Не показується відео з ютюба

Автор Galen, 11:58, 13 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Galen

Цитата: wildperson від 11:36, 13 Січень 2011
Зайди з-пiд Опери, може в тебе IE6, в мене з-пiд нього також не вiдкиваеться, ютюба перестала старi браузери пiдтримувати.
Але я дурбеличка, в мене ще взагалі того браузера не є, комп новий і ще не вспіла завантажити. Прогнала, з ким не буває.

odnosel4anka

Цитата: gALINA_S. від 11:58, 13 Січень 2011
Але я дурбеличка, в мене ще взагалі того браузера не є, комп новий і ще не вспіла завантажити. Прогнала, з ким не буває.

комп собі купила чи на роботі новий?

wildperson

Цитата: gALINA_S. від 11:58, 13 Січень 2011
що значить "не є"? ти пiнгвiн? Чи комп чистий, без софту, купувала?

Galen

Цитата: wildperson від 18:44, 13 Січень 2011
що значить "не є"? ти пiнгвiн? Чи комп чистий, без софту, купувала?
А що так схожа на пінгвіна?
Комп дійсно чистий, зараз будем виправляти ситуацію.

julio

Пацани, какбе, спрашівают: якою ж ти прогою зайшла на форум, якщо пишеш, що бравзера не є?
Пінгуін це тіпа неВіндоус

Galen

Та не петраю я від того, знаю що відео з інету взагалі переглядати не можу. І не треба з мене смішкувати.

Galen

Цитата: julio від 19:49, 13 Січень 2011
Пацани, какбе, спрашівают: якою ж ти прогою зайшла на форум, якщо пишеш, що бравзера не є?
Пінгуін це тіпа неВіндоус
Мдааа, але я тупа як сапа)))))) самій смішно стало.

odnosel4anka

Цитата: gALINA_S. від 20:22, 13 Січень 2011
Мдааа, але я тупа як сапа)))))) самій смішно стало.

ти шо таке говориш? я теж така,але пішла на курси компютерні, по трошки вивчаю. А ще тут в нас такі хакери, що знають відповіді на всі питання і допоможуть! ;)
я от думаю, мож в тебе нет повільний і тому не працює відео.

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 23:29, 13 Січень 2011
... мож в тебе нет повільний і тому не працює відео.
гiлка на тему тут, особливо на DM звернути увагу, при слабенькому каналi це реальна альтернатива аби подивитися вiдео (хоча й довше мучитися).
P.S. Там Хмиз горiв бажанням, стукнися до нього, налаштуе все що хочеш :crazy:, "..голодают за еду!!.."(С)"День выборов"

odnosel4anka

Цитата: wildperson від 00:15, 14 Січень 2011
P.S. Там Хмиз горiв бажанням, стукнися до нього, налаштуе все що хочеш :crazy:, "..голодают за еду!!.."(С)"День выборов"

о так, Хмиз налаштує всьо як треба! :)

Galen

А можна цю тему перемістити в розділ Гумор, буде доречно.
До речі, відео вже відкрилося. Погнала трохи, тай буде :)