Канал Travel - програма Globe Trekker - потрібне автентичне гуцульське весілля

Автор vyluzja Franka, 10:49, 13 Вересень 2010

Попередня тема - Наступна тема

vyluzja Franka

17-21 тут у нас будуть знімати одну з програм каналу  Travel а саме Globe trekker (мені вона дуже подобається) стикнулись з проблемою - потрібне гуцульське весілля на палатках але з живою музикою а не з самограйками, може хтось шось чув??? було би класно як би шось гарне про нас по цілому світу показували.
Редактори і підготовча група ще на даний момент тут можна було б шось домовитись.

Жирна_Бойова_Панда

треба по селах покататися пошукати... зараз якраз сезон, всі женяться :)

vyluzja Franka

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 10:51, 13 Вересень 2010
треба по селах покататися пошукати... зараз якраз сезон, всі женяться :)
по селах покататися це таке, треба якось знайти таких щоб погодились запросити знімальну групу на весілля і то все решта.

♠S.Y.♠

Жирна_Бойова_Панда

кажи шо фотки з забави і відео буде їм на шару... а шей по тєлєвізору покажут... тай не по якомусь там...  :crazy:

vyluzja Franka

Цитата: Юрій від 12:05, 13 Вересень 2010
Роман !!! Женися !!! І всьо буде супер .

ХМ...  я щось і не подуав.!
... немає безвихідних положень, бувають виходи які нам не підходять :)))
ну взагаліто терміни під - тойво, та івзагалі.

s19or

Цитата: vyluzja Franka від 10:49, 13 Вересень 2010
17-21 тут у нас будуть знімати одну з програм каналу  Travel а саме Globe trekker

в кого є тв тюнер на ПК РІП-ніть цю програмку коли її будуть показувати і виставте сюди цікаво подивитись шо там знімуть

а по сабжу, цікаво шо там канал Тревел платить за зйомку весілля і перебування на ньому знімальної групи :)

wildperson

Цитата: vyluzja Franka від 13:03, 13 Вересень 2010
Цитата: Юрій від 12:05, 13 Вересень 2010
Роман !!! Женися !!! І всьо буде супер .

ХМ...  я щось і не подуав.!
... немає безвихідних положень, бувають виходи які нам не підходять :)))
ну взагаліто терміни під - тойво, та івзагалі.
Ти все одно не встигнеш, навiть якщо вирiшиш женитися прямо от-зараз.
Порада (вона ж безплатна, дальше мучся сам :))- береш телефонний довiдник району i теленькаеш по всiх сiльрадах (в кого 17-го весiлэ??). Вони ж попри сiлiради не пройдуть? От i прапор креатив в руки- договоритися з сiльрадою на рахунок iнфи, потiм з газдою-родичем на рахунок дозволу= вуаля :)
P.S. Ну шо за народ!!!   wallЗразу "що там канал платить?" Це доплачувати каналу тре, покажуть може на весь свiт!! s19or- не встидно? :) А може ти готовченко до кiнця тижня то органiзувати?

s19or

до 17 ні, :music  а так якщо канал виступає спонсором, то на першу половину жовтня всьо би організував  :gruzin

IVP

Блїн, я знаю цю програму, це напевне вперше в Україні знімає такий канал щось крім Чорнобиля, це дійсно круто, народ ) де зараз дислокується знімальна група? Хто ведучий випуску?

vyluzja Franka

Ведуча  Anne Bogart, проект дійсно цікавий, їх цікавлять не основні стереотипи і "показуха" а просто цікаві на їх погляд речі. Поки що мій колега Віталій з Коломиї чекає їх на вихідні, він і є їх координатором тут, я пробую йому допомогти чим можу.
Віталій вже допомагав (2 тижні гостив знімальну групу і організовував все) і координував одну програму яка транслюється на каналі Тревел.
Виробник тут
http://tvnz.co.nz/intrepid-journeys/ta-ent-index-group-2869837

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

Цитата: vyluzja Franka від 11:18, 14 Вересень 2010
Віталій вже допомагав (2 тижні гостив знімальну групу і організовував все) і координував одну програму яка транслюється на каналі Тревел.
Бачив цю передачу, здається в Космачі знімали, гарно зробили.

vyluzja Franka

Знайшли, в Криворівні :)
До речі можливо будуть знімати наших "Гуцулів" якщо редактори затвердять. І до речі в вівторок виступ "гуцулів" коло райбудинку на відкритій сцені + кантора з Кут і Коломиї, конкурси і всяке таке. Коли точно не знаю, слідку за об"явами в місті.

IVP