А що у вас буде на Різдво на столі?

Автор sv, 15:48, 05 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

sv

Які страви приготуєте? Буде 12 страв?? :)

Marinka

Не знаю... Буде борщ, вушка, кутя, риба запечена, квасоля, узвар, калачі, салат пісний - (з авокадо, манго, оливковою олією, яблуком і кунжутом - пісний?-пісний)))) вареники з капустою і здається все))

BigFAN

Цитата: Marinka від 18:16, 05 Січень 2011
Не знаю... Буде борщ, вушка, кутя, риба запечена, квасоля, узвар, калачі, салат пісний - (з авокадо, манго, оливковою олією, яблуком і кунжутом - пісний?-пісний)))) вареники з капустою і здається все))
пісний салат зайшов))

IVP

Буде шось смачненьке, а розбиратимось в тому чи то є пісне чи ні мені якісь по***

KosivArt

Juha

Стас, якщо страв не вистачає, то ми вдома завжди рахували і хліб, і сіль, і хрін )))
А якщо забагато, то не рахували  :)
А я на Свят-вечір буду на Київщині. Тут на стіл не пісні страви кладуть, так що я, с тим що, буду курочку і котлетки іт.д. і т.п.  :nenayu

KosivArt

Цитата: Juha від 19:36, 05 Січень 2011
Стас, якщо страв не вистачає, то ми вдома завжди рахували і хліб, і сіль, і хрін )))
А якщо забагато, то не рахували  :)

аналогічно :nyam

ну, а хрін чим не страва? його може не рахувати хіба той, хто ніколи хрін не копав і не тер  onass

Vlad

Цитата: Стас від 19:40, 05 Січень 2011
аналогічно :nyam

ну, а хрін чим не страва? його може не рахувати хіба той, хто ніколи хрін не копав і не тер  onass
Буде 12 старав (=
але принцим такий самий)) хліб, хрін і тому подібне рахуються)

KosivArt

А, взагалі, є список правильних обов'язкових 12-ти страв?

IVP

А як ти думаєш, хто придумав ті обов"язкові 12 страв ?

Dana Eco-Kosiv

Хрін обов*язково буде в нас.
Правда,куплений,бо під снігом власний ліньки шукати.

Смажена горбуша,в*ялена горбуша,копчені івасі,тушкована горбуша, маринований оселедець, креплики(ги),вареники з картоплею,пісні голубці і непісні, вінгрет...Пісні страви будуть упереміш з непісними.І ще шухи.
То все символічно.

Сірогозлодюжку на вулицю давно вигнали,бо його природа бере своє, не зважаючи на те,що я його ретельно годую.

Переживаю чи вистачить сил то все скуштувати,бо я не фАнат їди.

Juha

Dana Eco-Kosiv

може бути...
А хто коли засідає?
Класично з сутінками чи з появою 1-ої зірки на небі?
Чи коли страви будуть готові(ги)?
Гроші на Колядники я вже наміняв.

Vlad

В нас ніхто не колядує(((
просто малі носять кутю (рис з ізюмом і солодким чимось, варенням, наприклад)

odnosel4anka

Якщо про Святий вечір, то кутя звичайно.  Хрін, рибка, пампушки, вареники, грибочки, печеня.

Коляднички колядуватимуть.  :applauds