Звітний концерт «Гуцулів» у Косові

Автор KosivArt, 16:11, 18 Вересень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Циклопова

Цитатаа шо він вміє грати?
Вміє, і грати і співати. Колись ми жили через стінку, то на спільних забавах виспівували й грали на чому лиш мож до раннє.
Цілий квартал здихнув з полегшенням, як ми всі звідти забрались  :)

Циклопова

Ага, аж тепер додивилась ближче до афіші, не пизнала відразу сусіда.

BigFAN

Цитата: Циклопова від 00:10, 23 Вересень 2010
Цитатаа шо він вміє грати?
Вміє, і грати і співати. Колись ми жили через стінку, то на спільних забавах виспівували й грали на чому лиш мож до раннє.
Цілий квартал здихнув з полегшенням, як ми всі звідти забрались  :)
видиш а тепер цілий квартал від нього дихати не може, бо він заяви та депутатські запити катає, то в "Карпатських Зорях" музика заголосно грає, то сусіди заголосно тєлік дивляться, то в Колибі салюти забуро стріляють. а той набір звуків шо він видає то далеко не майстерна гра, а ....ні матюкатись не буду.

Циклопова

KosivArt

Гарний був концерт і звук хороший! Звук з пульта писали, відео і фото робили, як тільки шось буде в мене на руках — обов'язково викладу на сайт.

Наразі маю кілька фото з виступу «Гуцулів».
Ваші фотографії теж викладайте в цей альбом.

vyluzja Franka

Цитата: wildperson від 18:39, 22 Вересень 2010
Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 16:53, 22 Вересень 2010
Гуцули
Невже нiхто не мiг з пульту цей концерт записати? Чи записав, але притримуе?
... значить, звук писали на мінідиск, буде якісний, відео знімали HD відеокамерою, + майже цілий концерт записаний Русланом на сцені моїм "пятаком" (Також HD відео але на 17 мм фокусної відстані :) Я не міг бути на концерті бо був на роботі, прийшов на три останніх пісні.
Відео буде! Руслан постарається як скорше.

KosivArt

Стаття «Рок-концерт» Мирослави Долинчук з Гуцульського краю».

Malva Landa

Цитата: Стас від 19:58, 06 Жовтень 2010
При всій повазі до Мирослави, дана стаття зовсім не сподобалася: абсолютно неправильне трактування стилю; невдалі порівняння; неоднозначність; відсутність елементарного знання історії рок-музики... а так написано досить поетично...

wildperson

Цитата: Malva Landa від 21:00, 06 Жовтень 2010
При всій повазі до Мирослави, дана стаття зовсім не сподобалася: абсолютно неправильне трактування стилю; невдалі порівняння; неоднозначність; відсутність елементарного знання історії рок-музики... а так написано досить поетично...
Згоден. Мiй коментар на цю тему там чи то забанили, чи просто сайт заглючив((, бiльше туда писати не буду
P.S. Про "Рамштайн" особливо повеселило)))))

KosivArt

Є твій коментар — http://gk.kosiv.org.ua/2010/10/06/1757/comment-page-1/#comment-3004

Спаму купа, тому приходиться всі коментарі перевіряти перед публікацією.

KosivArt

Цитата: Циклопова від 22:51, 22 Вересень 2010
Шкодую, на цьому концерті не могла побувати, але даю вам знимку з сімейного архіву.
"Гуцули" на гуцульскому фестивалі в Віжниці початок 90.
( По-моєму це перший гуцульський фестиваль відразу після першої Червоної Рути)
Зліва направо - Льоня Процюк, Славко Курищук (Пазинчин), Володя Стецик і Володя Петрів (Дуду)
Фотографія 92 року, Другий «Гуцульський фестиваль» у Вижниці. «Гуцули» — лауреати у конкурсі вокально-інструментальних ансамблів, голова жюрі Левко Дутківський.

Marinka

Цитата: Стас від 19:58, 06 Жовтень 2010
Дівчина явно рок не любить:)))
Але стаття хороша:)

♠S.Y.♠

Цитата: Циклопова від 22:51, 22 Вересень 2010
Шкодую, на цьому концерті не могла побувати, але даю вам знимку з сімейного архіву.
"Гуцули" на гуцульскому фестивалі в Віжниці початок 90.
( По-моєму це перший гуцульський фестиваль відразу після першої Червоної Рути)
Зліва направо - Льоня Процюк, Славко Курищук (Пазинчин), Володя Стецик і Володя Петрів (Дуду)
А я був на першій Червоній Руті "Гуцули" виступали на малому стадіоні .

♠S.Y.♠

♠S.Y.♠