Муки вибору

Автор BigFAN, 12:41, 08 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

julio

Неправильно показаний паливний бак.
Там де вони показали — горловина паливного баку ))

KosivArt

а може продати шкоду, докласти і взяти позашляховик? буде одна нормальна машина на всі випадки життя.

Dana Eco-Kosiv

а де естетика?
Позашляховик жертиме бензин по місту(з одним:-) світлофором).
Але ідея файна.
Як вам Сузукі гранд вітара,або стара просто вітара?

KosivArt

а нива-шевролє?

BigFAN

Цитата: Стас від 18:36, 10 Січень 2011
а може продати шкоду, докласти і взяти позашляховик? буде одна нормальна машина на всі випадки життя.
1)людина проводить тідьки близько 10% часу з усього проведеного за кермом коли потрібен позашляхови, а 90% їй потрібний звичайний дорожній автомобіль.
2) скільки я вклав в Шкодовку: музика music, світло, шумка....на даний момент моє авто мене дуже влаштовує і я не маю зараз фінансів пакувати новий "основний" автомобіль, легше придбати другий "танк" хоча 99,9% шо його я трошки тоже підпакую, така в мене карма :crazy:

BigFAN

Цитата: KVITKA від 18:41, 10 Січень 2011
а де естетика?
Позашляховик жертиме бензин по місту(з одним:-) світлофором).
Але ідея файна.
Як вам Сузукі гранд вітара,або стара просто вітара?

Гітара як другий автомобіль може бути, як основний говно.
Цитата: Стас від 19:05, 10 Січень 2011
а нива-шевролє?
не вартує того шо за неї просять

ploskonos

З недорогих позашляховиків оптимальний -  СанЙонг , і на трасі тримається,і дизель економічний,і прохідність гуд,має раму,понижуючу,блокування.
Але шкода його в болотах топити і об корчі дряпати.
Так шо на всі випадки життя не підходить.

Нива-шевроле - дорогий на свої можливості.Ніяка машина.Стара Нивка прохідніша.

Одним словом,Фану треба ще одну недорогу машину на вбивання,а тут крім УАЗа і Ниви альтернатив немає

BigFAN

ploskonos

Ну й файно,що визначився.
На завершення хочу пояснити слідуюче:Нива в базовій комплектації має досить високу прохідність,однозначно вищу ніж Бобік в базовій комплектації.
Але практично відсутність можливості апгрейду.
Бобік же,для того ,щоб став по прохідності відповідати Нивці,повинен пройти хоча б такі мінімальніі вдосконалення:заміна коліс,бо рідні вузькі у глині взагалі не їдуть - це 1000у.о.з дисками;
Установка лебідки - якщо Нивку четверо хлопів з болота виштовхають,то з Бобом цей номер не проходить - 500-800у.о;
Установка дискових гальм - обов"язково,бо рідні слабо гальмують,а після їзди по болотах і ріках взагалі не тримають,поки не просохнуть  - це 600-700у.о.
Установка пічки,іде здається жигулівська - недорого;
Установка бачка - омивача лобового скла, бо в стандартній комплектації нема - теж копійки.
Шумоізоляція - бажано,бо голова троха гудить після кількох годин їзди - відносно недорого.

Ну а якщо поставити блокування диференціалів,гідропідсилювач керма,каркас безпеки,шнорхель - ну то Нивка близько не стоїть,але тобі цього не потрібно,це вже для джипінгу,а не для польовання.

От і рахуйте.

І завжди пам"ятати золоте правило джипера:чим крутіший джип - тим дальше іти за трактором))

http://www.youtube.com/watch?v=K9If4vj7nU8#noexternalembed?fs=1&hl=en_US

Dana Eco-Kosiv

Наудосконалив на ще одну машину!
Гарно розписав!
Нива-шевроле це майже те ж,що і уаз-патріот)))
А Гранд вітара це бабська машина.
Ссан йонги зроблені для егоїста,щоб останній тримав його на поличці.

BigFAN

Цитата: ploskonos від 20:47, 10 Січень 2011
Ну й файно,що визначився.
На завершення хочу пояснити слідуюче:Нива в базовій комплектації має досить високу прохідність,однозначно вищу ніж Бобік в базовій комплектації.
Але практично відсутність можливості апгрейду.
Бобік же,для того ,щоб став по прохідності відповідати Нивці,повинен пройти хоча б такі мінімальніі вдосконалення:заміна коліс,бо рідні вузькі у глині взагалі не їдуть - це 1000у.о.з дисками;
Установка лебідки - якщо Нивку четверо хлопів з болота виштовхають
трохи поспорю http://auto.ria.ua/auto_vaz_3325315.html oh
якшо б не термінові борги то брав би не задумуючись, бо там фаршу більше ніж за нього просять, повірте мому досвіду.

ploskonos

Як на 5 тищ розраховуєш,то можу спитати в товариша,він професійниї джипер,пропонував десь пів-року тому  боба з повним фулом,ще й  коробка і двигун мерседесовські.
Та Нивка з твого малюнка бліда тінь порівняно з ним.

Dana Eco-Kosiv

ну що 469 чи нива?

BigFAN

BigFAN

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!! даний ролік містить ненормативну лексику
для тих хто хоче придбати  Toyota Camry
http://www.youtube.com/watch?v=PYzkvQLqb_0#