Банер та сітілайт ВелоКосова

Автор KosivArt, 12:43, 07 Грудень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

BigFAN

ме право на життє)))

Burkut

1. фотки з велосипедистами надто малі. думаю ніхто не буде підходити до сітілайту, щоб роздивитись цо то там в кадрі.
2. слоган надто довгий. з машини не встигнеш прочитати.
3. я б урл трохи більшими буквами написав би.
4. ну це вже так, придираюсь. фоновий чувачок стрибає на тріальному чи стрітовому велі, який до гірського катання має таке ж відношення, як я до савєцкого балєта. хоча так як це фоновий малюнок, то це помітять лише такі збоченйі, як я

vyluzja Franka

1. думаю що кому цікаво той підійде, алке фотки там чисто для галочки, хоча при тій якості друку і велика буде не фист, якщо б одна велика фотка, то виглядало би як вітання з днем народженням когось. Я більше переживваю за шрифт слогана - я його читаю без проблем не знаю як люди. Але він мені і мпонує бо якийсь такий "сніжний".
2. сітілайт розрахований на людей які будуть ходити в магазин і тусуватися на площі і гостей які вилазять з екскурсійних автобусів там же-ж, звичайно ж це не бігборд.
3. я думаю що так може бути, реально можна вже побачити на надрукованому в реальний розмір, а то треба бутиспецом і знати шо в кінцевому рез. виходить.
4. я це зразу бачив - іншої фото просто не знайшов -але ж він на ВЕЛОСИПЕДІ.

julio

Якщо це суто для «тєх кто понімаєт» то цілком проходний варіант.
Стороння людина так і не зрозуміє що за подія висвітлюється.
Напишіть там щось типу: «ПЕРЕДНОВОРІЧНА ВЕЛОЗДИБАНКА 2010»

vyluzja Franka

Цитата: julio від 21:11, 21 Грудень 2010
Якщо це суто для «тєх кто понімаєт» то цілком проходний варіант.
Стороння людина так і не зрозуміє що за подія висвітлюється.
Напишіть там щось типу: «ПЕРЕДНОВОРІЧНА ВЕЛОЗДИБАНКА 2010»
"ПЕРЕДНОВОРІЧНА ВЕЛОЗДИБАНКА 2010" писати сенсу немає бо такої не буде та і 2010 року ще 2 тижні лишилось люди будуть думати що щось було і не зверт. уваги. А так планується що буде висіти як мінімум цілий січень уже 2011.
Та в принципі це не так й важливо що там буде написано, головне щоб люди звертали увагу що то пов"язане з велосипедами.

Burkut

саме так. я розумію, що суть цього лайту - вам сподобалось взимку в нас? приїзджйте ще й на літо. на байках в нас можна відпочити не гірше, ніж на лижах.
щось схоже робила минулого року велокраїна в яремчі. в них були біллборди зі слоганом типу "зустрінемось влітку". ну і малюнок з велосипедом.
як на мене так краще - з малюнка і назви ясно, що розмова про велосипед. при цьому слоган короткий і легко читається та запам'ятовується.

vyluzja Franka

Цитата: Burkut від 12:20, 22 Грудень 2010
саме так. я розумію, що суть цього лайту - вам сподобалось взимку в нас? приїзджйте ще й на літо. на байках в нас можна відпочити не гірше, ніж на лижах.
щось схоже робила минулого року велокраїна в яремчі. в них були біллборди зі слоганом типу "зустрінемось влітку". ну і малюнок з велосипедом.
як на мене так краще - з малюнка і назви ясно, що розмова про велосипед. при цьому слоган короткий і легко читається та запам'ятовується.

У Велокраїни писало "зустрінемось на весні" - я спеціально не хотів робити щось схоже ні по кольору ні по тематиці і слогану щоб не пересікалось з Велокраїною. У них тренд, фактично зареєстрована марка. там працювали проф дизайнери.

Burkut

згоден, плагіатити було б тупо.
стосовно професіоналізму їх дизайнерів маю особисту думку, але то інша тема.
суть в тому, що слоган має бути коротким, щоб запам'ятався. ну і щоб велокосів добре було видно, бо вже по цьому слову буде легко нагуглити його.

vyluzja Franka

Так це не постыйний слоган, а тылькина перыод свят так зрифмувалось просто. А слоган постыйний, маэ бути девыз, короткий ы влучний як пострыл, то окрема тема.
Я дав в друк - буде так.

Burkut

де він стояти буде? сподіваюсь побачити :)

wildperson

Цитата: Burkut від 01:11, 23 Грудень 2010
де він стояти буде? сподіваюсь побачити :)
Я вживу не побачу- то хочу фото ок хоч тут, чекаю вiд Романа, цiкаво що вийшло.

KosivArt

Лайтбокси ВелоКосова вже мають бути на площі. Хто може сфотографувати і викласти на форум?

vyluzja Franka

Є один на площі і один коло магазину "Майстер", трохи не там де хотілося, бо на площі там мусіли поклеїти вітання від районної ради. Я не маю коло себе чим фото вчудити.
...а от над самим банером зараз хлопака працює в процесі.

Жирна_Бойова_Панда

сітілайти получилися навіть цікавіші як на макеті. :bu
а хто робить банер, Коля?