Х-фактор

Автор Juha, 15:25, 02 Жовтень 2010

Попередня тема - Наступна тема

yaro my

Жесть.  :bad: Сумно бачити такі "таланти". Краще на таке не дивитись, аби не спитись.

Жирна_Бойова_Панда

julio

Не додивився, але пригадав анекдот:
Пливе крокодайл і бачить, що мавпа в ріці полоче бананову шкіру.
Підпливає і питає: «Що ти робиш? Дурна, чи що?»
— Дай $10, скажу!
— На, скажи.
— Дурна, чи яка, не знаю, але вже 150 баксів заробила! )))

BigFAN

Вова Ткаченко має великі шанси стати "зіркою" дивлячмсь на то як його любить продюсер.

Juha

Цитата: BigFAN від 19:19, 18 Грудень 2010
Вова Ткаченко має великі шанси стати "зіркою" дивлячмсь на то як його любить продюсер.
:) BigFan, таке могло чекати любого мужчину, з якої б категорії він не був (чи то групи, чи то хлопці), якщо б його продюсером був Сусідченко.
А я, до-речі, вболіваю за Ірину Борисюк.

BigFAN

Цитата: Juha від 21:31, 21 Грудень 2010
:) BigFan, таке могло чекати любого мужчину, з якої б категорії він не був (чи то групи, чи то хлопці), якщо б його продюсером був Сусідченко.
А я, до-речі, вболіваю за Ірину Борисюк.
Та нє, Вова якось тоже не проти, він ж бувалий і знає приклади добре пропродюсованих через лужко зірок.

BigFAN

зараз по СТБ іде повтор Львіського кастингу, Мацявко та йому подібні рулять.

Juha

Ми вчора всі дивилися Х=фактор, то всі в шоці... З боксера... На нашу спільну думку справедливіше пройшов би Ткаченко. Тож всі дружненько вболіваємо за Марічку.

BigFAN

Цитата: Juha від 18:23, 02 Січень 2011
Ми вчора всі дивилися Х=фактор, то всі в шоці... З боксера... На нашу спільну думку справедливіше пройшов би Ткаченко. Тож всі дружненько вболіваємо за Марічку.
а я за боксера, Вова попав з продюсером, "чорный брильянт, милый" і подібні вислови Сосєдова опустили його нижче плінтуса. а боксєр мужик та ше й з голосом всьо нормальок.

BigFAN

:yahoo: :yahoo: :yahoo:боксєр  victory

Juha

А я в шоці.............. Марічка крутіша  :!: