхати часом? Ну і може вже наш вельмишановний Стас не погордує і всеж таки виділить нам трошки часу, а то він завжди старається, а з того ніц нема.

То як?????

Bіg FAN, ти вже здоровий? Позмагатися не хоч? :icon_fight1: Ой, що ж це я, з глузду з'їхала, аж страшно стало. На рах. змагання я передумала. :scary :broken

odnosel4anka

Галинко моя люба, мила та солодка, як сі тішу фист, шо ти є!  wall
ти своїми повідомленнями мені нагадуєш мене  :crazy:

Влад через тиждень приїде. Ти Галя, теж дома вже! Я, Оля і Віталь завжди на місці  :nyam
Нас 5 вже є!  victory

Жирна_Бойова_Панда

не факт і не треба за мене розписуватися
мб я емігрую в Кот-д'Івуар до того часу  :crazy:

BigFAN

Цитата: gALINA_S. від 16:40, 18 Січень 2011
Bіg FAN, ти вже здоровий? Позмагатися не хоч? :icon_fight1: Ой, що ж це я, з глузду з'їхала, аж страшно стало. На рах. змагання я передумала. :scary :broken
ше на "колесах" але ходячий, здибатись не проти лиш би з часом вийшло.

KosivArt

то на яке число?
і чи можна до вас нефорумчан-велотріперів привести? :)

BigFAN

Цитата: Стас від 18:19, 18 Січень 2011
вхід тільки членам клубу :!:

KosivArt

Цитата: BigFAN від 18:25, 18 Січень 2011
ну я питаю дозволу постійних відвідувачів здибанок, а не сачкунів ;)

BigFAN

Цитата: Стас від 18:40, 18 Січень 2011
ну я питаю дозволу постійних відвідувачів здибанок, а не сачкунів ;)
чия би корова... :crazy:

Galen

Так що домовляємся? Віталій, ти коли плануєш емігрувати? І Оля ще нічого не писала... Ну, думайте, я завжди за. І буде вже випендрюватися, огій!!!

odnosel4anka

Цитата: BigFAN від 18:25, 18 Січень 2011

я від тебе такого не сподівалася! аяяй... я собі уявляю протести коли ми захочемо у ваш клуб вступати весною!

Цитата: Стас від 18:19, 18 Січень 2011
то на яке число?
велотріпери тільки плюс, бо ви нам цікаве будете розповідати про велотріпи, а також поділитеся весняно-літніми планами ;)
число тре питати в решти. Або 29 чи 30 січня або 5 чи 6 лютого. Тільки ще потрібно врахувати те, що в панди десь днюха. Ну і спитати точно від якого по яке число буде Влад.

KosivArt

Цитата: odnosel4anka від 20:03, 18 Січень 2011
Ну і спитати точно від якого по яке число буде Влад.
певно з цього і тре починати

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: gALINA_S. від 20:02, 18 Січень 2011
Так що домовляємся? Віталій, ти коли плануєш емігрувати? І Оля ще нічого не писала... Ну, думайте, я завжди за. І буде вже випендрюватися, огій!!!

ви собі домовляйтесь коли вам виходить

Galen

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 20:14, 18 Січень 2011
ви собі домовляйтесь коли вам виходить
Адиво, далі тої самої. А можна конкретніше. Влад буде через тиждень, тобі так виходить? Говори поки ще питаєм, бо потім буде примусово-добровільно)))))

odnosel4anka

BigFAN

Цитата: odnosel4anka від 20:03, 18 Січень 2011
я від тебе такого не сподівалася! аяяй... я собі уявляю протести коли ми захочемо у ваш клуб вступати весною!

велотріпери тільки плюс, бо ви нам цікаве будете розповідати про велотріпи, а також поділитеся весняно-літніми планами ;)
число тре питати в решти. Або 29 чи 30 січня або 5 чи 6 лютого. Тільки ще потрібно врахувати те, що в панди десь днюха. Ну і спитати точно від якого по яке число буде Влад.

я не проти троперів, я за просто ЗА відвідування ними форему на якому стільки про них пишут, панимать треба. :gruzin
стосовно дати, 29,30 січня пас - закриття сезону полювання :hunter :drinks: :hunter :drinks: :hunter :drinks:, ніколи не пропущу а ше враховуючи то шо я і так купу виходів пропустив :broken