Поможіть знайти пісню!

Автор BigFAN, 21:29, 23 Жовтень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Juha від 21:47, 27 Жовтень 2010
Панда, дякуюююююююююююю  :!: Я це робила мільйон раз, і навіть коли зайшла за твоїм лінком, то всеодно не знайшла і там. В любому випадку ще раз дякую і змене пиво  :drinks:

та ладно  :blush2:

Dana Eco-Kosiv

Допоможіть знайти пісню,яка звучала в сьогоднішній 1-ій серії "Др.Хауса"(недільний випуск 14.11.10.канал стб.).
Пісня без слів.Звучала гра двох інтрументів: бас-гітари і синтезатора.

І ще одну допоможіть знайти:з фільму,в якому учасників гри було замкнуто в закриту квартиру,в результаті чого вони одне одного замочили "випадково",вижила тільки одна дівчина,яка і виграла торбу з грішми.Пісня репова.

vyluzja Franka

Цитата: KVITKA від 01:00, 15 Листопад 2010
Допоможіть знайти пісню,яка звучала в сьогоднішній 1-ій серії "Др.Хауса"(недільний випуск 14.11.10.канал стб.).
Пісня без слів.Звучала гра двох інтрументів: бас-гітари і синтезатора.
... я точно не знаю, бо Хауса ні разу не бачив - але швидше всього то мала би бути якась з композицій "Masivve Attack" і швидше всього якщо бас гітара то частина з композиції "Angel".

Dana Eco-Kosiv

Дякую,що відгукнувся,vyluzja Franka.
У пісні "Angel"йде постійно повтор 2-х чи 3-х акордів,а у тій пісні з серіалу звучала повноцінна джазова імпровізація.
Файна фист.

Жирна_Бойова_Панда

була у мене колись програма, яка через мікрофон після декількох секунд запису пісні вказувала автора і назву треку.. але загубив інстал і збув як вона називалася  wall

vyluzja Franka

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 20:13, 16 Листопад 2010
була у мене колись програма, яка через мікрофон після декількох секунд запису пісні вказувала автора і назву треку.. але загубив інстал і збув як вона називалася  wall
одного разу бачив що кажись Iphone чи Googlephone чи може шось інакше таке робить.

BigFAN

шукаю пісеньку яка звучала в півфіналі якихось з двох шоу "Україна має талант", під неї танцювала пара у виконавця фист хриплий голос.

Жирна_Бойова_Панда

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 18:03, 18 Грудень 2010
є ссилка на відео?
поківшо не знайшов, але якшо пам"ять не підводить то кубіта була в червоному танець пов"язаний з декорацією вогонь і певно то перший сезон півфінал і то джаз.

Dana Eco-Kosiv

допоможіть знайти пісню з фільму "Смертельний лабіринт",цей фільм якраз зараз в ефірі на каналі ТеВеАй.

BigFAN

Цитата: BigFAN від 18:08, 18 Грудень 2010
поківшо не знайшов, але якшо пам"ять не підводить то кубіта була в червоному танець пов"язаний з декорацією вогонь і певно то перший сезон півфінал і то джаз.
моя заявка також ше актуальна.

Malva Landa

я хочу знайти цю пісню
ось ссилка на відео
http://dance.stb.ua/video/2010/12/3/28461/

TEODORUK

Є такі програми,що можна з даного відео, пісню витягти

Marinka

Цитата: Malva Landa від 02:09, 27 Грудень 2010
я хочу знайти цю пісню
ось ссилка на відео
http://dance.stb.ua/video/2010/12/3/28461/