Потрібна назва для кав"ярні!!!

Автор BigFAN, 22:33, 23 Вересень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Яка назва крутіша?

Coffee Shop  
0 (0%)
Пліткарка
4 (18.2%)
Ротонда
0 (0%)
Забавка
0 (0%)
Дзига
0 (0%)
У Мацофана
2 (9.1%)
Файна кава
2 (9.1%)
Файка
4 (18.2%)
Мацофан-Coffee
2 (9.1%)
ArtCoffe
4 (18.2%)
Кумпель
0 (0%)
Смачна плітка
0 (0%)
Perfect coffee
0 (0%)
Горнє кави
3 (13.6%)
Скриня Мацофана
0 (0%)
КаваК
0 (0%)
Кавові візерунки
1 (4.5%)

Всього голосів: 22

Marinka

...розкажу тобі байку, як курив пес файку, на довгім цибушку, всмалив собі вушко... :))))

wildperson

Цитата: BigFAN від 13:40, 02 Жовтень 2010
.. але я вже майже схилився до назви "Файка" та маю ше до понеділка час на роздуми..
Пропоную компромiс: погратися з шрифтами i на вивiсцi- "ФАЙна КАва" (або ФАЙнаКАва, одним словом). Молодь всяко буде скорочувати, а у старшого поколiння не буде питаннь шо за заклад)))

KosivArt

Цитата: wildperson від 01:11, 03 Жовтень 2010
Пропоную компромiс: погратися з шрифтами i на вивiсцi- "ФАЙна КАва" (або ФАЙнаКАва, одним словом).
хороша ідея

vyluzja Franka

На рах шрифтів я згідний з "Дикимчоловіком" - але все одно є ще нюанси, ми тут собі думаємо а Фанові вирішувати, але хочеться аби назва була якась цікава і викликала правильні асоціації.
От для прикладу на закарпатті є заклад "Деца у нотаря" більше таких нема і зрозуміло. А Дзига є у Львові, ну і ще там багато всякого.
Я проголосував звичайно ж за свій варіант :) Але думаю що якось би по іншому може б... ФАЙна КАв"ярня, а от згадав за союзу були заклади, називались "Чайна" - чай там пили ;) а не китайський фастфуд. Можна і Файна-Чайна, най люди ломлять голову %)або Кава-Чайна. або Кава-Чай на... :) я ще щось думаю.
тілько шо заскочив дурний варіант кав"ярня "Б_АРТ_КАва", думаю з цього і логотип цікавий можна зробити.
З букви Б_____ зробити бартку а решта АРТ КА_ва ..ну я не художник але. Або кінець кінцем файна-кав"ярня-чайна "БАРТКА" ...дурдом якийсь :)

wildperson

Цитата: vyluzja Franka від 10:38, 04 Жовтень 2010
На рах шрифтів я згідний з "Дикимчоловіком" - але все одно є ще нюанси, ми тут собі думаємо а Фанові вирішувати, але хочеться аби назва була якась цікава і викликала правильні асоціації.
От для прикладу на закарпатті є заклад "Деца у нотаря" більше таких нема і зрозуміло. А Дзига є у Львові, ну і ще там багато всякого.
Я проголосував звичайно ж за свій варіант :) Але думаю що якось би по іншому може б... ФАЙна КАв"ярня, а от згадав за союзу були заклади, називались "Чайна" - чай там пили ;) а не китайський фастфуд. Можна і Файна-Чайна, най люди ломлять голову %)або Кава-Чайна. або Кава-Чай на... :) я ще щось думаю.
тілько шо заскочив дурний варіант кав"ярня "Б_АРТ_КАва", думаю з цього і логотип цікавий можна зробити.
З букви Б_____ зробити бартку а решта АРТ КА_ва ..ну я не художник але. Або кінець кінцем файна-кав"ярня-чайна "БАРТКА" ...дурдом якийсь :)
А по стiнах топiрцi розвiшати :) Але тодi не каву вже треба, точнiше не лиш каву)) Що там можно гуцульським напоем вважати? :coffee Самогонку може?

vyluzja Franka

Цитата: wildperson від 11:00, 04 Жовтень 2010
А по стiнах топiрцi розвiшати :) Але тодi не каву вже треба, точнiше не лиш каву)) Що там можно гуцульським напоем вважати? :coffee Самогонку може?
...джэнджура з золотого кореня, або матригану (але то отрута). Не знаю я запрпонував варыант мо хто додумаэ шось.

Juha

Big Fan, так що ти там вирішив  :?:
Казав, що до понеділка мав подумати...

ploskonos

Цитата: wildperson від 11:00, 04 Жовтень 2010

Йо,класична гуцульська забігайлівка вийде,самогонку на груди а потім бартку в плечі :)

Marinka

Цитата: ploskonos від 20:52, 04 Жовтень 2010
Йо,класична гуцульська забігайлівка вийде,самогонку на груди а потім бартку в плечі :)
:rofl: :good:

BigFAN

Цитата: Juha від 20:09, 04 Жовтень 2010
Big Fan, так що ти там вирішив  :?:
Казав, що до понеділка мав подумати...
сьогодні не вирішув ніц, цілий день пішов на виборчу комісію, може завтра шош додумаю

wildperson

Цитата: vyluzja Franka від 10:38, 04 Жовтень 2010
...згідний з "Дикимчоловіком" ...
:offtopic я свiй нiк частiше трактую як "некерована особистiсть"/"НЕуправляемая личность" (можно перевiрити в хорошому он-лайн перекладачi)))) Але вже ... :)

vyluzja Franka

Цитата: wildperson від 01:34, 05 Жовтень 2010
:offtopic я свiй нiк частiше трактую як "некерована особистiсть"/"НЕуправляемая личность" (можно перевiрити в хорошому он-лайн перекладачi)))) Але вже ... :)
... вібачейте, але мене в школі вчили шо вайлд - то дикий - як би переклав онлайн перекладач вайлд форест, або енімал - некеровані ліси, чи некеровані звірі :) то все в контексті.

Dana Eco-Kosiv

а хіба проста,
популярна в 20-х роках минулого сторіччя,
назва "Кав*ярня" погана?
Культивуємо українізацію.

s19or

"У Мацофана" якось по семітськи ), я за "Горнє кави" побачивши таку вивіску зайшов би навіть прост з цікавості подивитись  :)

wildperson

Цитата: KVITKA від 22:16, 06 Жовтень 2010
а хіба проста,
популярна в 20-х роках минулого сторіччя,
назва "Кав*ярня" погана?
Культивуємо українізацію.
А що тобi в "ФАЙнаКАва" неукраiнського/неукраiнiзованого?