Інформація від депутата

Автор ploskonos, 21:33, 25 Листопад 2010

Попередня тема - Наступна тема

♠S.Y.♠

Що рішали на сесії міськради ???

ploskonos

Бюджет на рік.Загальну цифру,поки що не розбивали по статтях.

♠S.Y.♠

Світло далі в день горить .

ploskonos

Тільки що дзвонив мерові,він казав,що нарешті сьогодні знайшли електрика,вирішують проблему.Закоротило щось там.

Цитата: BigFAN від 19:41, 12 Січень 2012
їду попробую свої сили в "Битві екстрасенсів" :crazy:

Аби передбачити,що завтра в Косові щось вломиться,щось прорве або закоротить - не треба бути великим екстрасенсом.Так шо не напрягайся :drinks:

anv

Добре, щоб ще хтось з місцевої влади зявлявся в інтернеті. Бо всі шишки летять на Юркову голову.

ploskonos

Це не шишки.
А хоч якийсь канал зворотнього зв"язку.

anv

Цитата: ploskonos від 14:38, 13 Січень 2012
Це не шишки.
А хоч якийсь канал зворотнього зв"язку.
Просто не думаю, що то входить до обовязків одного депутата відповідати за ціле місто і за всі рішення, які в ньому приймаються. До слова є такі депутати(цього, а також попередніх скликаннях), яких ні в інтернеті, ні на вулиці навіть при денному світлі з включеними ліхтарями не побачиш.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: anv від 15:41, 13 Січень 2012
Просто не думаю, що то входить до обовязків одного депутата відповідати за ціле місто і за всі рішення, які в ньому приймаються. До слова є такі депутати(цього, а також попередніх скликаннях), яких ні в інтернеті, ні на вулиці навіть при денному світлі з включеними ліхтарями не побачиш.
:plus1 :ce
100%

KosivArt

Орест звільнився з посади секретаря міськради?

Тарас Пасимок

Цитата: Стас від 09:26, 23 Січень 2012
Орест звільнився з посади секретаря міськради?

так, замість нього тимчасово Вулиця Франка рулить  :)

поки в березні не оберуть нового секретаря!

vyluzja Franka

Цитата: as_tar від 09:43, 23 Січень 2012
так, замість нього тимчасово Вулиця Франка рулить  :)

... ну, я виконував обов"язки секретаря сесії, і аж ніяк секретаря ради, просто "закрив" сесію, і відкрию слідуючу. Ну то таке.

Dana Eco-Kosiv

певне, десь запропонували кращу з.п..

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: KVITKA♥ від 14:17, 23 Січень 2012

отак плітки робляться :indeed

vyluzja Franka

Цитата: KVITKA♥ від 14:17, 23 Січень 2012
Він давно вже хотів піти з роботи, ото й прийшов час. Ну, я думаю, що з/п в двіпіццот не сильно його втримували і раніше. Не завжди в грошах щастя.

anv

Цитата: as_tar від 09:43, 23 Січень 2012
так, замість нього тимчасово Вулиця Франка рулить  :)

Ну про таке треба писати в газету(для прикладу є така в нас "КП". І інтерв"ю від першоджерела(як, що, чого і заодно що зробив, а що ще не встиг, а що б зробив би по іншому і послання(побажання) майбутньому секретареві і всій громаді міста), щоб потім ніяких пліток не виникало...