Соціальні мережі

Автор Vlad, 18:18, 09 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Розкажiть краще як вбити назовсiм ВК wall А то якусь нову хню рекламують wall

IVP

Є 1 вихід шоб знищити ВК, це спалити їх ДЦ  :hunter :hunter

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 15:20, 28 Жовтень 2011
Розкажiть краще як вбити назовсiм ВК wall А то якусь нову хню рекламують wall

глориш за однокласнікі? :crazy:

Синиця

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:48, 28 Жовтень 2011
ця епохальна соц. мережа зроблена на Drupal за 1.5кк багсів винесла мозок в більшої частини користувачів СНД :crazy:
ось пару ссилок для ржаки:
:sarcastic_hand:
і все таке синеньке з вигляду... якось нічого нового не побачила + навіть нема бажання там бути.
+ "Friendin.net работает в тестовом режиме. Возможно ограничение сервисов."
Може я не компетентна в цьому питанні, ну але якшо вже взялись люди за такий проект, і робиться вже укр.соц.мережа, то можна було вже на українській писати.
І не "косити" під якісь інші відомі соц мережі, а придумати якусь фішку суто українську впізнавану. :plus1

Цитата: IVP від 15:06, 28 Жовтень 2011
Я взагаліто шось схоже на Wordpress-i зроблю за 2 дні і за 0$ =) Але то шо хоч хтось шось пробує робити заслуговує респекту, хоча вони вже протупили запустивши алфа версію з вільним відкритим доступом і вже видно результати шо зайти неможна, глюки появились і т.д. А також кривий переклад.... Треба було робити як гугл, тестувати по запрошеннях у закритому режимі, хоча після того як я туда попав то я зовсім не в захваті і очікував більшого, шо мені з тиг їхніх наднаноновітьних "кругів".
замутіть з Пандою мега круту соц мережу :good:
ви ж можетє, нє? ;)

IVP

мені наприклад пподобалась фішка додавання листівок "пам"яток" на будь яку частину своєї сторінки, типу так як на холодильнику і сподобалось шо можна теми переключати і перетягати блоки.

Dana Eco-Kosiv

а хтось спробував "google+"?

IVP

g+ стандартний вєласіпєд, централізація всіх сервісів гугла

Жирна_Бойова_Панда

мережа явно не для любителів ванілі, типу тих для яких інтернет і вконтактє - синоніми

♠S.Y.♠

Хто в курсі через модем "Київстар" не відкривається вконтакті ?