Здибанка № 5 (25.12.2010 / 13.00, біля ялинки)

Автор Gorolya, 00:06, 12 Листопад 2010

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

число кажіт кому яке підходить...
зі. пілся НР я стану міфічною істотою і мене буде дуже важко знайти десь так тижнів два  :blush2:

odnosel4anka

25 або 26 грудня цих вихідних мабуть...

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: odnosel4anka від 12:47, 21 Грудень 2010
25 або 26 грудня цих вихідних мабуть...

окай. всім ці вихідні підходять?

Galen

Yakho tak, to 26.12 poky naha Panda ne stala "міфічною істотою" :) 

vyluzja Franka

я в принципі за 25 число.

Galen

Цитата: vyluzja Franka від 13:37, 21 Грудень 2010
я в принципі за 25 число.
a ya proty, ale akho bil'hist' za - to... ya pas, sory)))

Жирна_Бойова_Панда

мені впринципі всерівно

vyluzja Franka

Цитата: gALINA_S. від 13:42, 21 Грудень 2010
a ya proty, ale akho bil'hist' za - to... ya pas, sory)))
не питань нема, просто 26 теоретично я міг би бути, але маю вилазку на Говерлу не знаю чи вернусь до вечера чи шось таке.

odnosel4anka

я в неділю маю мало автобусів якщо швидко впораємося то можна і 26 але 25 теж чуток більше підходить... легше добратися... но я буду будь коли бо хочу вас бачити... :)

Galen

Ok, todi 25.  Til'ky mene zaraz ne e, nezn. hy vspiyu doihaty do suboty, ale pobacnymo.

Chue moe serce, ho z togo itak nic ne bude, a yak i bude,to til'ky hiba paru osib.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: gALINA_S. від 15:47, 21 Грудень 2010
Ok, todi 25.  Til'ky mene zaraz ne e, nezn. hy vspiyu doihaty do suboty, ale pobacnymo.

Chue moe serce, ho z togo itak nic ne bude, a yak i bude,to til'ky hiba paru osib.

шоза настрої?  onass приїхати в суботу і не той во...  :crazy:
якшо субота то скоріш за все шо будуть: ЖирБоПа, Гороля, вулиця_відомого_письменника, однасельчанка, галина і ВеликийФанат якшо виздоровіє.

Galen

Nastroi normal'ni, til'ky meni v subotu ne vyhodyt', hkoda.

BigFAN

Я певне пас, бо шось кіпіш серйозний з моєю пневмонією, хіба прийдете провідати, якшо дотягну)))

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: BigFAN від 16:28, 21 Грудень 2010
Я певне пас, бо шось кіпіш серйозний з моєю пневмонією, хіба прийдете провідати, якшо дотягну)))

а чо, ідея )

vyluzja Franka

Цитата: BigFAN від 16:28, 21 Грудень 2010
го-гов-гов легше там, виздоровієш, люди на фронті без лікарств витягувалися з такого, а тут тепер лиш лікаря нормального то в суботу мав би вже на здибанці данцувати :)