Зустріч представників ВелоКосова з владою Косівщини

Автор KosivArt, 18:55, 28 Грудень 2010

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

2 Burkut
Я нiразу не ваш, в мене ровер "Украiна" 80-якогось року, й той в Пiстинi в шопi лежить (вже навiть не стоiть). Але про "клепати на балконi" маю трохи уяву, бо маю пару приятелiв-фанатiв, що в ах@@@%&e вiд космiчних цiн, яким я помагав. Так що:

Магазин сантехнiки або госп.товарiв. Беремо там:
1)парочку хомутiв (пароль-продавець:"пiд газовий шланг", внатяг на велоруль пiдходить.
2)3-6 Г-саморiзiв, розмiр (довжина)- в 2 рази бiльше товщини навiгатора.
3)моток iзоляцiйноi стрiчки (краще радянськоi полотняноi, але де ii зараз??, китайськоi- два мотки).
4)болти з гайками (якщо не йшли з хомутами)
5)далi найскладнiше.., кусок фанери, чуть бiльше навiгатора, 10-20мм, краще бекелiтовоi (тобто стiйкоi до води), це вже в магазинi купити тяжко, стандартний кус фанери 1,52*1,52 метра!.
6)целофановий мiшок (+ можно скотч, а можно юзану жуйку, для герметизацii).
ВСЕ!
7)Як то все за 30!! хв. прикр1пити на руль (з врахунком вирiзання 20мм фанери ручним лобзиком)- думайте самi))))

ploskonos

Як побігати по магазинах,потім з тим помахатися,витратити купу часу,то якраз на 30 зелених і набіжить.І вийде якесь гуано з фанери,а не файний держак.

Burkut

Цитата: wildperson від 19:04, 30 Грудень 2010
3)моток iзоляцiйноi стрiчки (краще радянськоi полотняноi, але де ii зараз??, китайськоi- два мотки).
випадково було знайдено в рахові в будівельному магазині в самому центрі. але здуру куплено лише один моток. чекаю наступної поїздки туди, щоб купити стрічки побільше :)

ми вже держака маємо, а хлопці хай самі думають, та дивляться по можливостям.
фірмовий був куплений після того, як самопальний відвалився – не витримала і тріснула сталева направляюча, на якій він кріпився(така планка шириною в сантимтр і товщиною в кілька мм, виявилось, що треба дебелішу штуку)

KosivArt

Бюджет прийняли, про трекер від влади можна сміло забути :coffee

Тому шукаємо спонсора. Умови прості: нам — трекер, спонсору — банер на Косівському форумі і банер на сайті «ВелоКосова» строком розміщення на 2 роки.

♠S.Y.♠

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

є можливість купити вживаний навігатор в штатах, тому ціна спонсорства — 1900 грн. (це приблизно 80 грн. в місяць за 2 банери на двох сайтах на 2 роки).

♠S.Y.♠

BigFAN

Цитата: Стас від 11:56, 02 Лютий 2011
ну і не дивно, я це зразу пророкував, дивлячись на щирі посмішки "газдів печених" що на твоїх фото)))

KosivArt

ну та особливих сподівань на допомогу і не було, кому там в голові «розвиток туризму»...

GPS-трекер — це типу навігатора в машині — показує куди їхати, але саме головне — записує координати маршруту, які потім можна накласти на карту.

Burkut

на крайній випадок ми навесні та влітку до Ростика в гості приїдемо та проїдемо всі маршрути і віддамо вам треки.
ще можна вести запис треку з телефону. у мене під андроїд є відповідна софтина. щоправда з ним незручно, бо телефон треба возити в рюкзаку і добратись до нього гірше, ніж до нафігатора, який на виносі завжди під рукою.

KosivArt

Цитата: Burkut від 18:08, 02 Лютий 2011
на крайній випадок ми навесні та влітку до Ростика в гості приїдемо та проїдемо всі маршрути і віддамо вам треки.
це варіант, сподіваюсь проїдемо разом :)

vyluzja Franka

Цитата: Стас від 11:56, 02 Лютий 2011
...от йоптить!  :(

odnosel4anka

EdSem

Цитата: odnosel4anka від 23:04, 04 Лютий 2011
а мож всім скинутися по чуть чуть...
Скидайтесь на цей рахунок: 6762 4620 3898 1905 "Приват Банк" )))