Тема створена мабуть швидше для дівчат. Може вона й не знайде підтримки. Але мені захотілося поділитися своїми новими думками ітп
Тим більше в нас тут є молода мама.
Їжа дуже впливає на наше здоров'я. Є відомий вислів, що "Їжа повинна бути ліками, а ліки - їжею". І багато хвороб саме через неправильне харчування.
Зараз все більше і більше людей звертаються саме до роздільного харчування. Відмовляються від майонезу, або, хто собі може позволити робить домашній. В нас на роботі навіть прибиральниця, наприклад, схудла, напевне в три рази, помолоділа. Їй за 60, а виглядає на 45.
Як ви до цього відноситеся? Я не говорю про дієти, похудання. Воно прийде саме по собі. Я кажу саме про роздільне харчування.
В мене в сім'ї взагалі так не заведено. Але я про це вже давно подумую. Просто не знаю, як можна відмовитися від улюблених відбивних чи запеченої курочки.
А це придбала собі йогуртницю. Ви не уявляєте,яка це суперова штука. Купляю закваски Віво. Не треба сметани, про майонез поки що забули. Чоловік вплітає за дві щоки. В мене нормалізувався желудок. Ти собі знаєш, коли ти його зробила. Завжди свіженьке.
А от діткам, по - моєму, це краще, що може бути. Там навіть є закваски симбілакту, що не треба купляти ніяке дитяче харчування. Все саменькі робите.
Хотілося б Ваші думки почути.