Як називається коктейль?

Автор lambert, 13:46, 02 Серпень 2010

Попередня тема - Наступна тема

lambert

Вчора пішли з дівчиною в ресторан відзначати пів року. Пили, їли, потім в клуб поїхали. Загалом відпочили. Але я не пам'ятаю, що ми пили ... пам'ятаю, що був такий м'ятний коктейль ... кислий і смачний ... я після нього ще пів ночі скакав ... Хто знає, що це таке, а то я не пам'ятаю ...?

Кицька

lambert

Так!! Точно! ААА!! Я і забул, що знаю, як він називається ... мабуть ще не зовсім відійшов після вчорашнього)))

Gorolya

Шмайсер

Ше пару мохітів вип"єш і будеш створювати теми на кшталт "Як мене звати..."

lambert

А як його готувати? Складно?

Жирна_Бойова_Панда

Кицька

Ось тут купа рецептів:

http://www.facebook.com/topic.php?uid=122290541149190&topic=64#!/group.php?gid=122290541149190

(Мохітологія)

BigFAN

в мене є любимй коктель, рецепт простий: 50гр горілки запивається десь 100-150гр пивка і так разів 10-15. після цього шліфується двома по 0,5 пивка, бере люкс))))

Dana Eco-Kosiv

Цитата: BigFAN від 22:02, 02 Серпень 2010
в мене є любимй коктель, рецепт простий: 50гр горілки запивається десь 100-150гр пивка і так разів 10-15. після цього шліфується двома по 0,5 пивка, бере люкс))))
Зранку мозги на вильоті мають бути,а очі поза орбітами...
Комбіне не для профілактики,це щось схоже на садо-мазо...якщо зранку відповідальна мІсІя!
Пийте оковиту в дозах,прийнятних для ВаШОгО організму...все-таки, ми - Слов*яни.Нам це під силу.

Reality

Цитата: KVITKA від 01:36, 03 Серпень 2010
Цитата: BigFAN від 22:02, 02 Серпень 2010
Зранку мозги на вильоті мають бути,а очі поза орбітами...
Комбіне не для профілактики,це щось схоже на садо-мазо...якщо зранку відповідальна мІсІя!
Пийте оковиту в дозах,прийнятних для ВаШОгО організму...все-таки, ми - Слов*яни.Нам це під силу.

ЗОЛОТІ СЛОВА!!!!