Поможіть знайти пісню!

Автор BigFAN, 21:29, 23 Жовтень 2010

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

в мене часто виникають проблеми з тим шо зайшов музон а не знаю як він називаєси, іхто його виконує.
1 хочу знайти пісню яку давно шукаю вона звучала вчора в передачі "танцюють всі - 3" під неї танцювала пара №2. пісня на англійській мові, стара, викунує чувак вроді фамілія чи ім"я починається на С, получив чувак гремі, в самого чувака якісь проблеми були з здоров"ям та обличчям, в приспіві том шось поцілунок...роза...
2 і Фист хочу найти Українську пісню з реклами Львівського живого пива.
поможіт

♠S.Y.♠

Цитата: BigFAN від 21:29, 23 Жовтень 2010
в мене часто виникають проблеми з тим шо зайшов музон а не знаю як він називаєси, іхто його виконує.
1 хочу знайти пісню яку давно шукаю вона звучала вчора в передачі "танцюють всі - 3" під неї танцювала пара №2. пісня на англійській мові, стара, викунує чувак вроді фамілія чи ім"я починається на С, получив чувак гремі, в самого чувака якісь проблеми були з здоров"ям та обличчям, в приспіві том шось поцілунок...роза...
2 і Фист хочу найти Українську пісню з реклами Львівського живого пива.
поможіт
В рекламі пива лемківська пісня

BigFAN

Цитата: Юрій від 21:57, 23 Жовтень 2010
В рекламі пива лемківська пісня
це добре, але якшо можна точніше

♠S.Y.♠

♠S.Y.♠

BigFAN

Цитата: Юрій від 22:04, 23 Жовтень 2010
"Верше"
дякую :!: вже скачав. ше б перший музон найти. Дуууже пліз хто може.

julio

BigFAN

Цитата: julio від 00:40, 24 Жовтень 2010
Тут вона є?
є, під неї танцюють контент Нікіта і Тісато

KosivArt

BigFAN

йо, це вона.))) всім фист дякую

Juha

Друзі, поможіть і мені. На Хіт фм крутять часто пісню "Если б я был дождём". Голос дуже схожий на діджея Колю Матросова. Але я не знаю чи це справді він. Я ніде не можу знайти. Я навіть не знаю чи вона точно так називається, просто ці слова найчастіше повторюються.
Малесенький кусочок тексту пісні:
"...Если б я был дождём я б ходил по крышам и мой грустный шаг был бы еле (ели  :nenayu ) слышен..."

Жирна_Бойова_Панда

Juha

Панда, дякуюююююююююююю  :!: Я це робила мільйон раз, і навіть коли зайшла за твоїм лінком, то всеодно не знайшла і там. В любому випадку ще раз дякую і змене пиво  :drinks:

BigFAN